Kokunun önüne geçmek şart söylerim öyle yüzüne insani bişey atıyorum ağız kokusu kişiye hiç hissettirmiyor birinin söylemesi şart bu güzel bişey.. Önemli olan kırmadan tiksinç bir ifade takınmadan hayranlıkla bakıp herzaman ki gibi durumu güzel kurtarmak o zaten yeterince mahcup olacaktır..
bu direkt yüzüne söylenecek bir şey değildir kalbi fena kırar
hediye olarak deodorant veya parfüm gibi şeyler almak ayrılığa kadar gider
ama elbette suç sadece yüzüne karşı söyleyende değildir diğer kişi de kendini bilmeli sevgilim var yakınlaşıyoruz sarılıyoruz bu kız benden rahatsız olur mu üstüm başım kokuyor mu ağzım kokuyor mu diye kendini sorgulamalı ve bişeyler yapmalıdır :)
Bakımsızlığına ve kötü kokmasına nedenler uydurarak söylerim: "Yoldan geldin ya, saçın tozlanmış. Bir duş al istersen?" ya da "Bu giydiğin tişört kumaşı ter gibi kokutuyor, sanırım." vb. diyerek Pasaklılık içine işlemediyse, söyleneni anlayacak aklı da varsa ben söylemeden yapmaya başlar, kendine bi çeki düzen verir. Yoksa; pis ve bakımsız biriyle ilişkimi sürdüreceğimi sanmam.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Açık açık söylerim, hiç çekinmem. Kişisel bakımına özen göstermemek ayıp birşey!
Zor bi durum, libidomu düşüren nadir şeylerden biridir bu olay, kırmak istemezsin ama olacak gibi de değildir duş jeli parfüm vs hediye edersin “kullan bakiym nasıl kokucak teninde” dersin 1-2 kullanır tam çözdüm derken yine eskiye döner ve kalpler kırılır :(
sanırım söyleyemem, bu konuda bazı insanlar hassas ve kırılgan olabiliyor. ona bir deodorant hediye ederim, "babam iki tane almış birini sana getirmek istedim" diye bir şeyler sallarım, ya da aynı şekilde bir bakım seti olabilir. halledilir yanii.
"Niye benim aldığım deodorantı kullanmıyorsun, kokusunu beğenmedin mi yoksa." diye alınganlık yapıp ufak küçük triple o deodorant ona sıktırılabilir bence.
bence sen bakımlıysan o da zamanla sana ayak uyduracaktır. en basitinden kendimden örnek vereyim: lise 1 de yurt da kalıyordum ve oda arkadaşlarım çok titizdi. temizliğime dikkat eden birisi olarak onların yanında çok üşengeç ve dağınık kalıyordum. onlarla yaşaya yaşaya, göre göre hâlâ şu an da bile onlardan görüp kazandığım bazı davranışlarım vardır. yani sen onun yanında hijyenine dikkat edersen, yanında kolonya taşır, el kremi kullanıp ona da ikram edersen vs ona da kazandırabilirsin bazı davranışlarını.
Bu çok kırıcı ve incticidi bir söz olabileceğinden, Partnerime beraber bir duş alma veya Banyo yapma imkanım var derken bunu aslında kendi üstüme alırım, Ya bugünde çok kötü kokuyorum beni yıkaman lazım gibi :-)
İş arkadaşıma (Erkek) (Partner değil) Deo hediye etmiştim, Ama bunuda Hediye ederken bu senin kullandiğından çok daha iyi dedim ve bu kişi bir daha iş yerinde kesinlikle kokmadı. Ve son derece memnun da oldu.
@oski35 kokan bir sevgilim olmadı olsaydı söylerdim arkadaşlarıma da söyleyebilirim kokuyorlarsa. koku en hassas olduğum şeydir. onlar bni leş kokularıyla rahatsız etmeye utanmiyorsa bnde bunları söylemeye utanmam çekinmem aman kırılır demem
@oski35 ne demek neden kokabilir ki? Kişisel temizliğine dikkat etmezse dile getiririm takmiyorsa beni görüşmem olur biter kimsenin leş kokusunu çekmek zorunda değilim.