Hayret birşeysin sonuçta hediye Yok kötü deyip de niye kalp kirasin şimdiden sana karşı cephe mi alsin istiyorsun. Çok beğendim de gönlü hoş olsun sonra ister sat iater hediye et vs.. bu kadar ayrıntı nedir anlamıyorum yani böyle böyle insan mutsuz olmazda kim olur cidden ya
Kaynanan ne güzel düşünmüş almış, çoğu da yapmaz bunu söyliyim. Ben şahsen tebrik ediyorum onu. Sen de bence takıntı yapmıssın evim şu renklerde olacak, her eşyam ona uygun olsun diye. Çok gereksiz bir takıntı. Gerekli takıntı da duymadım zaten. Güzel güzel kullan derim
Ben beğendim gayet güzel hoş duruyor🥰🥰 benimde eşimin babannesi koltuk örtüsü almış ama asla bana hitap etmiyor çok güzel çok teşekkür ederim diyip kaldırdım bazanin altina sorduğunda ise çok beğendiğim için sadece bayramlarda sericem demistim çok hoşuna gitmiştii gönül almak bu kadar kolay🥰 büyüklerimize iyi davranalım bizde birer kayınvalide adaylariyiz bunu unutmayalım 🥰🥰
Seni çok iyi anlıyorumm nişanlılık evresinde insan çok şeye takılıyor fakat evlenince insan anlıyor ki önemli olan sadece huzurmuş. Bir yazı okumuştum 20 bin TL'ye koltuk takımı aldım fakat üzerinde 20 dk ağlamadan oturamadim diye. O yüzden bakış açısı çok önemli. Koltuğunla halının rengi uysa ne olur mutlu olmadıktan sonra. Varsın her şey ikinci el olsun ama mutlu huzurlu olalım🥰🥰
Kadın düşünmüş almış kaba şey seni ayrıca duş alınca giyeceksin o kadsr evde bununla gezmeyeceksin memnuniyetsiz
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Milletin kaynanası alıyor beğenmiyor bizimkide evlerine eşya alacaklar diye aklı gidiyor ben hiç birşeyi ni görmedim kadın düşünmüş bişey dersen bidaha yapmaz hemde gerek yok düşmanlığa sonra beğenmiyo falan diye hakkında eder
hiç bir şey deme beğenmesen bile beğendim hissiyatını yansıt kullanma koy kenara kendin alırsın beğendiğini onu kullanırsın böyle bir durumda karşı tarafı kırmaya gerek yok
Bence kötü değil ya sen kullanmazsan da misafir için kullanırsın. Kadın hevesle almıştır senin dediğini yanlış anlayabilir belki aranız bozulur. Sen bilirsin bacımm