Çok fazla araştırdım belli belirsiz iz kalmış herkeste çizgi şeklinde falan bende gittim doktora danışmak için oda hemen alalım dedi çizgi şeklinde minik iz kalacak dedi bende ince çizgi şeklinde olur diye cesaret ettim ve yüzüm mahvoldu şu an dikiş ipliklerinin izleri bile duruyor ayrıca çizgi şeklinde de değil psikolojim altüst oldu sadece benimmi başıma geldi anlamıyorum herkes iz kalmadigini belirtiyor acaba cilt yapımla mi alakalı keşke diyorum aldirmasaydim benim varken daha iyiydim çok pişmanım yemek bile yiyemez oldum hep bunu düşünüyorum iz giderek belirginlesti kötü bir dikiş izim var şu an keyfi yaptığım için bu işlemi aslında çok takıyorum çok mutsuzum :(
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İz yok etme kremlerini araştır kullan işe yarar inşallah. Dermatolojide mi yaptırdın yoksa estetisyene mi? Birde doktorunla bir görüş bence
Estetik doktoru ya kendim kesip diksem daha iyidi
Sen hatayı en başta yapmışın bacım keşke bir dermatolojiye gitseydin cerrahisiz bir şekilde kesip dikme olmadan alırdı o beni plexr yöntemiyle mesela bence sen bir dermatolojiye görün o senin için en sağlıklısı olur izden kurtulman için yardımcı olacaktır
Bence de doktorlar cok kesin konuşuyorlar herkesin cilt yapısı aynı değil ki belki de güzel dikemedi ve geç aldı dikişleri çok etken var ama apsikolojim bozuldu saçlarımı eskiden topluyordum artık toplayamiyorum :(
Ne kadar olduki senin acaba yaptıralı belki zamanla geçer o iz güneşe çıkmadan önce güneş kremi kullan birde güneşin zararlı ışınlarından koru yüzünü
Zamanla daha kötü oldu ilk hali daha iyiydi 1 sene olacak artık gecmiyormus 1 sene sonra gunes kremi kullanıyorum dışarı çıkınca
Hım baya bir olmuş bu saatten sonra biraz zor geçer acıkcası ama sen yine de bir dermatolojiye git derim ben geçmiş olsun
Estetik cerrahlari iz kalmadan hallediyorlar sen sunnetcide aldirdin herhalde
Hayır estetik cerrahta hiç öyle dediği gibi olmadı
İşinin ehli biri degilmis demekki
Kremlerle o geçer Dr royal diye bir marka var iletişime geç instagramdan onlar sana doğru kremi onerirler
Krem kullandım ama dikiş izleri bile olduğu gibi duruyor o kadar kötüyüm ki benle ayni durumda olan bile yok resmen
Üzülme sekerim geçer inşallah dediğim gibi Dr Royal markasi var instagramda dm den yaz onlara anlat derdini ona gore bir krem önerirler sana
Tamam teşekkür ederim bakacağım
Rica ederim
Dert ettiğin şeye bak insanlar yüz nakli bile yaptırabilyor estetik doktoruna git ama rastgele bi doktora gitme sonra yine iz kalır yüzünde
Sürekli ağlıyorum son halini gördükçe keşke hiç bulaşmasaydım diyorum estetikle duzeltiyorlar evet ama bide dikiş yeri izleri kaldı onlar kalmasa iyiydi 😔
Hepsi geçer dert etme
Yani olan olmuş nerdennbileyim böyle olacak hani bide dikiş yeri iz olsa neyse jiletle kessen daha iyi iz kalır öyle diyim bildiğin iplik izleri falan çok kötü ve kabarık alllahim hergun ağlamaklı oluyorum başkalarının belli bile olmayan izleri beni hergun biri soruyor noldu burana diye
Üstünü kapatsana madem boyutu ne kadar izin
1.5 cm e yakın
Çok değilmiş üstünü kapat bi süre en azından estetik ameliyatı olana kadar
Estetik ameliyat olamam ki dikiş izleri de duruyor onlar durmasa zaten takmam bile
Bende vücudumdan aldırdım iz kaldı 1 seneye yakın oldu krem kullanıyorum hala kızarıklık gibi bi iz kaldı geçmiyor
Keşke benimde kızarıklık kalsaydı sen lazerle mi aldirdin kızarıklığı geçme ihtimali var çünkü geçte olsa keşke ben lazerle falan aldirsaydim hiçbir iz bu kadar kötü duramazdi eminim😢
İğne gibi bişeyle aldı benim
Kızarıklık azaldı zaten de tam geçmedi o yüzden benide rahatsız ediyo kremde sürüyorum çok işe yaramıyor
Ben kızarıklık kalsa razıydım psikolojim bozuldu evde annem babamda çok üzülüyor :(
Yok be kızarıklıkta kötü duruyor
İnşallah geçer seninki kaş yaparken göz çıkardım ben. s🙏
İnş yaz yaklaştı ya☹️
sakin ol o izleer kalıcı olmuyacak merak etme
Malesef kalıcı çünkü giderek kötü hal aldı ve 1 sene oldu artık 😔
bak kremler var geçirir üzme kendini
Geçmez artık çok üzgünüm saçımı toplayamiyorum bile izi kpatiyorum hep :(
geçer sna bir krem adı vericem fransadan getirme imkanın var mı
Adı ne ama bildiğin bembeyaz göze çarpıyor çok iz böyle ten rengime yakın değil yakın olsa keşke üzülmem bu kadar
bi normal sms atarmsn
Dursaydı ne olurdu ki
Keşke dursaydı ya nerden bileyim bu kadar iz kalacağını ilk defa kendimde görüyorm :/
Tam olarak nerdeydi
Alnımın kenarında saçımı falan toplayamiyorum psikolojik bozuldu geri dönüşü yok
Bence çok tatlı başkasını bilmem
Artık kabullenmem gerek lazerlede çukur kalabiliyormus çok araştırdım hoş o bile bundan iyidir ama şimdiki aklım olsa hiç ellemezdm 😔
Üzülme öpeyim geçer 🤗🤗🤗❤
Niye aldırdın ki ben çok güzel
Rahatsız oluyordum ama suanki halini görünce benimi özlüyorum :/
Son pişmanlık fayda etmez canısı
Bende nokta kadar iz kaldı sadece
Çok iyiymiş :( bende dikiş alindiktan sonraki halinden kötü iz kaldı
Et beni mi aldırdın?
Evet tek sorun yaşayan benim sanırım ya üzüntüden kahroldum
Bende de var nerede aldırdın? Fiyat nedir
Ya ben muayene olmaya gittim esasen sonra zaten çok pişman oldum dikişleri görünce devlete gottimrastgele göstermek için bişey yok onda iz kalmaz dedi falan keşke inanmasaydim sen aldırmak istiyorsan iyi bir doktor araştır hatta ilaçlar var Instagram'da onlar bile döküyormuş benleri onu kullansam hayatım kaymazdi güya doktor diye güvendik :(