AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
193Cevap
Kadını göğüsleri üzerinden değerlendirmeye karşıyım NET ✋
Göğüslerinden ibaret değiller bu dahada NET✋✋
Adammmm.. SEENSİNNNN🐍🐍🐍🐍
Teşekkür ederim hanfendi🙏
Ah! Rica ederim bayım.
🙂🙏
Kadın ve erkek bedenini belli kalıpların içine sokma çabası en başta şu sorularla son bulmaya başlamalı açıkçası. Tektipleştirilmek hoş bir şey değil.
Ehveni şer sonumuz felaket
Bu söz ve benzeri sözler insan neslinin her döneminde söylenmiştir
Kötünün iyisi olmaz. Sayın ehveni
Göreceli bir durum bence genel geçerliğini kabul etmedim zaten senin için öyle benim için böyle
Öfke nöbeti veya sözcük bulma zorluğu yaşamam diyorsan buyur
Öyle bir çabam yok
Benim var ehveni
İlgilenmiyorum
Oldum olası sevmedim bu sözü
Zaaf bu :)
Bu sözleri sıkıntıya düşünce uygulaması en kolay çözüm
Arkadaşlar güzellik görecelidir 80a dolgulu sutyen kullanıyorum. Büyük ya da küçük birşey ifade etmez bazı zamanlar benimde gözüme küçük geliyor göğüslerim ama push up kullanınca gayet dik ve zarif oluyor. Büyük olup sarkık ta olsun istemezdim ya vücudunuza göre göğüslerinizde formunu korur.
Büyük göğüs hiç hoşlanmadığım bir şey, hele hele benim gibi kısa boylu kadınlarda; maalesef benim durumum bu. Küçük göğüs çok beğeniyorum ben. Bana daha seksi ve cool geliyor.
Küçük göğüslerin avantajı fazla. İstediği sporu yapar istediği kıyafeti giyer. Yatakta uyurken zorlanmaz dönüşlerde. Ve daha sağlıklı görünüyorlar. Her kadın güzel değerini bilen erkek olduktan sonra.
Küçük olması daha iyi evlendikten sonra sevişerek büyür onlar buna emin ol
Göğüs büyük severim ben ama küçük olması sorun değil kadın her zaman kadın dir güzel dir
Ne kadar küçük olduğuna ve vücuttaki orantısına bakmak lazım
eğer çok küçükse çekiciliğini kaybediyo kadın bana göre
mesela beren saatin göğüs kısmı düz tahta gibi duruyodu ve kadın gibi değil çocuk gibi görünüyodu
anlatabildim mi
Hayır deyildir bence gayet doğal bir durumdur dalga geçenler kendilerine baksınlar
Göğüslerim küçük ve bazı erkekler yalamak için can atıyorlar tercih meselesi bence gayet seksi
Ah ah canım çekti
elimizde olmayan şeyler için üzülmeyi bırakın. Genetik bu
85 - 90 beden gögüsleri olan kadınlara bayılıyorum reis
@rızıo işte genetik. Elimizde değil. Sonradan ameliyat olunca değişiyor. Kilo alınca da değişir de fark etmez pek.
anladım şok markette bir kız var sohbet edıoduk sordum gögüslerin kaç beden diye 85 dedi 90 c sütyende giyiyorum arada dedı balık etlı sordum ben buyuk gögüs sevıom dedım kucuk gögüslü kadınları begenmıom bende dedı kadın dedın buyuk goguslu olmalı dedı
@rızıo yav boş muhabbet geç bunları
Değildir kimisine gerçekten yakışıyor herkes toplumun güzellik algısına uymak zorunda değil
Tabiki hayır kadının güzelliğini göğüslerinden almıyor ya ayrıca her kadın güzeldir çirkin kadın yoktur
Erkek gibi gözükmüyorsa yani itici değilse ve gayet kadın gibi gözüküyorsa hiçbir sorun yoktur. Küçük büyük farketmez yeter ki sağlık olsun.
Bazıları küçük sever ama azınlık Her zaman büyük iyidir
Eksiklik değil ama ince belli ve hatları belirgin göğüsleri dolgun bi kadın daha albenili çekici gözükür.
Göğüs ve kalça çekicilikte öne çıkan bölgeler.
Hayirdir ya boyle lgbt pisligini gozumuzun icine icine sokuyorsunuz:) kabul etmiyoruz kardesim :) etmiyecegizde. Papa bile asla kabul edilmeyecektir diyo siz gidin baska evren falan bulun oyle orda birbirinizi yiyin pis mahlukatlar
Ne lgbt ne diyorsun sjshsjs sorumla lgbt ne alaka m
eksiklik değildir tabi çok büyük seven var küçük seven var herkesin bir alıcısı var diyelim sonrası kadının fiziksel görüntüsünde en dikkat edilen yer poposudur yoksa göğüs çok dikkat edilmez
benim memelerim karpuz kadar güzellik acısından bir avantajını görmedim aksine elbiselerden pörtlüyor hep nereye saklayacagimi sasiriyorum
Cıddenmı
mutlaka herkese farklı boyutlar yakışır. boyut normal olarak kişiden kişiye değişir. benim için diri durmaları ve oran olarak aşırı sırıtmaması yeterlidir.
Niye kadın sadece memedenmi oluşuyor bi bırakın bu cinsel obje bakışını
küçük minik göğüsler gayet tatlış gayet sevimlidir. kafası kadar meme sevenlerde iticidir.
İnsanımız kadına cinsel obje gibi baktığı için bu problemler var. Sağlıklı olması onemli
ne alakası var yahu kimi kadınlara çok yakışıyor
hem yazın ter kokmaz daha hijyeniktir :)
Tam benim sevdiğim tarz Biliyor musun küçük göğüsler harikadır kadınlarda bir göğüs ne öyle ya inek memesi gibi sağa sola sallanıyor
3 milyar kadının tamamının birbirinden farklı olduğu düşünülürse, eksiklik değil şahsına münhasırlıktır. Hatta kadın açısından rahatlıktır. Altı terlemez, pişmez. Sütyen takmasan çok da sorun olmaz.
Çok etkimez. Ama yine de avuca gelebilecek kadarsa yeterli. Ki zaten doğum yaptiktan sonra ister ustemez büyur.
Oyle bir durum olsaydi mankenlerin hepsi kucuk memeli kadinlardan secilmezdi alakasi yok yani, zaten buyuk meme demek sarkik meme demek cidden kotu bir durum 🙄
hayır alakası yok ama ben biraz dolgun seviyorum o da benim tercihim yoksa küçük göğüs çirkinliktir felan sacma
Aslında vücut yapısına göre olması daha iyi. Çok büyüğü de sarkık duruyor. Ya da herkesin memesi kendine kim ne düşünüyorsa düşünsün.
Kadınlar bunu kendilerinde de eksiklik okarak görmezse dünyada meme büyütme cerrahisi 1. Sırda olmazdı herhalde!!
Alakasız ya yüz güzelliği daha önemli bence. Ruslar mesela cekici bir ülke olarak görünür genel kadınlarının gögüsleri küçüktür.
kesinlikle yanlış..
küçük gögüs her zaman daha iyidir..
Olmaz da ben kadında göğüse çok önem veriyorum. Göğüsü olmayan kadın sütyen takmış erkeğe benziyor bence.
Bence küçük olması , büyük olmasından daha güzel. 😉👍
Büyük gögüs lü kadınlar bana çok etkileyici geliyor inanılmaz tahrik oluyorum 🔥
neden olsun ki bence küçük meme daha tatlı. kimisi de öyle sever
Bembeyaz ten varsa küçük, buğdaya orta, esmere de büyük göğüs yakışıyor net
küçük olsun ama dik olsun önemli olan bu bence göğüs konusunda
nedense bana küçük göğüslü kadınlar her zaman daha seksi gelmiştir daha dik daha sert daha çekiçi
1.75 altı erkekler =küçük göğüslü kadınlar eşiti bu olayın
Benimkide büyük küçük olsun istiyorum kimine sıkıntı kimine mutluluk
Her yol Paris.
Sana kaktüs
Zevk aldığımı kim söyledi
Büyük gögüslü kadınlar tercihimdir, ama güzelliğe çok katkısı olduğunu düşünmüyorum
Hayır
Gögüslerle hicbir alakası yok öyle sanan ahmaktır
Hayır, küçük göğüsün yakıştığı kadınlar da var. Şaka şaka bence küçük göğüs hiç değil.
Çok büyük göğüsler de iğrenç duruyor. Vücudunun ideali olsun
Eşimin memeleri 75 c gayet güzeller.. her şey meme degilki aslolan vagina
Tamam da c kalıp küçük değil ki
75 zaten sırt ölçüsü. Eşin koşa boylu yani. Meme büyüklüğü a, b, c ile ölçülür. C cup demek eşinin eşek kadar memesi var demek. Bayağı büyük yani. Eşine söyle o 75 meme değil sırt ölçüsü.
Kucuk olan - almaz ama buyuk olan alir oyle bisey bu
Gögüssüz kadında ne bileyim bana hiç çekici gelmiyor
Bir önemi yok ama takıntılı insan çok. Herkes kendi çapında güzel.
Bence değil yani güzel olmak için illa büyük göğüse ihtiyacımız yok ki
Eksiklik değildir bence. Vücuda uyumu , orantısı güzelliğin ölçüsü olabilir bana göre.
Kesinlikle değildir ben öyle olduğunu düşünmüyorum 😊
Değildir ama vücuduna göre orantılı olsa daha güzel olur.
Bilakis kucuk gogus daha estetik duruyor kendi dusuncem tabi iri gogus sevmem itici geliyor nedense
Yok ya olurmu göğüsleri küçük kadın daha seksi olur
ben bu kadını güzel bulmuoyrum o ayrı da, küçük göğüsler de güzeldir. hatta çok büyüklerden daha güzell
Güzellik bir bütündür tek bir bölümle değerlendirilemez.
ben sevmiyorum kucuk goguslu kadınları benım gorusum bu
Yok et le eksiklik olmaz. vefa saygı insani duygu su eksik olmasın yeterki