Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim de kol kıllarına karşı ayrı bir takıntım var hemcinslerimde, diğer kıllar o kadar gözüme batmıyor ama kol kılı görünce bir kadında sebepsizce soğuyorum ben çok dikkat ederim gerisini bilemem, ve bir de paylaştığın fotoğrafı görünce ne kadar haklı olduğumu anladım.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence aşırı kıl her iki cinste de kötü. Ama kolları kıllı bir kızı Türk erkeğinden başka hiç bir milletin erkeğinin kabul edeceğini zannetmiyorum. Herkes üstüne alınmasın sadece yabancı sevgili hayalleri kuranlara diyorum bunu. Ve siz makyaj yapan erkekleri nasıl buluyorsanız erkekler de kıllı kızları aynı şekilde buluyor. Veya şöyle örneklendireyim siz nasıl kız gibi erkek sevmiyorsanız, erkekler de erkek gibi kız sevmiyor. Eksileyecek birsürü kız olacak biliyorum ama gerçekler böyle
08 Yorumla- +1 yıl
Ben türk kızlarından bahsettim ama
- +1 yıl
Arkadaşın erkek sanırım
- +1 yıl
İyiymiş
- +1 yıl
Kıllarını alıp almaması umrumda değil kolu kıllı biriyle sevgili olmam zaten
- +1 yıl
O yüzden takmıyorum kızların alıp almamasını
- +1 yıl
He anladım
+1 yılBiz kadınların erkeklerden tek farkı zarif ve etkileyici, tahrik edici bir bedene sahip olmamız. Hazinenizin değerini bilip sahip çıkın. O güzel bedenleri kılların kirletmesine izin vermeyin.
20 Yorumla
kendi bacak kıllarına baksınlar.
177 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadın dediğin bakımlı olur gadası. Kollarda ki kıllar inan ki itici geliyor.
32 Yorumla- +1 yıl
@nordun_gadasi gerçektende öyle.
- +1 yıl
@LiMoNÇiÇeĞi1 teşekkür ederim
+1 yılBen kendiminkinde bir iki tel görünce tüm vücut ağda yapıyorum adamlar nasıl dayansın😂
51 Yorumla- +1 yıl
canim kisisel tercih ben de hoslanmiyorum ama herkesin kendi karari
Kendileri maymun gibi gezerken kadınları eleştirmeleri kadar ironik bir durum yok.
59 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle :D
- +1 yıl
bize maymun diyorsunuz sonra bizle evleniyorsunuz :) şaka bir yana insanı insan olduğu için sevmek lazım kıl iz vs bunlar boş takıntılar :)
- +1 yıl
sonuçta evlenceksin :P ömrün sonuna kadar tek kalmıcaksın ayrıca hilalsaraç sen evlisin seni biliyorum. P
- +1 yıl
hıı tabiiii kesin evlenmiceksin kesin geçiniz bunları :P
- +1 yıl
çok boş konuştun şu an beni tanımadan etmeden bizim hayata geliş amacımız karı kızmı neyseeee!
+1 yılSiz beğenmezsen beğenmeyin ben almıycam
Biz sizin göğsünüzde ki kıllara karışıymomuyuz
Ama şu da bi gerçek ki görselde ki kadında hormonal bozukluk var sanırım bende kolumda ki kılı almıyorum ama çok da belli olmuyo zaten😅21 Yorumla- +1 yıl
Karışıyormuyuz **
Bu fotoğrafı koyarak erkeklere hak vermişsin Hilal.
21 Yorumla- +1 yıl
😁
Kıla takık olan erkek gördüğümü hatırlamıyorum. Ama kızla erkeği bana göre ayıran en büyük şeylerden biri kıldır. İnadına koltuk altı kılı uzatan kızlara çok gıcık kapıyorum. İnstagram da görüyorum, tamam özgürsünüz ama insanların midesini bulandırmaya hakkınız yok. Kol kıllarıda buna dahil. Erkekle, kadın eşit tamam ama bu kadar değil. Ben yolda görsem sadece içimden iğrenç derim geçerim, takık falan değilim ama desteklemiyorum. İsteyen uzatır, isteyen uzatmaz. Ama ben kadınların kıllarını uzatmasını hoş bulmuyorum. Benim dediklerime aykırı bir fikri olan arkadaşlar yorumlara gelsin, tartışalım. "Kes", "Sus," "Mal" gibi yorumlar yazarsanız, sikime bile takmam. Sadece benim fikrime karşı salak saçma bir yorum yapmış olursunuz. Eğer sadece fikrime aykırı bir yorum yapacaksanız ve nedenini açıklayacaksanız yorum yapın yoksa yapmayın.
01 Yorumla- 8 ay
Prezantem çiçeği seni ben seni niye takım kufretsen
Neden çünkü görüntü çirkin. Kadın bizlerden daha Zarif yaratıklar olduğu için her türlü süs renk yakistigi gibi pruzsuzlukte kendilerine çok hoş bir görüntü katıyor. "Size ne bizim killarimizdan" gibi üslup takiyorlar ama onlarin daha hoş gorunmelerini istiyoruz. Aslında onlara iyilik yapıyoruz. Ama inadına kıllarıni seven uzatsin abi. Kendi keyfi bilir
00 Yorumla
+1 yılBen Kadınlara Takık Değilim 🙂 Genel Olarak Erkekte Yani Kendi Cinsimde Bile Koltuk Altında Kıllar Olmasına Karşıyım Çünkü Kötü Görünüyor Pis Gösteriyor Koltuk Altında ki Kıllar Bazı İnsanlar Var Koltuk Altında Kıllar Bırakıyor Ne Anlıyorlar Anlamıyorum Hayvanlıktan başka ne olabilir ki Temizliğe önem veren tıraş eder ki Ben Koltuk Altında Kıllar bırakmıyorum Tıraş Oluyorum Temizlik İmandan Gelir
01 Yorumla- +1 yıl
Aboo Soruyu Yanlış Okumuşum Kusuruma bakma özür Dilerim Kolları koltuk altı diye okudum dalgınlık işte 🙂 Yok Kolda ki kıla karşı değilim
+1 yılBenim kolumda bile kıl yok, kadınınkinde de olmasın bir zahmet.
11 Yorumla- +1 yıl
😁
Kendi vücutlarındaki kıllara bakmadan kadınların kine laf söylüyorlar biz takılıyor muyuz onların kılına tüyüne?
40 YorumlaNeden takılıyorlar buna bende merak ediyorum.
Hayır biz erkekler zaten kıllar ile yaşamaya alışmış bir cinsiyetiz , bu kadar takılmamak gerekiyor. :D20 YorumlaAşırısı hoş durmuyor ama kısacık tüyler de alınmamalı bence ya sonra bide sürekli kim onla ugrascak
50 Yorumla
+1 yılKadın erkeğe göre daha nazik ve temiz canlıdır. Kıl kadına yakışmaz. Yaradılışta vardır belki fizyolojik bir etkisi ancak kadın temiz varlıktır erkeğe göre. Dolayısıyla kıl kadında hoş görünmez.
12 Yorumla- +1 yıl
temizlikten bahsedip kıl kadında olmaz diyosun? kıl pislik bişey mi
- +1 yıl
Değil mi?
+1 yılYemin ederim merakımdan açtım midem bulandı. İnsan bir ibare falan koyar o nasıl fotoğraf ya? Bir insan evladı onu kendine nasıl yakıştırır.
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yahu siz kadınsınız niye kendinizi erkeklerle kıyaslıyorsunuz? Sizler erkek aslan, kıllı Henry Cavill değilsiniz. Onlara yakışabilir ama size yakışmıyor. Kadın dediğin zarif olur
Erkekler doğası gereği kendisinde olmayan kadınsı özellikleri çekici bulurlar gayet normaldir00 YorumlaNormal seviyedeki kıllara takık değilim. İnsanız, olur o kadar...
Ama aşırı kıllıysa da bir çaresine bakmasında fayda var.10 Yorumla
+1 yılben boyle bisey duymustum dogru mu bilmiyorum; libidosu yuksek kadinlarda kollarindaki killari boyle olur
10 Yorumla
+1 yılKıl ben de sevmem ama erkek sevmiyor diye de takılmam kol benim ona ne😬
21 YorumlaÇünkü kadın narin ve temizdir algısı var ama gerçek hiç de öyle değil
20 Yorumla
+1 yılBu resimdeki kız bence hormanel bozukluk , ben kolda ki değilde bıyık ve çenede ki tüylere takığım
20 YorumlaKimsenin kılı tüyü kimseyi ilgilendirmez bence sevdikten sonra kolundaki bacağındaki kılı mı görürsünüz yapmayın Allah aşkına kızlar siz de kıla tüye bu kadar takılan erkeklerden uzak durun sevecek olan kılınızı da sever.
01 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 545 cevap paylaştı. Kapı gıcırdısına 31 çeken adamlar gelmiş kadının kılını tüyünü tartışıyor
51 YorumlaBurdaki yorumları okudugumda çogu bayanın adeta erkeklerle iddialaşmaları hoş değil. Erkek dediğin kıllı olur kadın dediğin kılsız olmak zorunda yapıp yapmamak size kalmış. Ama bunu tercih meselesi gibi empoze etmenizde çok saçma
00 Yorumla
+1 yılÖncelik ile kendimiz için kişisel bakım konusunda özenli olmalıyız. Sonrasında ise çevremizin tepki olarak dönmesi olası kıstaslara ayrıca önemser yaklaşmalıyız. Tabi ki bu bir kusur da değildir. Ama önlemi alınabilir.
00 Yorumla
+1 yılTüy şeklinde ise takık değiliz
Kıl ise ve birazda fazla ise görüntü kirliliği yapıyor
Hani sizler diyorsunuz ya erkekler şort giyerken ağda yapsınlar, kıllı bacaklarını görmek zorunda mıyız diye, bu da aynı hesap00 Yorumla
+1 yılÖnce kendilerine baksınlar bi sonra sevmemeyi düşünürler
10 Yorumla
+1 yılModadan dolayı olduğunu düşünüyorum
Ve kıl erkeksi olarak bulunuyor
Ama aslında doğal bir süreç olduğu bilinse
Bence bu kadar tiksinc görünmezdi15 Yorumla- +1 yıl
gel alnından öpücem
- +1 yıl
@johannacnm gel öp 😚😚😚
- +1 yıl
🤭🤭🥵
- +1 yıl
@johannacnm 🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮
- +1 yıl
😝😝😝😝😝😝😝
+1 yılBen takık değilim isterse sakal bıyık bıraksın isteyen istediğini yapsın hiç umurumda değil yesinler birbirlerini, çoğu türk kızında benden fazla bıyık var zaten hakkımı yemişler
10 Yorumla
+1 yılkendilerine lazer epilasyon önerdiğim dünya ahiret bacım, halam olan kadınlardir.. üstelik bunun savunulacak bir yanı yok bir zahmet alın mide bulandırıyor
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılHormonal bir durum ya da görüntü olarak gerçekten kötü durmuyorsa alınmasına gerek yok.
10 Yorumla Ben şahsen ister kollarında ister bacaklarında veya özel bölgelerinde karşımdaki kadının incitecek şekilde takılmam.
O bana sımsıkı sarılsın dünyalar benim olur zaten. ❤️00 Yorumla
+1 yılonlar önce kendi kıllarına baksınlar dicem ama ben de tüylerim açık kahve olmasına rağmen alıyorum kollarımı çünkü saat takınca falan daha estetik duruyor 😂
00 Yorumla
+1 yılKıllı mağara adamı gibi gezdikleri için bir eve iki kıllı fazla diyorlardır
31 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣
+1 yılşu erkekler ilk önce aynan baksınlar sonra konuşsunlar
31 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 766 cevap paylaştı.
+1 yılHoş gözükmüyor. Benim kolum ile karşımdakinin kolunun aynı olması hatta daha çok olması kötüdür. Bir erkek olarak ben bile kendime dikkat ediyorken, karşımdakinin de dikkat etmesini isterim.
00 Yorumla Aşırı olan kol kılı her türlü itici ama azsa hiç gerek yok alınmasına ayrıca alındığında azsa bile çoğalıyor.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 379 cevap paylaştı. Paylaşımdaki kadar da olmasın. :) hani benim öyle bi sorunum olmadı ama. Hu paylaşım aboooo bu ne Hilal
00 Yorumlabiraz kılları fazla olan bir ülkeyiz kabul etmek gerekir :D ama büyütülecek bir şey yok bence rahatsız olan hoşlanmayan alır
00 Yorumla
+1 yılValla ben bir keresinde bir kızla buluşmaya gittim. Kolundaki kılları görünce kalkıp gittim. Dedem gibi duruyor.
00 YorumlaKızlar da erkeklerin kadınların kollarındaki kıllara takık olmasına takık. Herkes bir şeye takık işte ne yaparsın. Amaan sallayın gitsin
00 YorumlaGorseldeki de takilmicak gibi degilki. Ama normal uzunluktaki killlara sıkıntı yapıcaklarını zannetmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılerkeklerde olan bazı şeyler kadınlarda da oluyor ve bu normal bişey, kendi tercihine kalmış yargılamıyorum genelde
00 Yorumla
+1 yılResimde ki gibiyse hormoneldir yüksek ihtimalle tedaviyle çözüm bulup lazer yapabilir onun dışında bende az olmasına rağmen ben bile sevmiyorum alıyorum beni rahatsız ettiği için...
10 Yorumla
+1 yılKadınları pürüzsüz canlılar olarak kodlamışız kafamıza
10 Yorumla
+1 yılBiz onların dizindeki killara birşey diyormuyuz bir de gomlek giyirken dekolte veriyorlar😝
11 Yorumla- +1 yıl
*döşündeki
+1 yılEskiden bide onları oksijen suyu ile sarartanlar vardı aslan yelesi gibi
40 Yorumla
+1 yılAmcam yengeme kıllarını alma canın acır demiş vay beeeeee
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı. Olmaması gerekiyor bence hiç hoş durmuyor hele hele şu fotografa bak bende yok o kıl be 🥴
00 Yorumla
+1 yılKızlar yorumda erkekler bacaklarına baksın demişlerde benim sakalım bile çıkmıyo
00 Yorumla
+1 yılKadının kılına laf edenler önce kendi kıllarını almalı bence 🙏
00 YorumlaKadın dediğin tüğsüz pürüzsüz olur. Ne demek neden?
00 YorumlaValla nedense benim hiç dikkatimi çekmiyor o durum.😂
00 YorumlaFazla takmam ama yani görseldeki gibi de olmasın yani benimkinden fazla
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 426 cevap paylaştı. Beni ilgilendirmez, bakımsız kadın uzak dursun yeter.
02 Yorumla- +1 yıl
Evet kolu ve bacağı kıllı erkekler uzak dursun yeter
Güzellik & Bakım konusunda 306 cevap paylaştı. Ben de beğenmiyorum kendimde çünkü bence renk eşitsizliği yapıyor.
00 YorumlaBen bile kol bacakları estetik değil diye alıyorum kadınlar bir zahmet alsın
00 YorumlaKadınların kollarında tüye mi takigiz ben çevremde hiç görmedim
00 YorumlaYani ykaışmıyor hcoam bunu feminsitliğe vurmanın anlamı yok kadın kılsız güzel olay bu.
02 Yorumla- +1 yıl
feministliğin ne demek olduğunu bildiğinden emin misin
+1 yılresim bakınca kendimden utandım ben koseymişim. dogal kıl olabilir ama bu erkege bile yakısmaz :)
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir takıntım yok ama güzellik konusunda genel-geçer hakim görüşe yatkın bir yanım var.
00 Yorumla- Devamını Gör (95)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat