Güzel haftasonlarııı 🌼☀️Yemeğin salçalısı kadının kalçası bunda sizinle hemfikirim fakat konu bele gelince ince bel benim çok hoşuma gider çok dikkat ederim, Siz kendinizde ya da kadınlarda ince bel seviyor musunuz? 💜Soft rujum hatırına soruyu beğenin lütfenciikk💜😊🌼✋
Güzel kadınlar güzel yüzlü olur, güzel fizikli kadınlarında beli ince olur, yani her beli ince olan kız güzel olmaz, fiziği güzel olana güzel fizikli denir, ama yüzü güzel olana genel manada güzel kız denilir, yüzü güzel kız denilmez mesela, ancak çok aşırı derecede fiziki kusurları yoksa tabi, ama özellikle dış güzellikte genele bakarak güzellikle alakalı bişey diyecek olursam oda şudur yüzü güzel olanın hemen hemen heryeri güzeldir insanın yüzü az çok belli ediyor yani
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Fiziğine uygun olmalı. Yani ince bel diye salçalı kısım bağımsızlığını ilan etmemeli. Veya ikizler 1 metre önden gitmemeli. Kısacası oran orantı belirliyor belin inceliğini. Neyse ince belli bardaktan bir çay içeyim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
İnce bel güzellik için tek başına yeterli bir kriter değil, benim için en önemlisi yüz güzelliği ama ince bel de güzel bir şey tabii. Ama senin belin ince görünmüyor.
Bence alakasi bile yol guzellik goreceli bir kavramdir ve ayrica bana guzel gelen baskasina farkli gelebilir buyuzde. Bu dediginiz olay bakis acisina gore degiskenlik gosterebilir ayrica guzelligi en once sevgi belirlemeli bu arada sende güzel hatunsun ha ha erin ola 😉😉😉
Yooo, ben kilolu olupta nice güzeller gördüm. Bu arada sen de güzelsin 🌸
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet ince bel ve fit yapının bunda etkisi büyük fakat insanları kilosuna ya da boyuna göre yargılamak yanlış. Kilolu ya da kısa boylu olupta son derece albenisi, çekici olan çok örnek var..