Saç Bakım 21 yaşındayım, saçlarım beyazlıyor. Stresi bırakırsam durur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Stres yapıyorum. Saçlarım da 4- 5 tel beyaz var. Daha öncede vardı. Stresi bırakırsam durur mu beyazlaması, yoksa bir kere beyazlama başladığı için stresi bıraksam da devam eder mi? Güncellemeler+1 yıl Mutsuzluk da beyazlama yapar mı? Güncellemeler+1 yıl Teşekkür ederim herkese. 21 yaşındayım, saçlarım beyazlıyor. Stresi bırakırsam durur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Hayat-Güneşi Takip Et Master Yaş: 44 , eic 32% +1 yıl Saç Bakım konusunda 896 cevap paylaştı. Stres yapman yersiz.Büyük ihtimal ırsidir.Aileniz de saçları erken beyazlaşan bireyler vardır. 1 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Saç Bakım konusunda 412 cevap paylaştı. Bende kızıl var beyaz var kahverengi var siyah var sar var ancak siyah ve sarı çok nadir 1 0 Yorumla
gggamzeee Takip Et Master Yaş: 32 , eic 41% +1 yıl Onları çekme çekince çoğalıyor. Stresi bırakamayız ki sigara değil bu😊 1 0 Yorumla
Cansınnnnn_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl İrsi olabilir ya da D vitamini eksikliğinden streste bi faktör benim arkadaşımın da öyleydi D vitamini çok kötüydü onun baya fazlaydı hemde 1 0 Yorumla
wolfiem Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl git bi değerlerine baktır her şeyini psikolojiye bağlamışsın dertleşmek istiyosan ona göre post aç. umarım beyazların daha da çoğalır. 1 0 Yorumla
MistırSe Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Saç Bakım konusunda 691 cevap paylaştı. stresi nasıl bırakıyoruz bana da bırak 😅 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya, aslında elimden geldiğince işte. 😂😊 Yorumla MistırSe +1 yıl 😅 ben artık her şeyden bıktım stres niye oluyorum onu da anlamadım ki Yorumla
Garibanınyüzügülermi Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Saç beyazlaması bir genetik olur birde stresten stresten olan geri gider stresi bırakırsan ayrıca beyaxlayan saçı koparma daha çok çoğalıyor 1 0 Yorumla
körisosluhalley Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Benım de baslsdı cok sınır oluyorum 😄 1 0 Yorumla
babyface06 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 30% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Takma boyat. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Stres yapman yersiz.
Büyük ihtimal ırsidir.
Aileniz de saçları erken beyazlaşan bireyler vardır.
Bende kızıl var beyaz var kahverengi var siyah var sar var ancak siyah ve sarı çok nadir
Onları çekme çekince çoğalıyor. Stresi bırakamayız ki sigara değil bu😊
stres, vitamin & mineral eksikliği, irsi falan olabilir
İrsi olabilir ya da D vitamini eksikliğinden streste bi faktör benim arkadaşımın da öyleydi D vitamini çok kötüydü onun baya fazlaydı hemde
git bi değerlerine baktır her şeyini psikolojiye bağlamışsın dertleşmek istiyosan ona göre post aç. umarım beyazların daha da çoğalır.
stresi nasıl bırakıyoruz bana da bırak 😅
Ya, aslında elimden geldiğince işte. 😂😊
😅 ben artık her şeyden bıktım stres niye oluyorum onu da anlamadım ki
Saç beyazlaması bir genetik olur
birde stresten stresten olan geri gider stresi bırakırsan ayrıca beyaxlayan saçı koparma daha çok çoğalıyor
Benım de baslsdı cok sınır oluyorum 😄
Stres öyle bırakılacak bi şey mi
Kalıtımsaldır
Takma boyat.
Genetik o
Stres biterse durur
Evet
Hepsi beyazlicak