Açık ve dekolteli kıyafetler tercih eden, seven birisiyim. Yaşıtlarımın dolgun göğüsleri var, onları gördükçe tuhaf hissediyorum açıkçası. Sizce çok mu itici duruyor?
26 yaşındayım, göğüslerim yok denecek kadar küçük, çok mu çirkin duruyor?
Dolgun göğüs iyidir ama dolgun göğüse sahip olmayan bayanların güzel olmadığı ya da bunun bir eksi olduğu anlamına gelmez. Göğüsler büyük olsun küçük olsun önemli olan vücut hatları ile uyumlu olmasıdır. Ben vücut hatları ile uyumlu olmadığı için büyük göğüsleri sebebiyle ameliyat ile göğüslerini küçülten bayanlar tanıdım. Rahat olun bence
Herkesin göğsü büyük olacak diye bir kaide yok. Sonuçta küçük olmasının da kendine has güzelliği vardır. Şahsen benim için küçük daha cazip evde inek beslemek istemem 😬
Bu sorunun bu katogoride işi yok bence.. Senin de derdin küçük olan vesairen değil. Gerçekten iyi niyetli olsaydın. Göğüslerini çekip atmazdın. Erkekleri soruya çekmek için... Ne diyim erkekleri başka şekilde kendine çekemeyen insanlar oralarını buraları açarak dikkat çekmeye çalışır.
Neden bu bir kıstas gibi düşünülüyor anlam veremiyorum. Ama güzellik beden de değil kalptedir. Asla eksik ya da çirkin değilsin. Sen güzelliğini kalbinde ve ruhunda saklıyorsun 🥰
Kücük değil kuzum takma kafana sen önce kendini beğenmelisin kotu yorumları aldrma buyuklerıde cok buyuk dıolar snınkıde kucuk degl normal duz degl sekıllı boswer gulum❣️
Kuzum okadr kıskanc ınsanlar varkı harbıden senın bu resmınde gordum helal olsnkı sana paylastın ve bunu goren kıskanan cok ınsan var boswer takma kafana dewam et hayatına❤️🥰🥰🥰😘
Şöyle bir şey boydan resmin yok ve boy kilo orantısını bilmiyoruz. Fotoğraflardan anladığımız kadarıyla uzun boylu ve zayıfsın fit bir yapın var bu yüzden göğüslerin küçük olmuş olabılır ve biraz omuz var sanırım sende omuz yapın genıs olduğu için bi tık daha erkeksi durmuş. Ama asla kötü ya da itici değil kendinle barışık ol kimse 4 4 lük değil ve zevkler& renkler tartışılmaz
Erkekler kendi göbeklerine kısa boylarina falan baksın Sürekli bir güzellik algılisı dayatılıyor kızlara ve kızlarda erkekler ne derse onu yapiyorlar kendi hemcinslerini eziyorlar yaa kılll oluyorum beyinsizsiniz hepiniz Evet beyinsiz herkes 90 60 90 olsun burnu dik olsun saçları sarı olsun gözleri mavi olsun dudaklari dolgun olsun sen kimsin afedersin de böyle bir kız senin olsun kıçimi yalayabilirsiniz harikasin canim kendini olduğun gibi sev böyle kerizlere bakma
Kusura bakma kendin sorduğun için söylüyorum baya kötü durmuş kıyafetler aşırı küçük göğüslerin erkek göğsünden farksız. Göğüs dekoltesi yerine bacak veya sırt dekoltesi daha şık durur sende. Böyle biraz olmayan şeyin dekoltesi gibi oluyor ya da silikon yaptırabilirsin. Lütfen kırılma sen sorduğun için cevapladım en dürüst şekilde. 💜
Ebet senin göğüslerin öyle iri değil, bir bombe görünmüyor dekoltede ama dekolteli kıyafette senin göğüslerin asla da kötü durmuyor, hatta daha dik diri duruyor. O güzel zannettiğiniz göğüsler çıkartsınlar sutyenlerini de görelim, sarkık ve üç kısımlarının görüntüsü bozuk oluyor.. Sen küçük ama diri bir göğüse sahipsin.. bana daha seksi geliyor bu tarz göğüse sahip kişiler. daha sporcu duruşu var ve uzun süre göğüs sarkması yasamazlar..
Sana gelecek olan kişi göğüslere bakarak geliyorsa hiç gelmesin. Seni tanımaya çalışsın, kalbine hitap edebilsin en önemlisi güvenini kazansın. Takılmayın bu kadar göğüs büyüklüklerine.
Kıyafet seçimin de önemli. Sağdaki mavi iyi gitmiş meselâ. Göğüslerini gövdene bastıran kıyafetler giy. Bi göğüs dolgusuyla halledersin aslında neden yaptırmıyorsun ki?
Göğüslerinizin küçük olması dektoltenin yakışmayacağı anlamına gelmiyor ama bunun da çeşitleri var. En alt soldaki gayet zarif olmuş ama ikinci sıradaki mavi hiç yakışmamış.
Bebeklere süt vermesi için dizayn edildiği halde içerdiği yağin esnekliği ve büyüklüğü anlamsiz bir alişkanlik yüzünden seks objesi haline gelmiş olan göğüslerin, küçük diye tabir edilmesi 🤦♂️
İyi veya kötüyü ya da iriyi veya küçüğü buradaki insanlar belirlemeyeceği gibi seninde buradaki yorumları kafana takmaman gerektiğini düşünüyorum, birilerini memnun etmek zorunda değilsin. Bence doğal
Dışardan dolgun güzel duran göğüsler ağırlık sebebiyle aşağı sarkma eylemi gösteriyor. Açıkcası benim göz zevkim senin sahip olduğun göğüsler daha hoş daha çekici geliyor.
En kötü silikon yaptırırsın paraya geçer sözün Çaresiz dert olmasın
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gayet hoş duruyor bu zayıflıkta çağla şikele bak estetikli olmasına rağmen göğüsleri anca bu kadar var. Kücük göğüs estetik duruyor çok. Göğüs ucların belirgin güzelse sıkıntı yok bence
Vücudunu başkalarının beğenmesi gereken bir meta olarak görürsen hiçbir zaman mutlu olamazsın. Önemli olan senin kendini beğenmen ve kendine değer vermen. Fiziksel özelliğin için seni terkedecek insandan zaten sana hayır gelmez.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benimki de çok büyük vücudundan ilk orası dikkat çekiyor dekolte giymedigim hâlde. Dolgun ve büyük kendim ise minyonum
1
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Senin memen de hiç yok gibi dekolte giymesen döşün erkeklerinki gibi görünür