Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Erkeklere sor
Niye kızlar?
En olmadı annene babana sor
Adama bak021 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar temizlik konusunda bizden daha hassas bu bir gerçek o yüzden sordum
Soran+1 yılAnneme babama sormaya utanırım ben öyle şeyleri 5-6 yaşlarında çocukken bile kendi yıkanan birisiydim
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
Soran+1 yılAma inan alakası bile yok
Soran+1 yılBen 31 malzemesi arasam internette birsürü video var açar izlerim ki izliyorum da canım isteyince
Soran+1 yılGenç ve bekar bir adamım sonuçta kimseye zararım yok utangaç bir yapım olduğu için 32 yaşındayım hala bakirim o yüzden p. ornoyla idare ediyorum
Soran+1 yılNe yani bekarlar ölsün mü
Soran+1 yılAyrıca p. ipili olmak bizim suçumuz değil..
Soran+1 yılGarip olmadığım yönünde herhangi bir iddiam yok bikere taammı hanfendi :)
Soran+1 yılBen 31 çekecek olsam dediğim gibi açarım bir video orda m. eme a. m herşey görüyorum zaten bunu anlatmaya çalışıyorum neden burda uğraşayımki
Soran+1 yılAnlayışınız için tişkir ederim hanfendi :)
Soran+1 yılHerşeyin de oraya çekilmesi beni gerçekten çok üzüyor erkeğiz ya mimlenmişiź bikere hep aklı s. ikinde muamelesi görüyoruz
Soran+1 yılBi mahsuru mu var :)
Soran+1 yılAklı s. ikinde olmadığımı iddia etmiyorum demek istediğim herşey de oraya çekiliyorya hani onu diyorum yüzde bir de bir ihtimal, yok sayılamaz öyle değil mi
Soran+1 yılİlk başta sana gıcık olmuştum sonradan sevdim neden böyle oldu anlamadım :)
Soran+1 yılTanımıyorum ama seninle tatlı tatlı atışmak hoşuma gidiyo
Soran+1 yılYine kıyamadım eig seçtim hak ettin de ayrıca ;)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapma sabun, temiz zaten ucundan yapıyorsun.
Hepsiyle mi yapıyorsun1128 Yorumla
Soran+1 yılOrası doğru tabi çişimi sadece şeyimin ucundan yapıyorum ama herzaman temiz koksun istiyorum özellikle nasıl desem t. aşaklarımı sabunla iyice ovuyorum kendine has kokusu kaybolsun istiyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladım ama sabun zararlı yapma
Soran+1 yılDerken :)
Soran+1 yılAma öyle olsa elimize de zarar verirdiki
Soran+1 yılÇok sürmüyorum zaten bi damla sıvı sabun döküyorum iyice ovduktan sonra şeyimi bol suyla yıkıyorum
Cevap sahibi+1 yılOrası özel bölge her şey sürülmez oraya gel orası kadar narin değil şahsen bizimkine sabun sürsen çok kötü olur.
Ona göre konuşuyorum erkek değilim bilemycem
Soran+1 yılEvet doğru söylüyorsun aslında ama kadınların şeyi yani k. uku açık, içerisine yabancı madde kaçması zarar verebilir ama bizim şeyimiz kapalı sadece ucunda ufak delik var ordan da girmez diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılÖyle düşündüm de şimdi ne olur ne olmaz bilinmedik her şey sürme losyonlar var onları sür ve her idrar sonrası yapiyorsan ilerde kötü bir hastalık çıkabilir kimyasal sonuçta
Soran+1 yılDaha önce gördün mü bilmiyorum ama o delik zaten çok küçük sadece çiş ve d. öl çıkabilecek kadar bişey
Cevap sahibi+1 yılGörmedim, zamanı gelince görürüz.
Ama demek istediğim o değil özel bölge orası nasıl oluyorsa olsun kimyasal şeyler sürme o kadar.
Soran+1 yılBide sana bişey daha sorcam
Soran+1 yılBen lazerle sünnet oldum deriyi keserken lazer yaktığı için şeyimin yani s. ikimin baş kısmının arkasında 3-4 santim uzunluğunda lazer izi var o kısmın rengi bile çok açık şu an bekarım ama ileride evlenince sorun olur mu? Her gördüğümde üzülüyorum..:(
Soran+1 yılÖyle bi kesmişler ki az daha uğraşsalar şeyimin dışındaki bütün deriyi yok edeceklermiş :(
Soran+1 yılBilmiyorum belkide ben büyütüyorum ama gerçekten çok fazla ız var :(
Soran+1 yılBide bişey diyecem mesela ben banyo yaparken p. ipimi ve t. aşaklarımı banyo sabunu ve şampuanla yıkıyorum zarar verecek olsa o zaman da vermez miydi hem kadınlar da şeylerini banyoda sabun ve şampuanla yıkıyo
Soran+1 yılSeni anlıyorum ama sonuçta a. mın içine sabun kaçıp zarar verecek olsa o zaman da verebilirdi
Cevap sahibi+1 yılYok ya sorun etmez kimse korkma.
Seni seven onun için sevmiyor, kalbin için seviyor.
Ya bak kimyasal diyorum çok zararlı herkese neden bakıyorsun ki ben kullanmam
Soran+1 yılHaklısın çok teşekkür ederim moral verdiğin için zaten inik haldeyken çok belli olmuyor ama nasıl desem p. ipim kalkınca çok aşırı belli oluyor.. :(
Cevap sahibi+1 yılYok ya sorun değil o, farklı olmanı sağlıyor işte ne güzel, teşekkür ederim eig için 🌸
Soran+1 yılRica ederim, farklı olmanı sağlıyor derken
Soran+1 yılBence böyle olmasındansa sünnetsiz hali daha iyiydi istediğim zaman zorlanmadan deriyi sıyırıp başını dışarı çıkarabiliyodum zaten herhangi acı bişey oluymuyodu..
Soran+1 yılÖzellikle çocukken 5-6 yaşlarındayken geriye doğru çok sıyırıyodum p. ipimin derisini tuhaf bi şekilde hoşuma gidiyodu 7 yaşında da sünnet oldum zaten..
Cevap sahibi+1 yılYani demek istediğim öyle olması senin farkındalığın bazı şeylere iyi yönünden bakmayı öğren pipin olmayabilirdi, veya küçük olabilirdi şükret.
Sünnet olman iyi, sünnetsiz adamla evlenilmez.
Soran+1 yılÇok şükür p. ipim var ve boyundan da memnunum (17 cm) sünnetsiz olmayı ben de istemem
Soran+1 yılSünnetsiz olmak pipipimin sağlığı için kötü biliyorum çocukken p. ipimin derisini geriye doğru sıyırdığımda beyaz şeyler çıkıyodu hatırlıyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladım o zaman iyi olmuş
Soran+1 yılEvet iyi oldu tabiki ben bişey merak ettim neden sünnetsiz biriyle evlenilmez dedin
Soran+1 yılYakarii07 benim rumuzum özl den yazar mısın
Cevap sahibi+1 yılNeden özel?
burdan da yazabilirim, sünnet olmak dinimizin gerekçelerinden ve ben müslüman olduğuma göre öyle biriyle evlenirim her şey ona uygun olmalı sünnet bu görevler arasında.
Soran+1 yılhmm anladım estetik olarak da daha iyi görünüyor mu sence p. ipimiz sünnetli olunca
Cevap sahibi+1 yılSunetli veya sunetsiz görmedim evlenince görürüm artık bilemiycem
Soran+1 yılGerçeğini hiç mi görmedin yani, internette görmüşsündür ama resim olarak
Soran+1 yılBen gördüm yalan yok ama 5-6 yaşında çocuktum eda diye arkadaşım vardı oynuyoduk birden açtı gösterdi bana sen de göster dedi ben de gösterdim çocuk aklı işte :) şimdi olsa utanırdım
Cevap sahibi+1 yılHiç görmedim p*rnolar hariç.
Değişik ben olsam asla açmazdım
Soran+1 yılKendisi açtı gösterdi birdenbire oyun oynarken bana da göstermemi söyledi haksızlık olmasın diye ben de açtım çok utandım ama ısrar etti çok tuhaf hissetmiştim ama ilk kez görüyodum sonuçta ortası çizgi gibi kenarları kabarık değişik gelmişti
Cevap sahibi+1 yılÖyle
Soran+1 yılÖyle derken
Cevap sahibi+1 yılBişi değil yani doğru anlamında
Soran+1 yılHmm anladım ama internette gördüm çok değişik şekilde olanları da var
Soran+1 yılSenin nasıl mesela
Cevap sahibi+1 yılSeni ilgilendirmez.
Soran+1 yılMerak etmiştim sadece..
Cevap sahibi+1 yılNe yapabilirim merakını başka kızlarla gider.
Soran+1 yılAma ben sana alıştım..
Soran+1 yılUtanırım soramam başkasına
Cevap sahibi+1 yılBana nasıl böyle çabuk alıştın
Soran+1 yılÇünkü bir haftadır konuşuyoruz
Soran+1 yılProfilini bile görmedim ama bana bi sıcakkanlı geldin iyi geldin..
Cevap sahibi+1 yılBen alışmadım ama.
Bu arada yaş kaçtı
Soran+1 yılHmm 32 senin?
Cevap sahibi+1 yıl17
Soran+1 yılOo özür dilerim sen daha çok küçükmüşsün ben daha büyük bekliyodum
Cevap sahibi+1 yılSorun değil farkındayım, yaşımdan çok büyük konuşuyorum olgun düşünce yapısına sahibim. Herkes şaşırıyor zaten
Cevap sahibi+1 yılHa bu arada, sende samimisin ama buradaki erkeklere güven olmuyor.
Soran+1 yılTeşekkür ederim öyle düşündüğün için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ☺
Soran+1 yılUmarım hep böyle olgun ve anlayışlı kalırsın çok iyi birisin
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim benliğim böyle istesemde değişemem.
Soran+1 yılHiç değişme hep böyle kal olur mu
Cevap sahibi+1 yılAa, tâbi kalırım hatta dur profilimi açayım.
Sana güveniyorum bir şey olmaz herhalde.
Sende böyle samimi ve masum kal.
İnşallah 732828 kızı takip edenlerden değilsindir.
Soran+1 yılHerşey için teşekkürler cici kız seni tanıdığım için çok mutlu oldum herşey gönlünce olsun
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, bende seni tanıdığıma mutlu oldum.
Teşekkür ederim, inşallah sende hep mutlu olursun.
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama profilinde 21 yazıyo
Soran+1 yılYalan yok 3-4 kişiyi takip ediyorum
Cevap sahibi+1 yıl17 yaşında birini siteye alırlar mı sence?
salladım
Cevap sahibi+1 yılHm, sadece o tür biri isen güvenmek zaman alırdı.
Abaza oluyorlar.
Soran+1 yılNolurdu sanki 5-6 yaş daha büyük olsan :)
Cevap sahibi+1 yılNeden ki?
Yaşımdan memnunum.
Soran+1 yılYok o kadar değilim
Soran+1 yılO açıdan demedim yani büyük olsan herşey daha farklı olabilirdi tanışabilirdik anlamında söyledim çünkü çok kıymetli birisin..
Cevap sahibi+1 yılYine tanışabiliriz, yaş sorun mu ki?
Sevgili olacak halin yok zaten.
Arkadaş olabiliriz, yaşıma bakma her şeyi bilirim. Tanıdıkça şaşırırsın zaten.
Soran+1 yılBak o olabilir
Cevap sahibi+1 yılArkadaş anlamında dedin demi?
Ve ben gizleneceğim geri.
Soran+1 yılSevgili olmamıza imkan yok zaten ben senden 15 yaş büyüğüm
Soran+1 yılTabiki arkadaş anlamında
Cevap sahibi+1 yılOlmam da zaten, dert etme.
Soran+1 yılTamam kızma :)
Soran+1 yılSenin iyiliğin için söyledim kuzu yanlış anlama olur mu
Cevap sahibi+1 yılKızmıyorum zaten.
Sen bilirsin.
Soran+1 yılBana biraz üzüldün gibi geldi
Cevap sahibi+1 yılYok, neden üzüleyim kii
Tanımıyorum seni
Soran+1 yılProfil resmindeki göz senin mi
Cevap sahibi+1 yılEvet.
Bir kız arkadaşım için koydum.
Merak ediyordu, ondan silerim şimdi.
Soran+1 yılHmm tamam inandım , bu arada güzelmiş gözlerin..
Cevap sahibi+1 yılNormal göz, teşekkür ederim.
Soran+1 yılRica ederim
Soran+1 yılAma gözlerinin etrafı kızarmış gibi makyajdan mı öyle oldu?
Cevap sahibi+1 yılHyr, makyaj asla kullanmam o güneştendir. Çok bakınca yüzüm kızarıyor
Soran+1 yılO iyi işte umarım hiç kullanmazsın da bazı kadınların suratı çökmüş makyajın zararlı etkileri yüzünden bazen görüyorum üzülüyorum
Soran+1 yılAslında anlamam lazımdı çünkü yüzün sağlıklı görünüyor ama benim dikkatimi çeken sanki daha büyük bitiymişsin gibi geldi yüzüne bakınca
Cevap sahibi+1 yılEvet, maalesef öyleler.
Ben doğal halimi seviyorum, ihtiyaç duymuyorum hem başkalarına güzel görünmek değil de kendime güzel görünmek için bakım yaparım.
Cevap sahibi+1 yılValla yok 17 yaşındayım.
Ve teşekkür ederim.
Gözlerim güzeldir, herkes söyler.
Soran+1 yılÖzgüveni de yüksek birisin ama bütün bunları düşünebilen bu olgunlukta birinin 17 yaşında olması gerçekten tuhaf inanası gelmiyo insanın
Cevap sahibi+1 yılBilmem, yaşanmışlıklar yüzünden olgunlaştım. Bu durumdan memnunum, çünkü çocukça davranışlar pek hoşnut değilim. Böyle iyiyim ben.
Soran+1 yılRica ederim benim ablam da bana söyler devamlı gözlerin çok güzel diye erkek olduğum için gıcık olurum onu söylemesine :)
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim doğrusu
Soran+1 yılAblam benden büyük olduğu için çocuk sever gibi seviyor sınır oluyorum :)
Soran+1 yılProfilimde var bakabilirsin yakarii07
Cevap sahibi+1 yılBenim abimde yok ablamda kıymetini bil sen bu arada bana özelden yazar mısın cidden ilk kez birine bu teklifte bulunuyorum çünkü mesajlar çoğaldı alta inemiyorum. Tarayıcan yazıyorum da.
Cevap sahibi+1 yılAçılmıyor, bana takip istediği at bakarım.
Soran+1 yılGizlisin ama
Soran+1 yılKendimi çok yakışıklı bulmuyorum ama elim yüzüm düzgün en azından
Soran+1 yılGördün mü
Cevap sahibi+1 yılYok iyisin gözlerin de iyi ama saç stilini değiştir.
Soran+1 yılHmm kötü mü duruyo
Soran+1 yılşu an uzadı yanları yarın kesecem yine aynı şekilde :)
Cevap sahibi+1 yılYani tam görmedim de kulaklarını kötü gösteriyor
Soran+1 yılKulaklarım biraz büyük evet farkındayım önceden çok kafaya takıyodum ama sonradan beni sevimli gösterdiğini farkettim kendimi olduğum gibi kabul ettim rahmetli dedemin de kulakları büyüktü onun genleri yüzünden sanırım :)
Soran+1 yılSarışın ve baby face bir adam olduğum için bazı kusurlar bile tatlı duruyor seviyorum kendimi canım kendim :)
Soran+1 yılBazen tanımadığım kızların bile bakışlarını yakalıyorum gururum okşanıyor tabi hoşuma gidiyor
Cevap sahibi+1 yılOndan demedim, saç şeklin yüzünden diyorum.
Soran+1 yılİyiki sarışın ve avrupai bir adam olarak dünyaya gelmişim :)
Cevap sahibi+1 yılBaya kendini övdün
Soran+1 yılAnlıyorum saç şeklimi beğenmeyebilirsin tabi saygı duyarım genel olarak nasılım, ben kendimi fotojenik bulmuyorum fotoğrafta kendimi beğenmiyorum gerçek halim çok daha farklı ve iyi fotoğrafta çok kötü çıkıyorum
Soran+1 yılHiç affetmem överim :) kendime aşığım :D
Soran+1 yılYakışıklıyım ama kanka kabul et ;)
Cevap sahibi+1 yılKendini sevmen güzel, benim tipim değilsin ama orası da ayrı bir mesele kötüsün demedim ben başka seviyorum.
Soran+1 yılOlabilir saygı duyarım.
Soran+1 yılSenin tipin neymiş ki.
Cevap sahibi+1 yılBenim mi
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılDedin ya hani tipim değilsin senin tipin ne dedim
Soran+1 yılİyi.
Cevap sahibi+1 yılEvet, çok iyi bu of
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılİyi derken o anlamda demedim yani durum belirtmek için
Cevap sahibi+1 yılAnladım, sorun yok 😊
Soran+1 yılTamam
Kızlar Ne Diyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılNeden kızlara soruyorsun? . Erkeklere sorsan hani onlarda da aynı şey var ya. Daha iyi olmaz mıydı?
13 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü hijyen konusunda siz bizden daha dlkkatlisiniz
Cevap sahibi+1 yılHe he kesin oyüzden dir
Soran+1 yılBaşka ne yüzden olacak ki
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem