Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!@Moneffort_ evet kişisel bisey fakat çoğu gittiğim yerde ortak kullanım alanında kalıp sabunlar oluyo pek fazla hijyenik değil malesef ben Önce ellerimi yıkıyorum kutunun içerisinde sakladigim kalıp sabunu temiz elime alıyorum âlimde köpük haline getirip köpüğü suratıma sürüyorum direk yüze temas etmesi veya pis elle dokunulması bence yüzü temizlemiyo kirletiyo
Anladım. Gerçi kalıp sabun kullanımı yok denecek kadar az gibi artık. Özellikle toplu alanlarda vb. Titiz birisin; belli. Güzel de.
@Moneffort_ ortak alan dediğim yerler örneğin birinin evinde vs görüyorum bence yağlı ciltler için kalıp sabun gayet iyi bir tercih
@Moneffort_ iznim vardı haftaya tekrar başlıyacağim çift kat maske çene bölgemde sivilce vs oluyodu ama onun dışında karma hassas bi cildim var
@Moneffort_ karınca yumurtası yağı düzenli kullanımda tüyleri inceltir azaltır bu yüzden favorim
Aynı bensin ya. Bende hacı şakir kullanıyorum çok temiz dimi omuzlarda sivilce çıktığında onları da kurutuyor. Duş jeli yapışık vücuttan çıkmıyo pis gibi hissettiriyor.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş