Senin güzellik sirrin nedir? Bizimle paylaşmak ister misin? Var mı önerileriniz.. Benim güzelliğimin sırlarını detay detay sayfa sayfa yazmak isterdim ama ama nazar değer diye korkuyorum 👻👻 şaka şaka güzel değilim çirkinim ne yapsam yüze çıkamıyorum nedir sirlariniz bana da verin de ben güzel olayım artık canıma tak etti ☹️
Güzelliğinizin sırrı gratisten mi geliyor, genetikten mi?
Ben güzellikten ve güzellik sırrından ve hatta genetikten dayanılmaz biçimde nefret ediyorum nefffreeeeett.
(bence güzelliğin sırrı şâhikalığın lâhikasın'da gizlidir, mesala ışık olmazsa renklerin bir anlamı olmazdı, işte şâhikalık yedi renkli ışıktır ve güneşin aynadarlığını yapar.. bunu çürütecek bir dehâ varsa buyursun gelsin) 😂 😂
Genetik de hiç güzel değilim ki güzellik sırrı vereyim ayrıca kendine haksızlık etme çok güzel bir kadınsın aslında bana soracak olursan senin guzellik sırlarını bizimle paylaşmanı gerçekten çok isterim 🤗
Estetikle makyaj aynı ise mi yarıyor sence? 11 sene sonra sen de ne yapacağını bilmiyorsun. Ancak kadınların yüzde 99.9'u bu şekilde olduğu için benim söylediğim gerceklesmeye daha yakın.
@JoeBlackkk Beni benden iyi tanıyamazsınız yaparım ya da yapmam o zamanki görünüşüme bağlı kimseyi ilgilendiren bir şey yok bence bu konuda umarım anlamışsınızdır.)
Bence sen anlamissin şimdi:-) E ben de bunu diyorum iste 11 sene sonra ne olur bilemezsin şimdiden. Beni ilgilendirir gibi bir yorum da yapmadım sanki? Tabi ki beni ilgilendirmez:-)
@JoeBlackkk bazı kadinlar 40 a varsa bile genetikden hep genc hep güzel kalabiliyor bazı insanlar cok hızlı cöküyorken bazılari geç cöküyor bünyeye bağlı birazda
@MezarlıkBekcisi03 ben de 29 yasina girdim ama kimse inanmıyor. 24-25 diyorlar. Genel olarak genç gösteririz zaten. Herhalde ben de 50de falan 35-40 gibi olurum:-)