Kadınlarda en çekici olan vücut tipi hep tartışma konusu oluyor. Sizce nasıl bir vücüt tipi işte bu böyle fizigi olursa, çekicidir sözlerini söylersiniz?

Merhabalar. Kum saati her zaman en çekici olanıdır. Fakat biz kadınlar her bedende güzel ve özeliz. Kim kendkni nasıl seviyor ve mutlu hissediyorsa o bedende olmalı.
Cok basit bir konu aslında genelde kum saati tercih edilir ama tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz bazıları balık etli sever herkesin kendine göre bi tercihi var ama sen ne olursa olsun kendini belli bir kalıba sokma nasıl olmak istiyorsan öyle ol çünkü senin vücudun kendi kararların
Örnek olarak aşağıdaki hanımefendiyi gösterebilirim.
https://www.instagram.com/p/BvFMAEfHUUS/
EİG için teşekkür ederim
Dolgun hatlara sahip kadınlar erkeklerin gözünde çok seksi ve çekici olurlar gadası.
Cevap
58Cevap
Açıkçası zevk meselesi. Mesela ben 1.96 boylarında 105 kilolarda olmama rağmen. Minyon ve balık etli, kadınları daha çekici buluyorum. Benim için de genel anlamda en iyi fizik bu oluyor. Çünkü en çok bunu beğeniyorum.
Tartışılacak bir konu yok. Altın oran diye birşey var mı. Ters üçgen mevzusu , vardı ama bu kadar konuşulmuyordu. Doğurganlığı ifade ettigindendir. Ters üçgen.. Ben fit seviyorum. Hareketli olmalı bir insan. O kadar
Tam olarak budur arzulatici kadin vücudu
Ya kişiye göre değişir herkesin onplana çıkardığı binozelligi vardır geçmişte ben balık etli kadınlardan hoslanirdim ama tecrübe arttıkça tercihte degisti
Demet Özdemir in vücudu çekici
Ortalama 170 cm boy
Az uzun bacak boyu
Çok kalın olmayan bel
Atletik sayılabilecek kol ve bacaklar
Çok dar çok geniş olmayan omuz.
Düz bir karın
Hafif yuvarlak kalçalar
Yağlı olmayan sırt
Ortalama boyutta göğüs ölçüleri
Benim standardım kaburga kemikleri görünmeyecek göbeği göğüsünden daha önde olmayacak kalçalarıda omuz genişşiğini geçmiyecek
Resimdeki çok güzel tam aradığım vücut tipi ayakları güzelse her türlü vücut tipi idealdir aslında benim için
165-170 boy
İnce bel
Düz ya da dalgalı uzun saçlar
Dik duruş
Yavurlak yüz hatları
Büyük gözler ya da keskin bakışlar
Kum saati güzel ama seks içinse şişman tadından yenmez
Kıvrımlı seviyorum ben. Dümdüz zayıfın bir esprisi yok.
Zevkler ve renkler tartışılmaz kimisi balık etli sever kimisi zayıf sever, yanı degışir. Ben şahsen fit vucutlu sıkı vucutlu spor yaptığı belli olan guzel kıvrımlı taş gibi poposu taş gibi memeleri düz göbekli olan kadınlar hoşuma gıdıo
Gözlüklü küçük veya orta boyutlarda göğüs orta boy sade bir fizik
Karnı fit ve göğüsleri güzel olursa benim için yeterli.
İnce bel geniş basen hiç beğenmem hatları belli olmayacak kadar az olacak zayıf olacak
Resimdeki ideal birde resimdekinin bir kac tık olgunu yani bu at dedigimiz kisiler
1.68 boylarında çıtı pıtı ince belli ama iskelet gibi olmayacak gerekli kıvrımları olacak falan filan işte :D
Kesinlikle kum saati.
Profil fotosundaki sen misin? Eğer sensen en çekici vücut tipi o bence
Turkiyeda 100 den fazla kadin iel beraber oldum heosi faklı fakli tiolerdeyidj ama hesoj harika
bu iyi işte ama kalçalarını görmedim yuvarlak ve topluysa iyidir
Dolgun hatlara sahip kadın herdaim çekicidir
@Lavinia_41 bnce seninki 😂
Hmm, sen öyle diyosan 😁😁
Görünen köy kılavuz istemez 😂
😊😊
Cansın ❤️
90-60-90 oyle birsey yok
Minyon büyük popolu beyaz tenli 😅❤️
2 numarayı alabiliyor muyuz
Zayıf olsun yeter balık etli sevmem hiç ıyy
İnce bel geniş pelvis kemikler