Güzellik & Bakım Bel 68 kalça 108 ölçüleri itici midir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Gitmiyor kalça ve basen 108cm çok mu fazla 😭 hep belden gidiyor anlamıyorum bu arada Boyum 169 Güncellemeler+1 yıl Uzmanlar ideal kalça ölçüsüne 104 demiş bu arada 😂 kuru *ötlüler konuşmazsa sevinirim 😂 Bel 68 kalça 108 ölçüleri itici midir? Cevapla Basen Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ovvv en sevdiğim 0 0 Yorumla
ni-ha-vent25 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl güzel fazla sayılmaz. göğüsde 85 civarıysa fizik mükemmel 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Öyle Yorumla ni-ha-vent25 +1 yıl kilonda 69 lardaysa süper Yorumla Soran +1 yıl Evet ama kilo verme sürecindeyim Yorumla ni-ha-vent25 +1 yıl hımm timam kolay gelsin kararlı olduktan sonra sıkıntı yok iyisin kanki.. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O götle ne kamyonlar devrilir hey maşallah. Selülit yağlı bıngıl bıngıl değilse güzel aslında 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ya boy meselesini de dikkate alır mısınız 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kilo önemli burda 65 vardır en kötü Yorumla Soran +1 yıl Evet doğru bildin 😂 ama zaten kilo verme sürecindeyim spor da yapıyorum ama belim çok ince ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beli incelt, götü dirilt. Bel ince değil 65e kadar yolu var. Götten erit yavrum Yorumla Soran +1 yıl Spor ve diyet yapıyorum da genetik heralde bizim ,😂😂🤦🏼♀️♥️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak etmedim değil yavrum Yorumla
Irene_Sofia_ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kalça fazla sanki bölgesel çalışmayı dene belki faydası olur 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çalışıyorum kilo verme sürecindeyim 110 şu 108 oldu 😄 Yorumla Irene_Sofia_ +1 yıl Azimle devam et 😄 Yorumla
KK_KKKK_KK Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl kilo verirsen yerine oturur 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Veriyorum zaten sporla birlikte ama belimden gidiyor habire Yorumla KK_KKKK_KK +1 yıl Kaç kilo verdin de sadece belimden gidiyor diyorsun : ) bir dahaki yaza 59 ol görürsün nerelerden gidiyor Yorumla Soran +1 yıl 11 kilo verdim naber 😄 Yorumla KK_KKKK_KK +1 yıl Aferin kız sana, helal olsun. Bel ne kadar inceyse o kadar estetik durursun hem erkek hem kadın için geçerli Yorumla
Resis12 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl O ne lan? Kamyon kasası gibi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Asfhhd ya o kadar da değil aslında Yorumla Resis12 +1 yıl Sktr gelmiş burada şov yapıyorsun bana Yorumla Soran +1 yıl Mal mısın pardon mısın fazla oldu😂 Yorumla Resis12 +1 yıl Kes uzatma Yorumla
MoneeLiqht Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 410 cevap paylaştı. Arkandan koca go tlu diyolar haberin yok 0 0 Yorumla
lovebdyman06 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Hayir bence çok iyi 🙂Kadinda kalça demisler 0 6 Yorumla lovebdyman06 +1 yıl Bencede kalca boyun gayet iyi dert etme yani 😊 Yorumla Soran +1 yıl Yok biraz gitmeli zaten spor uapiyorum en az 4 cm incelticem 😂 Yorumla lovebdyman06 +1 yıl Hm olsun cokta inceltme ama saglik icin sporunu yap tabi. Yorumla Soran +1 yıl Aynen çok inceltmeye gerek yok 😂 Yorumla lovebdyman06 +1 yıl Bence de 😃🙂 Yorumla lovebdyman06 +1 yıl Sizinle mszda knsma0k isterim eger istwrseniz 🙂 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kocamansin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sghdhds kocamansin ne ya 😂 Yorumla Theseussz +1 yıl Bilmiyom fizik olarak büyük gibisin boy kacn Yorumla Soran +1 yıl 169 Yorumla Theseussz +1 yıl Tamm gider snaa bu fizik Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kim kardaşyan gibi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sfsghds o kadar da değil yaa😂😂 Yorumla Engin28 +1 yıl Ona yakındır ya Yorumla Engin28 +1 yıl Sert mi cıvık mı Yorumla Soran +1 yıl Kim Kardashian a baktım kadının boyu yok be 159 Muş ben 169 ,😄 Yorumla Engin28 +1 yıl Beliyle kalçasına gögsüne baksaydın bir de Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Belin odun gibi. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Belim kaşık kadar ne odunu be Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 68 kaşık kadar diyorsan benim belim 58 kalçam da senin kadar kum saati gibi duruyorum. 68 ince sayılmaz? Yorumla Soran +1 yıl Allah aşkına 150 boyla konuşma bwjcw 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 150 boy mu 😂 resim görmeden bu şekilde yargılıyorsan kudurmuşsun sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belin odun gibi gerçekler bunlar ağla Yorumla Soran +1 yıl He he aynen 😄 Yorumla
AtLaS_006 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Biraz fazla malesef 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Aslında çok da değil ya bence görünüşte düşündüğünüz gibi durmuyor 😄 Ama yinede zaten spor yapıyorum inceltmeye çalışıyorum Yorumla AtLaS_006 +1 yıl 5g masajı uygula Yorumla Soran +1 yıl O neymiş Yorumla AtLaS_006 +1 yıl Youtubeden bakabilirsin Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı. Meme yok sanırım. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 90 😄 Yorumla fatihılgın +1 yıl Seninle acil tanışmalıyız hahah Yorumla Soran +1 yıl Kızdan anlıyorsun he 😂 Yorumla fatihılgın +1 yıl Hahaha kadından da anlarım kadın ruhundan da:) Yorumla Soran +1 yıl Ruhu bilmem de yorumlarıni görüyorum kadın vücudunu iyi bildiğin ortada 😂 Yorumla fatihılgın +1 yıl :)) ee sadete gelelim 😀 Yorumla
Çiçekçi_kız Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl 108 cok be one oyle 83 benim kalçam 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Bence seninki de çok zayıf Yorumla Çiçekçi_kız +1 yıl Popom küçük evet ama gusel boyle rahatim Yorumla Albatros2323 +1 yıl Kalcan harikaymış Yorumla Çiçekçi_kız +1 yıl @Albatros2323 sanane😡 Yorumla Albatros2323 +1 yıl 😊 Yorumla
wolfiem Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl şaka mısın sen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Valla değilim basenin en geniş yerinden ölçünce böyle çıkıyor Yorumla wolfiem +1 yıl bence güzel kanka belini ince gösteriyo. giyinmeyi bilirsen düşmeyen erkek kalmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ovvv en sevdiğim
güzel fazla sayılmaz. göğüsde 85 civarıysa fizik mükemmel
Öyle
kilonda 69 lardaysa süper
Evet ama kilo verme sürecindeyim
hımm timam kolay gelsin kararlı olduktan sonra sıkıntı yok iyisin kanki..
O götle ne kamyonlar devrilir hey maşallah. Selülit yağlı bıngıl bıngıl değilse güzel aslında
Ya boy meselesini de dikkate alır mısınız 😂
Kilo önemli burda 65 vardır en kötü
Evet doğru bildin 😂 ama zaten kilo verme sürecindeyim spor da yapıyorum ama belim çok ince ya
Beli incelt, götü dirilt. Bel ince değil 65e kadar yolu var. Götten erit yavrum
Spor ve diyet yapıyorum da genetik heralde bizim ,😂😂🤦🏼♀️♥️
Merak etmedim değil yavrum
Kalça fazla sanki bölgesel çalışmayı dene belki faydası olur
Çalışıyorum kilo verme sürecindeyim 110 şu 108 oldu 😄
Azimle devam et 😄
kilo verirsen yerine oturur
Veriyorum zaten sporla birlikte ama belimden gidiyor habire
Kaç kilo verdin de sadece belimden gidiyor diyorsun : ) bir dahaki yaza 59 ol görürsün nerelerden gidiyor
11 kilo verdim naber 😄
Aferin kız sana, helal olsun. Bel ne kadar inceyse o kadar estetik durursun hem erkek hem kadın için geçerli
O ne lan? Kamyon kasası gibi
Asfhhd ya o kadar da değil aslında
Sktr gelmiş burada şov yapıyorsun bana
Mal mısın pardon mısın fazla oldu😂
Kes uzatma
Arkandan koca go tlu diyolar haberin yok
Yemekte salça, kadında kalça
Bana göre gayet güzel
Hayir bence çok iyi 🙂
Kadinda kalça demisler
Bencede kalca boyun gayet iyi dert etme yani 😊
Yok biraz gitmeli zaten spor uapiyorum en az 4 cm incelticem 😂
Hm olsun cokta inceltme ama saglik icin sporunu yap tabi.
Aynen çok inceltmeye gerek yok 😂
Bence de 😃🙂
Sizinle mszda knsma0k isterim eger istwrseniz 🙂
Kocamansin
Sghdhds kocamansin ne ya 😂
Bilmiyom fizik olarak büyük gibisin boy kacn
169
Tamm gider snaa bu fizik
Kim kardaşyan gibi
Sfsghds o kadar da değil yaa😂😂
Ona yakındır ya
Sert mi cıvık mı
Kim Kardashian a baktım kadının boyu yok be 159 Muş ben 169 ,😄
Beliyle kalçasına gögsüne baksaydın bir de
Çok güzel
Knk resim olsa anlarım 😊
ölçülerden hiç anlamıyorum
Belin odun gibi.
Belim kaşık kadar ne odunu be
68 kaşık kadar diyorsan benim belim 58 kalçam da senin kadar kum saati gibi duruyorum. 68 ince sayılmaz?
Allah aşkına 150 boyla konuşma bwjcw 😄
150 boy mu 😂 resim görmeden bu şekilde yargılıyorsan kudurmuşsun sen
Belin odun gibi gerçekler bunlar ağla
He he aynen 😄
Biraz fazla malesef
Aslında çok da değil ya bence görünüşte düşündüğünüz gibi durmuyor 😄 Ama yinede zaten spor yapıyorum inceltmeye çalışıyorum
5g masajı uygula
O neymiş
Youtubeden bakabilirsin
Ne vurulur şap şap
Şaplak atmak serbest mi?:)
Dehşet
Meme yok sanırım.
90 😄
Seninle acil tanışmalıyız hahah
Kızdan anlıyorsun he 😂
Hahaha kadından da anlarım kadın ruhundan da:)
Ruhu bilmem de yorumlarıni görüyorum kadın vücudunu iyi bildiğin ortada 😂
:)) ee sadete gelelim 😀
108 cok be one oyle 83 benim kalçam
Bence seninki de çok zayıf
Popom küçük evet ama gusel boyle rahatim
Kalcan harikaymış
@Albatros2323 sanane😡
😊
şaka mısın sen
Valla değilim basenin en geniş yerinden ölçünce böyle çıkıyor
bence güzel kanka belini ince gösteriyo. giyinmeyi bilirsen düşmeyen erkek kalmaz
Guzel.