Güzellik & Bakım Aknetrenet kullanan var mı acil yardım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aknetrenet 2 ay kullandım sivilcelerim gitti sadece 1 kez doktora gittim şimdi kendim ilacı birakabilirmiyim Güncellemeler+1 yıl Şu an dudaklarımda kuru ve yara bu neden kaynaklanıyor Güncellemeler+1 yıl Şu an dudaklarımda kuru ve yara bu aknetrent yüzünden mi kaynaklanıyor Aknetrenet kullanan var mı acil yardım? Cevapla Sivilce Soruları Akne Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Alanguva27 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Bırakma, 1 2 ay somra sivilcelerin kusacak tekrardan. Hem aydan aya gitmen gerekiyor. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gidemiyorum doktora sürekli şehirdısina çıkıyorum Yorumla
sanatseveer Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl hayır doktor kontrolünde bırak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Doktora gitmeye fırsatım yok maalesef 2 gündür kullanamıyorum zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bırakma, 1 2 ay somra sivilcelerin kusacak tekrardan. Hem aydan aya gitmen gerekiyor.
Gidemiyorum doktora sürekli şehirdısina çıkıyorum
hayır doktor kontrolünde bırak
Doktora gitmeye fırsatım yok maalesef 2 gündür kullanamıyorum zaten