Hayaller Paris yaşantınız Somali mi? Yoksa hiç hayal kurmaya gerek yok diyip elimizdekiler bunlar diyip ister istemez göbeklileri mi daha çekici buluyorsunuz?
Tabi ki karakter/kişilik vs. önce gelir ama kendimizi kandırmayalım kimse kapağını beğenmediği bir kitabı alıp okumaz, herkes az çok dış görünüşe dikkat eder, “ben dış görünüşü hiç önemsemiyorum.” diyen de kendini beğenmiyordur. Benim açımdan uzun boylu, fit, az kaslı ve zayıf olması dikkat çekici bir özellik olabilir. Fazla kaslı olan, özellikle boyları da kısa olan erkekleri pitbulla benzetiyorum.🤷🏼♀️
Dalinlivotka | Güzellik & Bakım konusunda 99 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Adonis Kasına bayılıyorum ilk sevgilim boksördü diğerleri uzun zayıftı. Benim bundanım olsa karşıma koyar sanat diye bakarım. Her detayı ayrı bir güzellik dünyaya güzelliklerini sergilemek için gelmiş , o kasları tek tek öperimm jajajajaja😂
Ben de kilolu değilim iyi de. Ayrıca spora gidemiyorum şu an yoksa imkan olsa giderim. Erkek dediğin fit olacak. Cılız kol ve bacak hoş olmuyor o yüzden hafif kaslı olsun.
Sağ görseldekine düştüm kalkamıyorum.. Senin olayım harca beni.. Şaka maka erkek dediğin benden uzun boylu en az 175 boyunda, kilosu tam yerinde, kolları güçlü ve damarlı, gövdesi kaslı, cinsel organı büyük ve kolları ve bacakları hafif kıllı olmalı. Of anlatırken ağzımın suyu aktı.. Yaşıyorsak var bir hayalimiz abi.
þórtaclausa | Güzellik & Bakım konusunda 154 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Sooyle yavru dag gibi gobus sosis parmaklar ziraai hortum gibi kollar icine girecegim gibi duran gıdı palet gibi ayaklar her tanesi bedrnim kadar bacaklari olan bir herif
0|1
0|0
Gizli Üye
1 ay
valla her ne kadar sağ taraftaki çekici olsada aynaya bakıyorum ve sol taraf muhtemel olacak
Ben galiba biraz çirkin seviyorum 😂 Yani yakışıklı insanlara yakışıklı diyorum yakışıklı olduklarını görebiliyorum ama hoşlandığım tip bambaşka oluyor. Davranış vs önemli galiba benim için daha çok. Onunla muhabbet döndürebilmem vs. Ama tabi ki önce hiç tanımadığın birinin tipine bakarsın. Herkes güzel bir şey görmek ister karşısında sadece bir kriterim yok. Çünkü insanları tek bir kalıba sokmuyorum.
Önemli olan sağdaki arkadaşı hak edip etmediklerini sorgulamaları... yoksa kim ne karışır ister sağdaki gibi birini ararlar ister soldakilere razı olurlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
284Tanıştırayım mı? 😂
Ahahaha o nasıl benzetme ya gözümde canlandı
Pitbull ajdnslsma😂😂😂
Sakin ol şampiyon
sakinim jajajajaja
Hiç öyle durmuyo
Fit ve uzun boylu, hafif de kaslı erkeklere bayılıyorum.
Senin nasıl vücut tipin?
Normal. Zayıf da değilim, kilolu da.
Ama fit kaslı istiyosun 😒
Ben de kilolu değilim iyi de. Ayrıca spora gidemiyorum şu an yoksa imkan olsa giderim. Erkek dediğin fit olacak. Cılız kol ve bacak hoş olmuyor o yüzden hafif kaslı olsun.
Tartışılır bu 😂
Göbek erkekte çok itici net ! ☺
Benim itici mi 😂
Yok fazla değil senin 😂
Çok yemek yemem ama iş vs hareketsizim çok erimiyor bi türlü sporu da katmam lazım hayatıma da üşeniyorum😂
Usenme çok zevkli ve mutluluk hormonu salgilatan bir etkinlik spor yapmak 😃
Salona gidinc sıkıntı yok ama evden o salona gitmek zulüm resmen
Şöyle net olun canımı yiyin ya herkes ikiside değil diyip duruyor 😂
Ben acik sozlu biriyim acik sozlu insanlarida cok severim🙂
Artık onu bulmak da zor
Değiştirme şansın var o durumu
nasıl yani
Aynaya baktığındaki halini değiştirsen sağ tarafın olma olasılığı da artar
yüzümü komple estetik yaptırmadığım sürece, boyum kısa olduğu sürece imkansız şeyler bunlar
Bu kadar özgüvensiz olma dostum
gerçekleri söylüyorum 🤷🏻♀️
Garip
nesi garip
Bence abartıyosun
ne eksik ne fazla söylüyorum emin olabilirsin
Peki
Benimki gibi yani ahahah
Aynen fiziğin idael beğendim yakisiklisinda 😊
Teşekkürler
Hayaller kurmaya devam o zaman 😂
Niye hayal. olsunki spor salonları dolu bunlardan
İlla ki itici bulduğun kriterler vardır ama
Ben galiba biraz çirkin seviyorum 😂 Yani yakışıklı insanlara yakışıklı diyorum yakışıklı olduklarını görebiliyorum ama hoşlandığım tip bambaşka oluyor. Davranış vs önemli galiba benim için daha çok. Onunla muhabbet döndürebilmem vs. Ama tabi ki önce hiç tanımadığın birinin tipine bakarsın. Herkes güzel bir şey görmek ister karşısında sadece bir kriterim yok. Çünkü insanları tek bir kalıba sokmuyorum.
Çirkin sevme sebebin kıskanma derdi olmasın diye mi yoksa 😂
Onunla alakalı değil öyle denk geliyor 😂 Millete göre çirkin bu arada bana çirkin öğğğ gelse zaten hoşlanmam
Ama hani yakışıklı değil o kesin
Hiç dış görünüşe bakmadan konuşur tanırım modundasın yani
Hayır bakarım. Anlatamıyorum galiba ben :( gidiyorum...
See you 😿
Üzgün surat bile koyamamışım :(
Olmuyor demek ki denedim yine ama aksgks mutluyu yapınca öyle oluyor ama
See you
Bende kedi atmıştım ağlak adamı attı 😂
Ahahah 😂
Göbek altı adonise benziyor ya azcık ondandır 😂
Dümdük olcak yani ne kas ne göbek olcak 😂
Sağdaki çok yapmacık geliyo ya
Öyle çok aşırı kaslı da değil aslında
- Hayallerimi yaşıyorum.
Benim gibi mi ehh işte olsun mu yani
Bak bakalım
bakmıycam xdxdd
Soldaki amca mı yoksa 😂
tabi ki değil
Amca candır ya
Ne o zaman?
Çok kaslı sevmem çok göbekli de sevmem ay amaaan ben aşık olucağım kişiyi bulurm ahshshbs
Bulamadı ahahaja
Bi seyi 40 kere söylersen olurmuş hzhabahaha
Ahaha 😂👍
Zayıf ama kassız mı olsun😂
Orta çok kaslı sevmiyorum sağdaki gibi , kilolu olursa yanında bebek hibi kalırım ortalama bi kilo olsun işte
Siz buna çok kaslı mı diyosunuz ya iyi ki kendimi koymamışım ahahaja 😂
Abi can yaman gibi de olmasın o ne ya ıyyğ
O adam her türlü itici zaten
Hayır 😱sadece kas örneği olarak sevmiyorum , Ramo ❤️
👎
Hayır dur fikrim değişmek üzere😳
@Gulrüya96 şişkoluk kazanacak!✌