AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Kendimden nefret ediyorum
Seni kim neden nasıl beğeniyor şaşkınım ya bu ne biçim surat
Kes Aptal
Eleştiriye açık değilsen resmini de paylaşma
Ulan goril suratinla kalkmış bana yorum yapıyorsun 😂
Ben gördüğümü yazdım kusura bakma madem yüzünüze bu kadar önem verip paylaşma gereği duyuyorsunuz eleştiriye de açık olacaksınız
Heye goril suratlı tabi 😂
Lan mal bu elestiri mi hakaret buuuu cahil sen olmayan beyninlr beni eleştiremezsin anca hakaret edersin
Hakaret mi hakaret görmemişsin sen daha bide sanki çok güzelmişsin gibi havalar daha güzel kız görmemişsin sen ma l suratlı 😂
Kızım sen beyinsizsin galiba kendimi güzel görmem seni ne alakadar eder kiii niye havlıyorsun bide gizlisin ee tabi goril olsam ben de suratımı gizlerim
Sıkik beyinlisin knk. Senın gibi empati yoksunu beyinsiz insanlar dünya güzeli olsa ne farkeder İlk önce elestiri ne demek ve nasıl yapılır onu öğren Bi insanın kalbini bu kadar acımasızca kırabiliyosan kusura bakma ama cahil insandan farksızsın. Kadin istedigi gibi paylasır kendini Özgüveni tabi olacak Senın gibi gizli üye olup anca bos bos millete mi sallasin?
Güzel kalplim bunlar böyledir böyle gizliden gizliden havlarlar senin gibi minnoş kalpli olmazlar boşver ben bu gorili ciddiye almam l❤️@Butterflyy_0
Evett ciddiye alma bunlari Cahil kesim zaten böyleleri. Sen her halinle com güzelsin Takılma asla böylelerine <3
Hakarete layıksın çünkü kusura bakma seni övüp çok güzelsin diyeceğimi bekliyorsan yanılıyorsun ben olanı söyledim burda sana güzelsin diyenler de dalga geçiyor senle güzel değilsin
Lan salak senin yorumuna ihtiyacım yok kiiii sen bana güzel desen nolur güzel demesen nolur goril beni normal hayatta da beğeniyorlarrr sen ağlama boşuna 😂
Öyleyse yırtınma burda
Sanane kızım sanane sen yirtiniyorsun bana a 😂
Yazık vala olan o zavallı özgüvene oluyor özgüvenin de bi yerde frenliyecek o bile artık seni kurtarmayacak burda havlama bu kadar şimdi defol maymun suratlı seni suratını skeyimm
Kız anasının fırlattığı defol sorumdann kıskanç köpek al kemigini kenardan uzaaaa kudurup kudurup millete saldırma 😂 aşıların tam mi diye kontrol ettir goril surat 😂
Yorumlara baktım da bir kez daha haklı olduğumu gördüm benimle aynı fikirde olan baya arkadaş var sende git duvara ağla o iğrenç suratınla bakımsız ve Çok kötüsün anca seni s. kerler başkada bir boka yaramazsın
Ahaha kalkıp sen bide bana gelen yorumları da mı okudun ezik kendini haklı çıkarmak için kudur kudur daha da kudur seni çok becermisler herhalde bu konuda çok bilgilisin kopekkkkkk 😂
Evet ne kadar ezildiğini görmek hoşuma gitti. Kuduruk olan sensin burda resmini paylaşıp kendini millete sunan sensin ben değilim becerilmek istiyorsan sokak köpeği çok burdaki abazalar bile çükünü sana s. kmaz hahhahah 😂
canım beni daha çok egolandiriyorsun orada kaç tane yorum var bana kötü olarak yapılan ezik ezik 😂😂 toplasan 10 😂 ahaha her boku biliyorsun valla kaşar olmuşsun haberin yok milletin cukune kadar girdin pes artık ahahah kuduruk ağlama belki sana da bakarlar 😂
Eminim öyledir maymun suratlı bağyan😉😁
Kudur goril kudur 😂
Güzelliğinin karşısında kudurmamak elde değil ki bu sitedeki tüm kızlar güzeliğini konuşuyor şu an zaten keşke onun yerinde olsak diye ama işte olmuyor 😂😂😂😂😂
Kızım senin gibi köpekler hep kıskanmak zorundaaa napacaksin kudurmakta zor 😂
Neyini kıskansınlar bi dön aynada kendine bak ya 😂eminim sende çirkin olduğunun farkındasın
Aynaya bakabiliyorum en azından sen bakmasanda olur 😂😂
Emin ol senden daha çok bakıyorum ama senin gibi egolu değilim hem çirkin hemde egolusun ikisi bi arada inanılmaz çirkin 😂 eminim komik olduğunun da farkındasın şu an napalım güzel olmak sana nasip değilmiş hahahsh 😂
Ağzından salya akiyordur kuduruk ve kıskanç köpek olduğun için ahaha çok eğleniyorum senin böyle kuduruk olman çok eğlenceli yazık ya durumun vahim 😂
Eminim eğleniyorsundur eminim 😉
Çok eğlendim kudurdun kopurdun resmen 😂
Ben yapay halimi daha çok beğeniyorum
Tabiki de harikulade bir insanim
Hep doğalım beğeniyorum
Bir ara seni beğendim ama şimdi engel atacam
Severim çok makyaj aşığı olduğum söylenemez
Bence beğenmemelisin vasat bir tip
vasatlık ve güzellik göreceli
Vasat ortalama demek
Ortalama demek istiyorsun ortalama bir tip olmak bile bişey tipsiz olmaktansa 😘
Tabiki
@Bludimeri vasatın ortalama olduğunu kim söyledi
Tdk
@Bludimeri tdk nın ya algıyı bozmalarına izin veremem vasat sakat gibi bişey ya
Yani sinirlenmiycem valla sinirlenmiycem
Sendede maşallah özgüven
Özgüvensiz insan yok herhalde
Kendimizi de sevmeyeyim ya
Sev sev tabı
Beğenirim 😍
Hıhı zaten şaşardım beğenmesen 😂
Beğenmiyorum
Neden canım
Cildim pürüzsüz değil, kirpiklerim belli olmuyor
Aynı ben 😂
Bir sey diycem
Beğeniyorum çok şükür :)
Çok güzelsin 🥺
Evet daha iyiyim
Beğenmiyorum
Beğeniyorum
Yakismis güzel 👍🏼
Beğeniyorum
Bazen
Gayet güzel. Doğallık ve sadelikten yanayım
Hep doğalım zaten
Beğensek de beğenmesek de yapacak birşey yok..
Evet
Evet beğeniyorumm
Hep doğalım :D
Pek değil
Keşke seni görmesem hiç beğenmiyorum ama özgüvenine de şaşıyorum
Kıza neden böyle şeyler yazıyorsunuz. Dön de g*tüne bak. Gayet teni falan güzel
@Mysweetish devamlı hesap açıp duruyor garip bir tip
Yaa sen ne karışıyorsun açarsa açsın. Milletin kusurlarıyla dalga geçmeyin nolur.
@Mysweetish sen güzel kadınsın ama seni biliyorum önceden
?
@Mysweetish muhabbetimiz olmuştu senin foton varken
Özele gelsene
@Mysweetish gelmem özele gelirsem rahat durmam 😂
Sanane kardeşim sanane zorla mı takip ettiriyorum seni gördüğün zaman engellersin bu kadar basit ben sevmediğim begenmedigim insanları engelliyorum ayrıca sadece 3 hesabım oldu ve ne yaptığım seni zerre ilgilendirmez
ördek surat
Ağlama lan
:D
gİzEĞmLi kIğz
guzelsin
Teşekkürler
😊iyisin iyi
Yaa saol 👋
evet
Doğalım
Eh işte
Evet