Güzellik & Bakım Tipim Suriyelilere benziyor ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Irkçı değilim ama tipim Suriyelilere benziyor insanlar tuhaf tuhaf bakıyor bana ne yapmalıyım? Güncellemeler+1 yıl ... Tipim Suriyelilere benziyor ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Bence bunu kafana takma gadası. Çünkü kafaya takılacak herhangi bir durum söz konusu değildir. 1 0 Yorumla
Bananilsude Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Suriyeliler genellikle saçlarını ıslatıp geriye tarıyorlar ve hafif kilolu oluyorlar. 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Öyle yapmadığım halde benziyorum Yorumla Soran +1 yıl Takip ettim profil fotoğrafıma bakıp nasıl olduğumu söyler misin? Yorumla Bananilsude +1 yıl Benzemiyosun suriyeliye Yorumla Soran +1 yıl Tipim nasıl? Yorumla Bananilsude +1 yıl Kötü Yorumla Soran +1 yıl Üzdün Yorumla Bananilsude +1 yıl Yapacak bişey yok 😄 Yorumla Soran +1 yıl 😔😔 Yorumla Bananilsude +1 yıl Çdürüst olmak istedim Yorumla Soran +1 yıl Estetik gerekli dimi Yorumla Bananilsude +1 yıl Sadece burnun kötü öbür yerler iyi Yorumla Soran +1 yıl Kötü dedin genel olarak ama Yorumla Bananilsude +1 yıl Burnundan dolayı kötü yoksa değil Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla arthemius 8 ay Abla bana da söyleyebilir misin senin gibi dürüst birileri yapınca içim daha rahat oluyor Yorumla
Macskaszerető Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ne yapabilirsin ki sonuçta bunu değiştirmen zor 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Takip ettim profil fotoğrafıma bakıp nasıl olduğumu söyler misin? Yorumla Macskaszerető +1 yıl Suriyeliye benzemiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Tipim nasıl? Yorumla Macskaszerető +1 yıl Orta Yorumla Soran +1 yıl Orta tipli olmayı istemezdim iyi olmayı isterdim Yorumla Macskaszerető +1 yıl Yapacak bir şey yok Yorumla Soran +1 yıl Üzücü bir durum Yorumla
berrinns Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Mscmemflksdmemdm kb güldüm 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Komik olan ne ki? Yorumla berrinns +1 yıl kendine suriyeli demen komik Yorumla berrinns +1 yıl Saçına jole sürüosan bilemem suriyeliler öyle yapıoo Yorumla Soran +1 yıl Takip ettim profil fotoğrafıma bakıp nasıl olduğumu söyler misin? Yorumla berrinns +1 yıl tamamm Yorumla berrinns +1 yıl Adın ne dolu takip var Yorumla Soran +1 yıl Bxusııskddjd Bu Yorumla berrinns +1 yıl Suriyeliye benzemiosn bakım yapman lazm düzn poz vermen lazm Yorumla Soran +1 yıl Tipim nasıl? Yorumla
üye645811 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Arap mısın? 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Takip ettim profil fotoğrafıma bakıp nasıl olduğumu söyler misin? Yorumla üye645811 +1 yıl Nasi benziyon ki o zaman Yorumla Soran +1 yıl Takip ettim Yorumla üye645811 +1 yıl Bakim Yorumla Soran +1 yıl Kullanıcı adım Bxusııskddjd Yorumla üye645811 +1 yıl Hangi m al diyo suriyeliler benziyon diye? Aşağılama falan değil ama benzemiyon yani Yorumla Soran +1 yıl Tipim nasıl? Yorumla üye645811 +1 yıl İyi kanka kuzenime benziyon djdh Yorumla Soran +1 yıl Kuzenini çok merak ettim fotoğraf atabilir misin?😊 Yorumla üye645811 +1 yıl Yok kanka djdhdk öküz gibi oldu zaten biraz daha küçüklüğüne benziyon Yorumla Soran +1 yıl Merak ettim lütfen nasıl bir tipim olduğunu anlamak istiyorum Yorumla üye645811 +1 yıl Kanka türküz işte sen de öylesin yani djsh bende fotisi yok ki Yorumla Soran +1 yıl Bulursun fotosunu ya lütfen 😊 Yorumla üye645811 +1 yıl Kanka abarttın ha Yorumla Soran +1 yıl Lütfen 😊 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kolay iş bulursun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence bunu kafana takma gadası. Çünkü kafaya takılacak herhangi bir durum söz konusu değildir.
Suriyeliler genellikle saçlarını ıslatıp geriye tarıyorlar ve hafif kilolu oluyorlar.
Öyle yapmadığım halde benziyorum
Takip ettim profil fotoğrafıma bakıp nasıl olduğumu söyler misin?
Benzemiyosun suriyeliye
Tipim nasıl?
Kötü
Üzdün
Yapacak bişey yok 😄
😔😔
Çdürüst olmak istedim
Estetik gerekli dimi
Sadece burnun kötü öbür yerler iyi
Kötü dedin genel olarak ama
Burnundan dolayı kötü yoksa değil
Tamam
Abla bana da söyleyebilir misin senin gibi dürüst birileri yapınca içim daha rahat oluyor
Ne yapabilirsin ki sonuçta bunu değiştirmen zor
Suriyeliye benzemiyorsun
Tipim nasıl?
Orta
Orta tipli olmayı istemezdim iyi olmayı isterdim
Yapacak bir şey yok
Üzücü bir durum
Tişörtüne Türküm yazdır kanka
Gulmemeliyim.
Gulmemeliyim.
Gulmemeliyim.
Mscmemflksdmemdm kb güldüm
Komik olan ne ki?
kendine suriyeli demen komik
Saçına jole sürüosan bilemem suriyeliler öyle yapıoo
tamamm
Adın ne dolu takip var
Bxusııskddjd Bu
Suriyeliye benzemiosn bakım yapman lazm düzn poz vermen lazm
Tipim nasıl?
Arap mısın?
Hayır
Nasi benziyon ki o zaman
Takip ettim
Bakim
Kullanıcı adım Bxusııskddjd
Hangi m al diyo suriyeliler benziyon diye? Aşağılama falan değil ama benzemiyon yani
Tipim nasıl?
İyi kanka kuzenime benziyon djdh
Kuzenini çok merak ettim fotoğraf atabilir misin?😊
Yok kanka djdhdk öküz gibi oldu zaten biraz daha küçüklüğüne benziyon
Merak ettim lütfen nasıl bir tipim olduğunu anlamak istiyorum
Kanka türküz işte sen de öylesin yani djsh bende fotisi yok ki
Bulursun fotosunu ya lütfen 😊
Kanka abarttın ha
Lütfen 😊
Abeee suri mağdurii
Fondöten al
Kolay iş bulursun