Biskeüel olsam rusyaadan sevgili yaprdım. Hatta sevgilim beni rus kızıyla aldatsa döner tebrik ederdim
Hatta yatakta aramıza rus karı alalım derdim ağqğqpqşa:Dd
Çocuğun genleri, baba ve annenin genlerini yansıtır. Türk kızları çirkin ise, Türk erkekleride çirkin demektir.
Her iki cinste aynı genleri taşıdığına göre,
Türk erkeklerinin türk kızlarına, Türk kızlarının da türk erkeklerine çirkin deme hakkı yoktur.
Bu arada Allah ın yarattığına çirkin denmeyeceğini İslam ve Türk kültüründen öğrenmemiş olmak ta, bizim için büyük bir eksik olur...
Belki inanmazsın ama allah çarpsın kızım ve tğrk erkekleri çok yakışıklı geiyor bana rusyada ki erkekler çok odun
Tamam kızsın inandım. Allah çarpmasın.
Benşmle evlwnirmisin türk erkei
Şaka da olsa hoş değil.
Ne şaaaksı annamadım
Bir karı olarak ağzının tadını biliyorsun, fırlama seni..
Ehe ehe 😌✌🏻
Çirkin kadın yoktur, çirkin düşünen insan vardır. Yani sen
Çrkn kadın yok mu 🤣 emin msn 😂
Çirkin kadın diye bir şey yok, herkesin güzellik algısı farklıdır. Sen güzel bulmuyorsun diye herkes güzel bulmayacak değil, sen beğenmiyorsun diye türk kadını çirkin olmuyor.
Bir tek ben mi beğenmiyorum 😂🤣😂 hele şu affra tafralarınız yok mu 🤣 bi tek ben öyle düşünmüşüm givi konuşma 😂
"😂" emojisini kullanan birini ciddiye alamıyorum maalesef. Öyleyse yazdığım bencemi okumalısın, belki kapak sesi falan duyarsın. Korkma.
Senin gibi sjsjs atamam bu daha iyi insnaları emojiye göre ciddiye alman da ayrı ironik
Bencen" de ünlü kızlar var al rusyadan yoldan geçen en çirkin kızı koy türkiye de mankenlerin yanına fark var mı? Evet var rus olan daha gzüel
En çirkin rus kızı >>>>> tc kızı
Mesela şu an bu konuyu rus ile konışsam düzgünce cevap verirdi siz yine afra tafra yaparak "KaPak SeSi gLemEz rusyada en çirkin kadın bunlar-dan gzüel 😙✌🏻😌
"sjsjsjsjsj" kulanmam, resmen ergenlik. Senin "😂" kullandığın gibi. Neyse kendi adına konuşmayı öğrenmelisin, soruna gelen görüşleri okursan benim gibi düşünen çok fazla insan bulabilirsin zaten.
Kendi adıma konuşamam türk ya da kürt değilim 😌
Kendi adına konuş derken sana Türksün demedim zaten, sen güzel bulmuyorsun diye herkes güzel bulmayacak diye bir şey yok dedim. Yani "Kimse güzel bulmuyor" dedin ya, kendi adına konuş işte, güzel bulan da var, bulmayan da. Senin güzel bulmuyor olman tüm dünyanın güzel bulmayacağı anlamına gelmiyor.
Türk erkekklerinin türk kadınını ne kadar aşağıladığını sen de biliorsunboş yaoma
Anlıyorum, yorma kendini.
Hahahahaha kudur sonuna kadar slav ırkı
RUSSSİAAAAAA
Anlıyorum, yorma kendini diyorum ya.
Cevap
8Cevap
İyi de, rus kızı güzel değil ki kanka. Neyin kafasındasın, internette 3-5 abaza erkek görüyorsunuz "Rus kızı güzel" falan diyorlar, onlara inanıyorsunuz. Onlar sizle dalga geçme amacıyla öyle şeyler atıyorlar hatta abaza oldukları için tüm kızlara yürüyorlar, sadece ruslara değil 🤦♀️
Xiddenmi
Evet
İyi de rus kızı güzel değil ki, sarışın sevmem. Türk kadını beş çeker, ruslara.
Timam
Of ne ergen insanlarsınız ya, Türk kızını kıskanıyorum demiyor da gelmiş hakaret ediyor, üzüldüm.
Ergen miyim ağslzlszaşmaiösöğdüödğldöğxğmdöğslmsöğwnlsöğlmqöğapöqğöwğöağödğözüöxğösğösğmqğöqğöqöğqmpwğösmpsapamapmspmzğöağöqğöqpmqğöwmpaöğaöpaöğampsö
rusyaya bir git görürsün sadece sarışınlar hepsini medyada görülen gibi zannetmeniz şaka gibi
Rusyadayım zaten?:)
ülkedekilerin o kadar da efsane olmadıklarını göremedin mi ben bir hafta gittim de anladım gereksiz abartıldığını
Bazılwrı çrkn ama 10 kızdan 8 i taaaaaşşşşş
Genetik yapı ile alakalı
Genetik miçok. çirkin
Türk kızının asaleti yeter, kıskanma
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kendi adına konuş, Türk kızı daha güzel.
Türk kürt değilim ki 😂
Laf anlama özürlüsü müsün, sana Türksün demedim zaten. Kendi adına konuş dedim, bu sadece senin fikrindi, tüm dünyanın fikri değil, güzel bulan da olur, bulmayan da. Tıpkı benim rus kızını güzel bulmadığım gibi, aşırı itici ve yapmacıklar. Türk olmadığın her halinden belli zaten, Türk kızını kıskanıyorsun ve asla onlar kadar güzel olamayacaksın, üzgünüm. Türk kızı bir başka, herkes onlar gibi asil olamaz.
Hahahahaha ama hergün yüzlerce erkek türl kadını aşağloyor hatta yaz google a kızlarsoruyprda bile benim gibi düşünen miyonlarca türk erekeği var. (Türkçemnin kötü olduğunu biliyorum)
O yazanların hiçbiri Türk değil, Kürtler. Türk kadınını hatta erkeğini de küçümseyen şeyler yazıyorlar. O tür sözleri yazanların çoğu zaten 18 yaş altı, ergen kitle. Sen de aptal kürtler ve ergenlerin sözüyle kendini avutuyorsun anca, çok itici ve yapmacık rus kızları. Türk kızındaki aselet hiçbirinde yok, üzgünüm ama gerçekler bunlar.
Peki Tm of mak
Armi sorardı bunları :D
Ruslar candır
😃
Benfe yanılıyorsun çok pis insanlar
Kimler ayol
Ayol 🤣 ruslar
QĞWPPZAPSŞŞAÇA KIZLARI DAŞ😃
Bi Rus Bi sen Bi ben var mı sın 😁
Olur hayalim nu zatem
Bul beni 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?