Ben genel itibariyle dövme yaptırma olayını sevmiyorum bundan dolayı kabul etmezdim zaten böyle şeyleri seven bir insanla birlikte olmayı tercih etmem ama tabii her şeyde olduğu gibi bunda da büyük konuşmamak gerekiyor.
Merhabalar. Biraz ilk başta ne diyor bu diye garipseyebilirim. Fakat ben buna asla karşı çıkmam nede onu hevesten salmam. Bu onun kendi tercihidir. Ben onun psikolojisi bozukturda diyemem. Yani herkesin kendine ait bir zevki vardır ve demek ki onun zevki budur. Yüz dövmesi bazılarına korkunç gelir. Bana tamamen sıradan geliyor. Neden korkayım neden yargılayayım. Yakışana yakışıyor bu. Fakat tatlı tipe sahip erkeklerde biraz absürt durabiliyor. Daha çok kaba ve ciddi yüze sahiplerde farklı duruyor ve hoş bi hava katıyor erkeğe. Bazı kadınlar hatta buna hayran bile. Bazılarıda korkar. Yani göreceli bir kavramdır yüz dövmesinin güzel olup olmaması. Sevgilimin bunu yaptırmasına birşey demem ve anlayışla karşılarım. Neticede ben onu her haliyle kabullendim ve seviyorum. Bunada laf edemem.
Hayır yüz dövmeleriniii sevmiyorummm kolu ve boynu kaplayan gül dövmesinden sonra en sevmediğim ikinciii dövme yeri yüzz.. Bi insan yüzüne neden dövme yaptırır anlam veremiyorum bazılarına göre belki tercih belki zevk olabilir ama bence yüzüne dövme yaptıranların psikolojileri bozukk..
Bir erkekte dövme çok hoşuma gidiyor tiosiz bir erkeği bile çekici yapıyor.. Yapmasına karşı çıkmam kendi bilir. Ben yüzüme değilde vücuduma yaptırabilirim.
Vücudun herhangi bir yerine yapabilir ama yüze yapılan dövmeleri hiç sevmiyorum çok itici geliyor. Yapıp yapmamak onun tercihi ama yapmaması daha iyi olur.