Selammmss😛 Çevrenizde gözlemleyerek yaş aldıkça güzelleşen birilerini gördünüz mü? Bir kaç insancığın yaş aldıkça güzelleştiğine şahit oldum. Neden insanlar yaşaldıkça güzelleşir?
Merhaba. Her yaşta, her halimiz ile özel ve güzeliz. Her yaşın bize kattığı farklı tecrübeler ile hayaga dair güzellikler yeşertiriz. Ve bunlar acısıyla tatlısıyla bizi biz yaparlar.
Nedenini bende bilmiyorum ama kendim buna ornegim. Genc yaslarimda bildiginiz igrenc bi yaratiktim😅ama simdi hem kendim kendimi inanilmaz begenirim hemde surekli cekiciligimden ve kadinsi gorunusumden oturu hoş yorumlara maruz kalirim. Sanirim olgunlukla ilgili bisi bu. ya da insanin kendisinin farkina varip etrafa yaydigi pozitif enerjiyle.
Yüz hatları oturuyor belki ya da kendilerine daha iyi bakıyorlar zamanla Bende gençken çok matah değildim yaş aldıkça herkes daha güzel olduğumu söyledi doğruluk payı var
Bazı insanlar gençken bakımsızlar mikrop yuvası gibi geziyorlar ortalıkta Ama olgunlaştıkça bakımlı oluyorlar ve bu biz güzelleşti zannediyoruz Çirkin olup da yaşlanınca güzel olan hiç görmedim