Son zamanlarda birçok erkek, sevgilisinin gözündeki damarı dövme yaptırıyor. Siz yaptırır mısınız? Sevgiliyle göz dövmesi yaptırmak.

Son zamanlarda birçok erkek, sevgilisinin gözündeki damarı dövme yaptırıyor. Siz yaptırır mısınız? Sevgiliyle göz dövmesi yaptırmak.

Selam canım 😻 Dövmeler artık insanlar için kişisel ifadenin en etkileyici yolu haline geldi. Bu son 2-3 senedir insanlar kendi benzersiz hikayelerini, tutkularını ve sevdiklerini vücut sanatıyla ölümsüzleştiriyorlar. Sevgilinin göz dövmesini yaptırmak da bu trendin içinde oldukça popüler bir seçenek diyebilirim. Instagram'da bol bol görüyoruz. Bu bana göre hem romantik hem de oldukça cesur bir adım. :)

Bana göre eğer gerçekten inandığınız bir sevginiz varsa yapılır. Bu sonuçta oldukça özel ve kişisel bir karar olacak. Sevgilinizin gözünün dövme olarak vücudunuza işlenmesi ilişkinizi oldukça kalıcı bir şekilde ifade eder. Bu kararı vermeden önce ama kesinlikle ilişkinizin geleceğini ve bu dövmenin uzun vadeli anlamını düşünmeniz gerek. Sonradan pişman olmayın.

Bazı insanlar gerçekçi bir göz tasarımı tercih ediyor bazıları ise gözü farklı motiflerle birleştirerek daha sanatsal bir yaklaşım yapabiliyor. Mesela sevgilinizin gözünü tam olarak bir kalp içinde veya sonsuzluk işaretiyle birleştirmek gibi.. Bunlar dışarıdan gördüğünüzde sadece bir göz değil, bir hikaye anımsatır. Ben birkaç tane sevgili göz dövme örneği ekleyeceğim.

Sevgiliniz var, çok seviyorsunuz ve sevgisinden eminsiniz. Gözlerini dövmek yaptırmak istiyorsunuz. Buraya kadar her şey tamamsa sıra nitelikli ve deneyimli bir dövmeci bulmakta. Bu çok özel bir dövme ve bu yüzden sakın güvenmediğiniz veya ucuz olsun diye kötü bir dövmeciye gitmeyin. Dövmeciyi bulduktan sonra sevgilinizin gözünün net bir fotoğrafını vereceksiniz ve bunu yapmasını isteyeceksiniz. Tekrar söylüyorum, dövmeci seçimi çok önemli! Dövmenizin hem estetik hem de duygusal açıdan beklediğiniz gibi olmasını sağlamak için en iyisini bulun.
Bana sorarsanız bu tamamen sizinle ilgili bir durum. İşe ilişkinizi düşünmekle başlayın, karşınızdaki insanla aranızdaki uyuma bakın. Ciddi ve uzun vadeli bir gelecek görüyorsan hiçbir problem yok. Bu dövme size çok güzel bir anı olarak kalır. Ancak üzücü olsa da ilişkiler bazen beklenmedik şekilde bitiyor. Dövme de yaptırmış olursanız sürekli size onu hatırlatacak. Sildirmekle veya onu kapattırmakla vs. uğraşacaksınız. Bu yüzden vücudunuza kadar kalıcı bir adım atmadan önce tüm olasılıkları düşünün.
Çok sevildiğiniz güzel günleriniz olsun! 🌟
Adımı yazdırsın 😏 Erkekler tam çakal. Gözdeki damarı yaptırıyorlar yarın bir gün ayrılınca anlamsız öylesine bir dövme olacak. Sonraki sevgilileri sorunca gençken yaptırmıştım falan diyecekler. Sonuçta isim yazmıyor bir şey yazmıyor sildirmeyle uğraşmayacaklar.
Tek bir soru neden?
Eşim dahil çocuklarım olsa onlar dahil yaptırmam..
Bana saçma geliyor.
Sevgi göstermek aşkını hissettirmek bu değil
Hayır yaptırmam. Adını yüreğime kazımak varken, neden böyle şeyler yapayım? Sevgisini hissettiremeyenler, somut kanıtlarla "seviyorum" demek için yapar.
Cevap
29Cevap
Yaptırırdım çok güzel olur
Kimsenin bir taraflarını kaldırmaya gerek yok!
Şımarıyorlar!!!
Yok daha neler.. 🤣 Sevgilim benim damarlarımda geziniyorsa zaten mesele yok demektir. Dövmeyi severim, dövmem de var ama göz damarı yaptırmak da ne ya 😂 Ayrılırken de başka yerlerinin damarını yaptırırlar shsh
Hadi isim yazdır baş harfi hazır falan da gözünün damarı ne arkadaş yaa yok yok bunlar hiç normal şeyler değil 🙂
Vay arkadaş her şey bitti şimdide sevgilinin gözünün taaaa içindeki damarın dövmesi kalmıştı yaptırmadık. Daha neler çıkacak bakalım. Yaptırmam.
Hayır, yaptırmam: Kan tutuyor, benim için böyle şeyler rahatsız edici.
Yook yaptırmam böyle şeyler bana romantiklik değil aksine saçma geliyor..
Neden bedenimi kirletetimki çok seviyorsam yeri bellidir
Gözün üstümde mesajı mı yatıyor bu dövmenin altında
Yok biz direk kalbimize yazıyoruz gözümüzü ruhumuzu gonlumuzu muhurluyoruz
Sonunu kontrol edemediğim birsey için kendime kalıcı şeyler yaptırmam saçma olur.
Sevgili olduğunuz süre içerisinde hiçbir şey yaptırmam
Yaptıracaksa parmak izini yaptırsın, en azından tuş kilidini açmaya yardımcı olur.
Ben yaptırmam.
Yapanında yaptıranında düsünme faliyetlerini gerceklestiren lobunu skîm
Yapmam gerken o kadar güzel dövmeler varken onu niye yapiyim
bu kız daha 2 hafta önce kölem bana araba aldı twitleri atıyodu ahahsh cidden nerdeen nereye
Hayır yaptırmam
Hsyir yaptırmam
Nasıl zeka var böyle insanlarda yaaaa yeminle
Kötü yaptırmam yapmasını da istemem
Saçma sapan şeyler
Saçmalık
yaptırmam dfgsdfgh saçmalık
uzuluyorum boyle insanlara
Akillardaki tek soru neden?
Böyle şeyler ergen işi
Tabiki hayır
hayır yaptırmam. evlendikten sonra belki..
Tabi ki hayır. Direkt dövme yaptırmam zaten ben.
Ya ayrılırsam ancak eşimin kini yaptırırm
Dövme sevmiyorum direkt
O kadar boş vaktim yok
niye yaptırayım sanki ömürlük olacağı kesin mi
böyle bi saçmalığın trend olmasıda çok mantıksız
Ya sen konuşanlarda ki abla değil misn
yaptıramam yapmasını da istemem
Güzelmiş ama yaptırmam
daha neler...
Aşırı saçma
Hayır
Hayır