Güzellik & Bakım Kadınlara uzun tırnak ve oje yakışıyor mu 💅? merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Cadıdan hallice olma keyfi 🧙🏻♀️ hoşuma gitmeyeni çizerim 🤪 Kadınlara uzun tırnak ve oje yakışıyor mu 💅? Cevapla Kadın Soruları Oje Soruları Tırnak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sonjin Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Evet benim hoşuma gidiyor yakıştırıyorum Çok güzel olmuşş 1 1 Yorumla merkürkedisi0 +1 yıl 💜💜🐥 Yorumla
theİlbey Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Hayır yakışmıyor kırmızı elmayı yedirmek isteyen uzun burunlu sinsi ama iyi görünümlü cadı 🧙♀️ gibi. 0 0 Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 856 cevap paylaştı. O uzun tırnaklarla önce tuvalet sonra yemek nasıl oluyor acaba 🤔 1 0 Yorumla
burock123 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl yakisir mi bilmem ama elinden yemek yenmez... igrenc 😝 0 0 Yorumla
Berkan63 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Elin güzel ama tırnakların değil bana göre kızma lütfen 🙏 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiç sevmediğim iki şey uzun tırnak abarrti renk ojeler aşırı makyaj yapan olgun kadın gibi 0 0 Yorumla
MistırSe Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 691 cevap paylaştı. kadına yakışmayacak da erkeğe mi yakışacak knk🥱 iyi geceler 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ben yakıştırmıyorum. Doğal temiz ve bakımlı olsun yeter 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 766 cevap paylaştı. Ben çok yakıştırıyorum. Ayrı bir havası ve çekiciliği oluyor. 0 0 Yorumla
KediimBenVeYatağım Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşık oldum ellerine 😻😻 1 1 Yorumla merkürkedisi0 +1 yıl Ben sana aşıktım zaten... Yorumla
_haplesqueen_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Bayildim tirnaklarina😻😻😽 1 1 Yorumla merkürkedisi0 +1 yıl ❤️❤️
lovizlayy Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Yaratık gibi görünebiliyorlar desem dayak yer miyim? :D Ben pek sevmiyor gibiyim sanırım. :d 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır erkeklere daha çok yakışıyor 😝💅 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. El ve parmak yapısına göre değişir. 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. abartı olmamak kaydıyla, evet. 0 0 Yorumla
İdest_ Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bence aşırı hoş 2 1 Yorumla merkürkedisi0 +1 yıl Sağol kısss gel sana da yapayım Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Cinayet aleti 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Evet benim hoşuma gidiyor yakıştırıyorum
Çok güzel olmuşş
💜💜🐥
Hayır yakışmıyor kırmızı elmayı yedirmek isteyen uzun burunlu sinsi ama iyi görünümlü cadı 🧙♀️ gibi.
O uzun tırnaklarla önce tuvalet sonra yemek nasıl oluyor acaba 🤔
yakisir mi bilmem ama elinden yemek yenmez... igrenc 😝
Elin güzel ama tırnakların değil bana göre kızma lütfen 🙏
Hiç sevmediğim iki şey uzun tırnak abarrti renk ojeler aşırı makyaj yapan olgun kadın gibi
kadına yakışmayacak da erkeğe mi yakışacak knk🥱 iyi geceler
Ben yakıştırmıyorum. Doğal temiz ve bakımlı olsun yeter
Ben çok yakıştırıyorum. Ayrı bir havası ve çekiciliği oluyor.
Aşık oldum ellerine 😻😻
Ben sana aşıktım zaten...
Bayildim tirnaklarina😻😻😽
❤️❤️
Bence yakışıyo sana da yakışmış
Yaratık gibi görünebiliyorlar desem dayak yer miyim? :D Ben pek sevmiyor gibiyim sanırım. :d
Hayır erkeklere daha çok yakışıyor 😝💅
Aşırı kezomsu buluyorum.
Şeytana benzetiyorum açıkçası
El ve parmak yapısına göre değişir.
Yakışmış sana
Çok yakışıyor
abartı olmamak kaydıyla, evet.
Bence aşırı hoş
Sağol kısss gel sana da yapayım
Abartı uzun kötü bence
Benim hoşuma gitmiyor
Imhhh en sevdiğim