Güzellik & Bakım Yüzümde böyle bi kabarcık, katman oluştu? meltem12312 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu ne olabilir? Ve nasıl geçer? Güncellemeler+1 yıl Yanağımın alt tarafı çeneme doğru olan kısım kabarık Güncellemeler+1 yıl Başka görüş yok mu Yüzümde böyle bi kabarcık, katman oluştu? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
LuanaRoza Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Nerede ben bir sey göremiyorum bebek cildi dısında😭 1 8 Yorumla meltem12312 +1 yıl Yanağımın hemen altında :( kızarıklık var Yorumla meltem12312 +1 yıl Ve kabarıklık Yorumla LuanaRoza +1 yıl Alerjen kızarıklık gibi duruyor ama pek anlayamadim Yorumla meltem12312 +1 yıl İşte ben de bilmiyorum ve sinir oldum Yorumla LuanaRoza +1 yıl Nazar degmiste olabilir masallah diyelim güzel bir cildin var Yorumla meltem12312 +1 yıl Çok teşekür ederim ama o kabarıklık sinirimi bozuyor Yorumla LuanaRoza +1 yıl Dısarda maske takıyoruz zaten evde de bekle bir kac güne gecer Yorumla meltem12312 +1 yıl Doğru haklısınız çok teşekür ederim💜🥺 Yorumla
Berkan63 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Geçmiş olsun, köprücük kemiğin benimkinden daha belirgin güzel 🤭 1 2 Yorumla meltem12312 +1 yıl Djjdjdjd teşekür ederim Yorumla Berkan63 +1 yıl Ne demek rica ederim. 🤣 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Seviserek gecer jssks. Bu arada claviculaya düştüm 🤤 0 3 Yorumla meltem12312 +1 yıl Terbiyesizlik yapmayın Yorumla meltem12312 +1 yıl Ama iltifat için teşekür ederim🙏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha peki Yorumla
Freedyninemmioğlu Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Kaşımış olabilir misin? 0 6 Yorumla meltem12312 +1 yıl Hayır asla Yorumla Freedyninemmioğlu +1 yıl O zaman kıl kökü iltihaplanmıştır. Yorumla meltem12312 +1 yıl Sanmıyorum tüylerimi almıyoruö Yorumla Freedyninemmioğlu +1 yıl Neden almıyorsun🙄 Yorumla meltem12312 +1 yıl Almaya gerek duymuyorum Yorumla Freedyninemmioğlu +1 yıl Anladım Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bi şey mi ısırdı acaba. 0 3 Yorumla meltem12312 +1 yıl Hayır sanmıyorum 1 aydır böyle ne yaptıysam ne ettiysem geçiremedim Yorumla fatihılgın +1 yıl Gitsene cildiyeye. Yorumla meltem12312 +1 yıl Gideceğim Yorumla
ppyavuz Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 497 cevap paylaştı. Bir şey yok orada 0 7 Yorumla meltem12312 +1 yıl Yakınlaştırırsanız görürsünğz kızarıklık ve kabarıkşık var yanağımın altında çeneme doğru Yorumla ppyavuz +1 yıl Geçer takma kafaya Yorumla meltem12312 +1 yıl Geçmiyor :( Yorumla ppyavuz +1 yıl Kilo almaya başlamışsın ve oradan dolmaya başlıyor yüzün Yorumla meltem12312 +1 yıl Hayır alakası yok onunla ya acıyor Yorumla ppyavuz +1 yıl Doktor yolu görünmüş Yorumla meltem12312 +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Nerede ben bir sey göremiyorum bebek cildi dısında😭
Yanağımın hemen altında :( kızarıklık var
Ve kabarıklık
Alerjen kızarıklık gibi duruyor ama pek anlayamadim
İşte ben de bilmiyorum ve sinir oldum
Nazar degmiste olabilir masallah diyelim güzel bir cildin var
Çok teşekür ederim ama o kabarıklık sinirimi bozuyor
Dısarda maske takıyoruz zaten evde de bekle bir kac güne gecer
Doğru haklısınız çok teşekür ederim💜🥺
Geçmiş olsun, köprücük kemiğin benimkinden daha belirgin güzel 🤭
Djjdjdjd teşekür ederim
Ne demek rica ederim. 🤣
Seviserek gecer jssks. Bu arada claviculaya düştüm 🤤
Terbiyesizlik yapmayın
Ama iltifat için teşekür ederim🙏
Hahaha peki
Kaşımış olabilir misin?
Hayır asla
O zaman kıl kökü iltihaplanmıştır.
Sanmıyorum tüylerimi almıyoruö
Neden almıyorsun🙄
Almaya gerek duymuyorum
Anladım
Bi şey mi ısırdı acaba.
Hayır sanmıyorum 1 aydır böyle ne yaptıysam ne ettiysem geçiremedim
Gitsene cildiyeye.
Gideceğim
Bir şey yok orada
Yakınlaştırırsanız görürsünğz kızarıklık ve kabarıkşık var yanağımın altında çeneme doğru
Geçer takma kafaya
Geçmiyor :(
Kilo almaya başlamışsın ve oradan dolmaya başlıyor yüzün
Hayır alakası yok onunla ya acıyor
Doktor yolu görünmüş
Evet