AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
184Cevap
valla ne yalan söyliim, yüzünü yaptırdı beğenmiyorum ama kafayı kes alt taraf mükemmel. maske ile beğenebilirim.
Kusursuz mu bilmem. Ama cekici kadin oldugu inkar edilemez bir gercek.
Güzelmi taş tas kadın vücudu çok diri o yasa göre 10/10 kadın
Merhaba ✨
Evet çok güzel bir kadın fiziği de mükemmel
Güzel kadın kendisine çok iyi bakıyor hakkını yemeyelim.
İhtiyacı olmadığı halde farklılaşan kişiler dışında her insan güzeldir.
Defne'nin güzelliğini takdir edecek kadar zengin değilim
Maşallah Defne hanım. adama kalp krizi geçirtir valla😁
Defne abla kızken de çok güzeldi işi biliyor ayrıca
Babaannem bu kadar estetik yapıp spor yapsa ondan daha güzel olur
İgrenç bozuk peynir gibi dıştaki çürükleri kapatmış içi kokuyor
Çoğu genç kizdan fiziken kat be kat güzel olduğu kesin
Defne hanım gizli yoklama yapıyor sanırım 😋
Güzelsin güzelsiin, sorun yok... 😂
Bu kadın 70 yaşına geldiğinde de 40 gibi duracak. Şu an 20 lik kız gibi maaşallah
Soru mu bu ya bu kadına çirkin diyen kişi kıskançlığından öyle der. 19 yaşındayım şuradan şuraya gitmeye üşenen ben ama kadın spor yapıyor Daş gibi valla
acip gosterdigi icin gogsunde cillenmeler olmuş iyk 🤢
Düştüm valla. Kendime de inanamadım. Tutamadım galiba kendimi.
Biraz da kaslı ve seksi erkekleri sorun ya bizene kadınlardan
Benim kızım raconu kesti, son noktayı koydu.. 👏👏👏🎯
Hahhah 😘
Yüzü değil de fiziken yaşına göre baya iyi evet. Ama kadın zengin, istediği gibi beslenebiliyor, geçim derdi çekmiyor, tabii vücudu dinç kalır, para var şaşırmamak gerek. Asgari ücretle çalışsaydı 30 sene bakalım ne halde olurdu.
Yat yere ağzına işiycem dese düşünmez yatardım, ama ismi biriyle anılınca tiksindim kadından
yaşına göre iyi olsa da o yaşlarda birisine hiç bir şey hissedemem.
Sevdiğim kadın dışında kimsenin güzelliği umrumda değil.
Ne güzel helal olsun size maşallah 👏
@gizli Üye
Sadakat imtihana tabi olmaz efendim. Gerçekten Sevdim mi şu göz başkasını görür mü?
Ben Defne samyelini genel olarak beğenmezdim.. değişmedi... genc duruyor doğrudur
Ay anladık 49 yaşında ve fiziği güzel. Ünlü yapmayın şu vasıfsızları ya.
Biz yapmıyoruz, kadın zaten ünlü, eski Türkiye güzeki
Tipik zamane Türk kadını... Dışı melek içi şeytan...
Çok kişiyle birlikte oldum, kadının vücudu taş taş, yeni 20 li yaşlar vücudu
Genç gösteriyor. Genç gösteriyor diye güzel oldugu anlamına gelmez. e ozaman her genç kız güzelaq
İstediği kadar kaportayi boyasin, içi yine yaşlı yine yaşlı😅 dogurganlik desen yok. Menopoza girmiştir ztn..
Ayrıca yakından görsem hemen anlarım ztn yaşını☺ milleti kandirabilir ama akıllı birini asla
O yasa gelince patates çuvalına dönecek olan senmi yapıyorsun tas gibi bir kadın hakkında fıstık gibi iki tane cocuk doğurmuş sen naptın kadın kadının gerçekten düsmanı sen de yaşlanacaksın sende menopoza gireceksin yorum yaparken elini vicdanına koy
Arkadaş kadın doğurganlıktan mı ibarettir? Bu nasıl sözler?
Ne kıskanmışsın hee
@rabiaa12 şu an 25 yaşında çıtır genç kızım😊 onun yaşına gelince görüsuruz ama daha çoook var o ninenin yaşına varmama😅 o sarkık memelerine istinat duvarı yaptiradursun, kası kalmamis vücudu için çirpinadursun, onun ulaşmak istediği bedene ben doğal olarak sahibim☺ menopoza girmiş moruk işte neyini kabullenemiyorsunuz ameke😂
@Meleyyyy_19 değil ama istediği kadar Sexy (!) Olmaya çalışsın sonuçta bu davranışların özünde cinsellik var. İşte bu yüzden çok da kasmasin çünkü yaşından dolayi zaten çoğu ına bakmiycak çünkü bilinçaltında moruk olduğu bilgisi var, menopoz girmis dogurganligi yani kadini kadin yapan ve cibselligin özü yok hanim teyzemizde.. ve otomatikmen sogutuyor insanı bu bilincaltindaki bilgi.☺ ister kabullen ister kabullenme ama durum bu beybisi😊
@SurpriseLove1 He He çok kiskandim morugu😅 bn çıtır çıtır gezerken o benim gbi olmak için cirpiniyor 😅 o kadar emek veriyor da nolur? Durduramiyor biyolojik saati☺ yazık menopoz girmiş artık suyu ısınmış. Aptallari kandirabilir göz boyayabilir vs ama akıllı bir erkeği asla😅
Bu arada tüm neneler gocunmuslar ve yorum yazmışlar😅 yazık ya.. noldu geçti mi o gençlik yılları:)) teyje mi oldunuz siz:)))
Gerizekalılar kadın yaşına göre güzel niye kıskanalım bu kadar fesat yorumlar yapmanıza kızıyorum ben beğenmedim deyip gelip geçebilirsiniz ama burda kininizi kusmanın anlamı ne gerçekten çok kötüsünüz
@rabiaa12 öf tamam bizim komsu Ayten teyzeye göre iyi, kabul😌 ama genç kızlara taş çıkartıyor derseniz işte orada dur derim:) kimse de kıskançlıkla suclayamaz beni çünkü içimdekini niye dile getiremiycem☺ doğruyu söylemek niye suç oldu hem;)
Menopoz ve doğurganlık pek yaşa bakmıyor artık gizli üye o yaşa gelmeden bunu yaşayan bı sürü kadın var fazla iddialısın bu konuda dikkat ette başına bişey gelmesin.. kadın gerçekten çok güzel tamam kıskan ama kıskandığı mı bu kadar belli etme:))))
@SurpriseLove1 ahaha çok komisyon moruk, yaşlı anam yaşındaki kadını kiskanmam çünkü aynı kulvarlarda değiliz;) bn onun olmak için cirpindigina doğal olarak sahibim;)
teyzeleri kiskanmiyorum çünkü kislanilacak bir tarafları yok☺ şunu kabullennin artık ya☺ siz de bal gbi biliyorsunuz işte neyin ne olduğunu ama konumunuz gereği bunu kabullenmek zor geliyor (inan anlıyorum bu durumu:)) o cirpınsin dursun genç gostercem diye kassın ama biyolojik saati "tik tak tik tak" atıyor ve geçmiş artık. Istese @mina kadar acsin, akli basinda kimse dönüp bakmaz çünkü sexylik çağı geçmis (bilincaltimizda artik o menopozlu bi TEYZE)
Bebek sende bana göre teyzesin 18 yaşındayım ve sende 25sin? Yaşlıları eleştiriyorsun ama 35 yaşında annem var tamamen saf doğal güzellikte cildi bir çok gençten daha bebeksi. Benden bile. Yaşla değil bu işler. Moruk moruk diyorsunda ayıp be. Kadın kadını aşağılar mı?
@Meleyyyy_19 Ahaha sen istediğin kadar teyze de, ben henüz doğurgan ve çıtır yaştayim senin 18 olman durumu değiştirmez☺ annen için de istediğini de sonuçta yaşı belli:) herkes güzelim şoyleyim boyleyim diyor ama hepsi foss; zaten güzel tabirini yaparken bile "YAŞINA GÖRE" diyoruz.. yani genç kız gbi asla olamaz. Olsa olsa yaşına göre güzel deriz (yani çok çokmemis yasitlari gbi bi subliminal var burada☺)
Ayrica;
teyze =annen yasindaki kadindir ve 40 üstü menopoza girmis ve dogurganligi geçmiş kadınlardir. Şunu bi sok kafana ve durumu kabullen. Neyden korkuyorsunuz bu kadar? Aynı yasa gelince aynı böyle muameleye ve sozlere maruz kalmaktan mi😅
Ne boş yaptın bee bellki hastalıklı bir beynin var gizli üyecik
@SurpriseLove1 ya bi s. git begenmiyorsan yorumumu moruk ya 😅 bn görüşümu yazdım sen geldin maydanoz oldun. Boş yapan varsa o da sen ve tayfan. Defolun lenn yorumumdan moruklar😅
Birsey söyleyimmi bence asıl mpruk olan sensin bence aşırı cirkin öZgüvensi yaşlı birisin bu yorumlar anca öyle birimden çıkar ahahahajahah
@rabiaa12 Ahaha uzgunum cakma Sherlock ama ister çatla ister patla 25 yaşında gayet güzel çıtır insanım. BoyuM 1.72☺ ortalama üstündeyim. İnstada 30bin küsür takipçim var sadece 9 ay gbi sürede bu kadar oldu☺ inşallah devamı gelecek😃
Ayrıca teyze yaşında hatta benim Teyzem 42 ameke😅 neyini kabullenemiyorsunuz? Artik nasil özdestirdilerse kendilerini, morugun avukatı kesildiler başıma😅 korkmayın iyi bi haberim de var hepimiz bir gün moruk olucaz ama o zamana kadar bam bam bam😈
İster kabul edin ister etmeyin ama yaşı belli menopoza girdiği belli.. genclik yok dogurganlik yok.. bunu s×ken olursa da zaten anca s×ker atar asik olmaz cunku genclik aurasi yok. Yakından bakınca zaten morukluk belirtilerini ve estetik izlerini gorecek. Öyle Filtreli fotolar gbi değildir realite;) ve sunun sırasında son demlenir yaşıyor. Geçti gençlik Çağları cicim sorry ağla 😂
Sen varya aşırı boş üzgün birisin aslında ve yalan hayat felsefen olmuş bu boş işleri bırak biraz kendinle ilgilen
@rabiaa12 yav He he😅 2 satırlık yazımda hayat felsefemi de çözdü @q😅 niye mit'de calismiyorsun ki sen, valla yazık oluyor bu yeteneğe 😂
Yaw arkadaş belki empati yapar dedik ama bildiğin manyak çıktı.. artık nasıl bir kuyruk acın varsa!! Git tedavi ol ciddiyim
@SurpriseLove1 3ü de aynı kişi heralde bunların😅 biri bitiyor diğeri başlıyor. Defolun lenn yorumumdan yarası olup da gocunanlar 😂
@Meleyyyy_19 yorumunu okumadan sildim teyzecim☺ ztn teyze olmasan bu kadar kasmazsin.. geçti gençlik Çağlari hadi git de torun aev😅
Ben de 18 yaşındayım ve senin yazdığın şeyler baya kötü şeyler. İlla teyze olmamıza gerek yok empati yapmak için.18 yaşında kıza teyze demişsin ve kendin 25 yaşındasın o kızdan kaç yaş büyüksün ama olgunluk sıfır. Empati yapmamız iyi ve anlayışlı bir insan olduğumuzu gösterir teyze olduğumuzu değil.
@Eceee11 kötü olan nedir pardon? Olanı söylemek niye kötü? Kadın yaşlı mi? Evet. Menopoza girdi mi doğurganlıgi gitti mi? Evet. . ee ne diye kuduruyorsunuz? ..
Güya annem yaşındaki kadına laf ettim diye kuduruyorsunuz ama "bn 18im sen 25sin" bla blasi yapıyorsunuz☺ elinizden gelse bi kaşık suda bogarsiniz lenn siz rakip gordugunuz milleti, kalıp da burada duyar kasmayin. Hadi marşş
Kötü olan şey yazdıkların üslubun sanki yaşlanmak kötü birşey gibi kadına moruk demen, suçlayıcı tarzda konuşman. Herkes yaşlanıcak herkes eşit derecede gençlik yaşıyor kimse kimseden üstün değildir zaman hızla geçiyor daha çok var deme zaman çok hızlı, o da zamanında genç oldu şimdi 2 tane büyük kızı var genç olup olmamak umrunda değildir zaten hayatında istediği şeyleri başarmış bir kadın. Kadının ben 18 yaşındayım genceciğim diye bir iddiası yok zaten olduğu yaştan memnundur kendine olan saygısından spor yapıyor başkası beğensin diye değil. Bu fotoğrafı da kendi hesabında paylaşmış ne var bunda? Ama senin yazdığın şeyler çok ağır.25 yaşındasın öyle küçük de değilsin olgun olman gerekirken bu tarzda konuşman çok kötü. Kadın kadının düşmanı sözü çok doğruymuş
@Eceee11 ayrıca bu Defne Teyzem @Mina kadar açıp millete show yapınca sıkıntı yok da biz bildiğimiz doğruları söyleyince ki suc😅 böyle halka açık açık poz verirse yorumlara da açık demektir... zaten dert etmez bunları Defne teyzemiz çünki o zengin parası var gezer atar stresini☺ siz kendi derdinize yanın bırakın da onun bunun üzerinden kudurmayi. . başka derdiniz mi yok ameke😅
@Eceee11 ece hanim bak senin bna ders vermeye hakkın yok. Bırak bu kadıni savunma ayaklarını (hele ben gbi çitira bile "şu yaşına bu yaşına gelmissin" bla blasi yapıyorsun hem de bn bu karıya yaşlı dedim diye kuduruyorsun.. Bu ne Yaman çelişki;)?)
Ayrica, tekrar diyorum bu kadar kudurmana gerek yok☺ bu benim görüşüm. hakaret yok bi şey yok dediklerim tamamen gerçekler. Siz sadece "amaniin biz o yaşa gelince bize de böyle diyecekler demek ki. İşte o zmn ne b×k yiycez" korkusu yaşıyorsunuz. Çok fazla özdeslestiriyorsunuz kendinizi bu kadınla ama gerek yok☺ yukarıda da yazdığım gbi iyi haberim de var; hepimiz bir gün yaşlanacağız ama o zamana kadar da tadini çıkarin;)
Şimdi lütfen beni bi sal hadi başka kapıya
Defne teyze gayet sağlıklı birisi.
40 yaş üzerinde olsam her türlü güzel gelirdi
49 yaşında önemli değil 69 yaşında eğer böyle kalabilir ise tebrik etmek lazım
Arkadaş heralde yanlış yazdı 29 yazacakken klavye 49 a cevirmiştir dimi yuh ama
Katılıyorum.
Sadece parayla da olacak şey değil bence.
Bakım ve özen şart.
Bulmayan ya gözünde problem vardır ya da ulaşamadığı için taş atiyordur
Kadın felâket seksi.
Hem güzel hem seksi genç kız gibi.
Yüzü de çok güzel aşık olunası kusursuz.
Aşırı güzel bir kadın ya daha güzelini görmedim bu kadından sonra Özge törer
Ben çok beğeniyorum. Beğenmeyen kıskanıyordur net. 18'lik olmama rağmen benden güzel fiziği var.
Yüzü güzel fakat fizik o kadarda değil ama yaşına göre iyi😂😃😂
Şu fizikte ne eksik anlamıyorum, kıskanıyor musunuz ne xdxd
Hayır kıskanmıyorum benim fiziğim zaten süper güzel niye kıskanim ki onu😄
@yarakim
@yarakim bencede güzel değil
Seninkini görmedik ama itimat ediyorum. Fakat şu yaşta olmasına rağmen, ismini bilmesek bile hem güzel hem taş diyebiliriz..
Böyle taş gibi bir hanım efendi bulamadıh kadın bu yaşta böyle şarap gibi şarap
Güzel kadın. Ama genç kızlar çatlamak için çok daha önemli şeyler bulmalılar bence.
Yüzü değil de vücudu güzel.
Kadın bulamayan erkekler buna kalıyor işte 😂
Güzel değil sadece paralı
Evet çok güzel ama güzellikleri paradan geçiyor. Güzellik merkezlerinden, spor salonlarından ve pahalı kozmetikler oldu mu görseldeki gibi olunur.
ve saglam genlerin de olması gerekiyor
yakından bi muayene etmem lazım yok artık şaka bir yana 35 gibi
evet çok güzel bi kadın maşallah çok da ağırbaşlı ne güzel
Cok zayif kadin dedigin etli butlu olur neresi tas gibi bunun
@enteresanbiadam ne obezi ya obez kadinlardan bahsetmiyorum ben ne bu kuru tahta erkek vucudu gibi
Defne samyeli tabi güzel ama bi Ajda değil dermişim
Taş diyen hangi kafayla diyor anlamıyor boya ve estetikden oluşuyor bunlar.
Tarkanda 48 yaşında olmasına rağmen süper yakışıklı.
Güzel bulmuyorum. Abartılıyor
neyini güzel bulayım aptal birine benziyo
Hahah😄😂 @sierravista
Belliki kiskandin
Kim bana mı dedin
kıskanmak değil objeye benziyor kadın
14 sene sonrası için hayalim
harika genç kız gibi kadın
Çok güzel kadın, maşallah 🌀👌🏻
Beğenmeyen kördür.
Reis adamı gençleştirir
2 tane 5 litre suyu taşıyabiliyo mudur acaba