Hangi makyaj malzemesi olmasa daha doğal görünür kadınlar?

Ben hepsi kaldırılsın derdim. Sahtekarlar ortaya çıkardı 😂😂😂. Ama bu ikisi belki kalabilir:
Göz farı (doğal tonlarda) ve Lipbalm hariç fondöten, pudra, ruj vs. hepsi kaldırılsın.
Allah belasını versin sahtekarlarin. Makyajsız tanıyamadığım kızlar var. Maymuna benziyorlar makyajsız 😄😄😅
@İzmirdenEmre 😂
Nasıl fotolar koymuş ya😂😂. Bence aydınlatıcı olmasın parlak suratlar görmekten yıldım.
Walla ya hiç sorma.. makyajlı görüyoruz aydınlık sürat diye hoşlanıyorum. Sonra makyajsız halini görüyorum , bu seferde maymuna benzetiyorum 😅
Cevap
7Cevap
Eyeliner... Zaten ben de çekemiyorum kaldırın gitsin abi 😂😂
Eyeliner, kızlara yakışır. Sen beceriksizsin diye güzel olan birşeyi kaldıramazsın 😊😄 sende yapsan sanada yakışır ama yapamıyorsun , yapamadığın şeye laf atma , beceriksiz şey 🤣
@İzmirdenEmre illa biri kalkacak olsa hangisi kalksın diye soru sormuşlar diye kalksın dedim yoksa başkasının çekip çekmemesi bana batmıyor haddini bilirsen de sevinirim
Sen çok biliyon hadsiz. Vede tipsiz
@catgodm ahhahahaja
Hiç biri olmasaydı diyecektim ama vazgeçtim, bu sayede insanlardaki sahtekârlık potansiyelini görüp onlardan uzaklaşabiliyoruz.
Keşke hiç biri olmasaydı da iki yüzlüler türemeseydi
Görsele kustum ya 👾
Bu kadar kat kat sürünmek hoş değil hele ki yaz ayında. Az doğal haliniz ile gezin. Bu kadar abartıya gerek yok...
Doğal tipsiz olduklari için makyaj yapıyorlar
Bence makyaj malzemeleri masum.. Boşuna dememişler insan kendini vezir de eder, rezil de diye.. Keyifli akşamlar. 🤘
Şu highlighterlar bir kaybolsun piyasadan ya da kullanmak için ehliyet verilsin 🤣🤣 apakurya maskarasına dönüyor hatunlar
Bazıları kaşlarını aşırı boyuyo. Gerçekten çirkin duruyor
Kontür paleti, bronzer diyorum görselde boyuna ikisini de uygulamış🤮
Fondotenle ırk değiştiriyor millet
ay görseller o kadar feci ki.. bunların kullandığı ne varsa ortadan kalksa iyi olur diyesim geldi.. facialar resmen
Kontür paleti olmasın lütfen ya.
Eyeliner kaldırılsın. Herkesi firavun gibi kedi gözlü görmekten bıktım. Biraz doğal olun.
Fondöten olmasa kadınlar daha doğal ve güzel görünürler
Yazilisini bilmiyorum ama aylayner
İlinear nasıl ise yazılışı bilmiyorum
Sarışın kadın gerçek mi o ne lan öyle yolda görsem korkudan altıma yaparım
Aydınlatıcı, fondöten
Kontür mal gibi evrim geçiriyor insan resmen
Allık ve far hiç kullanmadığım için bunlar
Düğün mugun olunca kuaförler kullanır senin yüzünde
Fondöten satmayı bıraksınlar
Fondöten, Allık , Eyealiner, Ruj, Far
pudra bence, çünkü parlak yüzü cok matlastırıyor
kontur. cok farkli gosteriyo taniyamiyorum