Evliliğimizin bugün 10. günü. Kocamın yanında burnun da hiç güzel değil gargamel gibi dedi. Çok incindim. Yetmedi burun ameliyatı ol dedi. Bunun için para istesem mi?
Kayınvalidem burnumu beğenmediğini söyledi. Estetik için para istemeli miyim?
Sesli güldüm ya:) Bence senin kayınvaliden çekeceğin var söyleyeyim ben sana. Böyle şeyler insanların suratına söylenir mi? Kendine saklarsın, bu ne terbiyesizlik... Sen de onun yüzünde beğenmediğin bir yeri söyle, gel beraber yaptıralım de... Belki yaptığı terbiyesizliği anlar.
7
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kocam beğeniyor yani ona ne oluyorsa. Kaynana işte...
Selammm 🧚 Ay ben iyice korkmaya başladım kaynanalar ne fena 😏 umarım benim kayınvalidoşum böyle olmaz beni sever kızı gibi görür 🥺 O an kayınvalidenize burunmun büyüklüğünü ben tercih etmedim bunun için beni aşağılayamazsınız ve benim bir kalbim var siz benim büyüğümsünüz saygı görmek istiyorsanız yalandan da olsa sevgi göstermek zorundasınız ki size saygı göstereyim diyebilirsin. Ve ek olarak da beni alan sizin oğlunuz o beni beğeniyor Alan memnun siz kendinizi üzmeyin diyebilirsin 😉
parasını verirsen olurum dedi ayrıca ne alaka burun senin sağlık açısından nefes alma gibi bir sıkıntın yoksa kimin ne dediğini umursama bence herkes kendine baksın
Kocana yumruk atasım var. Ayı gibi anasının sana dediklerini dinledi mi cidden. Benim annem karıma böyle bir şey diyecek anne manne dinlemem. Karımı anneme karşı koruyamayacaksam onu annemin sözleri altında ezdireceksem onun üzülmesine sebep olacaksam niye evlenip onu böyle bir hayata sürükleyeyim yahu.
Manyak mi bu insanlar hayir sanane mk kaynanasi oglun sevmis evlenmis burunda surda burda kusur olmasi degil en buyuk kusur kalptedir onun kusuru cok buyuk boyle ne kadar insan varsa Allah sorsun bi insani goruntusunden dolayi elestirmek kirmak cok buyuk gunahtir kim bilir kendisi neye benziyor boyle diyenler aslinda Allaha hakaret etmis oluyor ama iste cahillik ve karaktersizlik
ben şunu çok merak ediyorum bu tarz durumlarda, şimdi eşinin annesi sana eşinin yanında böyle bir şey söyledi yaa, eşinin tepkisi ne oldu? yani o an tepkisi ne oldu
Şu "öyle yapsam mı, bunu desem mi" tarzı saftirik sorulara da ayar oluyorum he. Olay geçmiş bitmiş günler sonra burdaki yorumlara göre mi tepki verecegini saniyorsun. Olay aninda şak diye söylenir laf. Ne diyeceksin? Anne bana 3 gün önce ameliyat ol demistin ya, para ver o zaman mı diyceksin hshshdbhdh Saniyesinde şakkkkk diye yapistircaktin lafi. Gecti artik otur ağla simdi
Şakayla karışık de parasını Verde yaptırayım diye sen de memnun değilsen yaptırırsın. ben niye vereyim kocan versin diyince kocam beni beğenmiş almış sen begenmiyorsan sen ver de😅
Oğlunun koynuna giriyorum senin değil de sende ama takılma erkek annesiyim daha bebek gelecekte ki gelin adayımı şimdi den beğenmiyorum klasik kaynana modeli.
Yok artıkk. Bunu sana diyen de nası biri gerçekten çok merak ettim şimdi. Bırak şunları ya. Böyle insanlara karşı mesafeli ol yaklaştırma bile kendine Allah yaratmış ona ne oluyo.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kaynanandan niye istiyosun çalışmıyosan eşinden iste
Bence sen şöyle yap hey kaynana kaynana koca kafalı çok bilmiş sen kimsin aaaaa kocam beni böyle sevyo sanene aaaa yeter ya burun da burun sana fışkırtırım salyaları sen bi daha bi burnumla oramla buramla konuşursan kaç benden çünkü salyalar geliyor de tamam mı o bir daha konuşamaz
Alırken görmedin mi, Allah böyle uygun görmüş eleştiriri hakkını da sana mı verdi deseydin. Gülse Birsel 'in de burnu kemerli ana o kadar para ve ünün içinde yaptırmıyor.
Sağlığın açısından bir sorun yoksa olmana gerek yok bence. Önemli olan senin ve kocanın burnundan sıkıntı duyup duymaması. Kayınvalidenin takıntıları değil bence kendi sağlığını düşünmelisin.
Kayınvaliden sırf burnun gargamel gibi dediği için ameliyat mı olacaksın? Eğer sen ve eşin halinizden memnunsanız kayınvalideni salla gitsin. Ben olsam asla umursamazdım.
O bunu söylerken kocanız utancından yerin dibine girmedi mi? Ne hakla böyle konuşabiliyor anlamadım. Eşiniz onun adına sizden özür dilemedi mi? Bu nasıl bir yozlaşma.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bende oglunun cukune cok bayilmadim ama idare ediyorum. Sende idare et deseydin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Kaynananı boş ver kocan nediyo burnuna önemli olan o tabiki oda derse sende tamam yaptırın ozaman de
İsabet olur, ben onun artık kızı sayılırım ve oğluyla kendi evlenemediği için kudurup da bana saldıran biriyse ağlasın. Benden önce doğdu diye saygı duyamam, madem yaşlı diye saygı bekliyor, benden daha üstünse (güya) hareketleriyle olgunluğunu gösterecek.