Böyle düşünenler var. Şahsen ben bu düşünceye karşıyım. Güzellik kavramına çokta uyuyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Memeden ibaret değiliz 🙄
Güzel kadın demek bu demek değil.
Oturmasıyla kalkmasıyla konuşmasıyla işte ne bilim yemek yemesiyle gülüşüyle nazikliğiyle şefkatiyle merhametiyle sevgisiyle gibi gibi şeylerle gerçekten bir hanımefendi, kadın gibi olan, hisseden ve hissettirendir.01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bugün dünyadaki en güzel kadınlardan birçoğunun memeleri çok küçüktür öncelikle.
Ama bu bir güzellik kıstası olduğu anlamına da gelmiyor benim için, güzellik ölçütleri her çağda değişir, bu nedenle bir uzvun ölçüsüne, boya, kiloya, inceliğe kalınlığa bağlı değildir. 1950 lerde 60'larda farklı güzellik ölçütleri vardı, 80'ler 90'larda ayrı, bugün ise apayrı şeyler konuluyor önümüze. Kimsenin kimseye güzellik borcu yok efendim.95 Yorumla- +1 yıl
Bir tane söylesene güzel dediğin kadın. ONLAR güzel değil sadece ünlüdür. Ha buradan MEME ayrımcılığı yapmıyorum yanlış anlaşılmasın. Sadece meraktan soruyorum. Kendall Jenner (eğer örnek olarak bunu verirsendiye dedim.) gibi dümdüz olmakta güzel değil bence, Kate Upton da büyük MEMEleri olduğu için güzel değil.
- +1 yıl
@khalesikhalesi3 Natalie Portman ya da Keira Knightley mesela :) Verdiğiniz örneklerdeki kadınlar birer güzellik objesi, onlardan bahsetmiyorum o yüzden. Güzel, alımlı, etkileyici ve başarılı kadınlar benim kıstasım. Öyle güzel ve etkileyiciler ki onlara baktığınızda memesinin boyutuna takılmazsınız, su gibiler.
- +1 yıl
Haklısın aklıma gelmemiş onlar. ;)
- +1 yıl
Seni yanlış anlamışım, hani İnstagram da falan gereksiz abartılan ünlüler var ya onlardan örnek vereceksin sandım.
- +1 yıl
@khalesikhalesi3 ❤️❤️❤️
- Güzellik & Bakım konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yıl1 haftalık soru önerilenlere düşmüş.
Fiziksel farklılıklara eksiklik demek doğru değildir sonuçta kimse kendi fiziki özelliklerini seçemiyor.
Kişisel beğeniler de elbette değişebilir ve benim şahsi fikrim abartılı büyük olanları kastetmiyorum elbette eğer vücuduna orantılıysa tabikide 85 90 beden daha iyi duruyor.00 Yorumla
Güzellik & Bakım konusunda 426 cevap paylaştı. Kadınlığın tek vasfını "meme" olarak algılayan insanlar için eksiklik olabilir ama önemli olan o kadının içerisindeki insanı vasıflarıdır benim için. Güzellik kavramından hallice bakış açısına göre eksiklik olarak algılayacak insanlar her zaman olacaktır. Benim için küçük veya büyük bir şey ifade etmiyor.
190 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
98
Cevap
191Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılGüzelliğin ölçülerle, rakamlarla bir alakası olduğuna hiçbir zaman inanmamışımdır ancak küçük göğüslü olsaydım şahsen silikon yaptırırdım orası kesin. Çünkü aynaya baktığımda ya da dekolte giydiğimde o görüntü beni bile fazlasıyla cezbediyor.
142 Yorumla- +1 yıl
Küçük göğüsten kastınız 70 bedense evet küçük kabul ediyorum ama 75 ise küçük sayılmaz orta bence ve 75 te dekolte olarak gayet güzel duriyor ten rengi ve ne giydiğin önemli ten rengin beyaz ya da buğdayda şanslısın o zaman yoksa cezbedici bulmuyorum ben şahsen ve kendi göğüslerini seviyorum büyük olmalasalar bile seksi duruyorlar
- +1 yıl
95 beden göğüse sahip bir kadın olarak 75 beden göğüs ne yazık ki benim gözümde küçük.
Ayrıca ben küçük göğüste dekolte güzel durmuyor diye bir yorum yapmadım, kendi zevkimi ve tercihimi dile getirdim. Bu benim seçimim. :)
- Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
+1 yılEksiklik değildir gadası. Fakat büyük göğüsleri erkekler daha çok sever.
40 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Kadın memeden ibaret değil shdh
460 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVucuda orantili olmasi iyi ama kucuk gogusun artilari da cok. Sutyen giymez isterse. Spor falan yaparken, kosarken önde gogusler gitmez. Omuz, sirt agrisi olmaz. Sutyen falan cok iz yapmaz acitmaz. Gomlek falan giydiğinde ya da dar giydiginde dikkat cekmez. Tuhaf bakislara maruz kalmazsin. Yaşlanınca da kolay olur. Sarkma pek olmaz. Yani aslinda saglikli ve avantajli olani kucuk olan bence. Akilli olan kadin kucuk goguslerin kiymetini bilir. Buyukler sadece goruntu olarak artısı var. Bir de erkeklerin deyimiyle ele geliyor. O da beni kadin olarak ilgilendirmiyor ele gelmesi falan. Onun disinda hicbir avantaji yok. Istedigin kiyafet gogusler yuzunden olmaz, dikkat ceker, sutyen sıkar, iz bırakır. Omuz, sirt agrisi yapar. Daha cok sarkar. Spor yaparken cok sallanır. Egilsen gözükür. spor sutyeni durduk yere seksi bir hal alır. Yaşlanınca da sorun. Yani guzellik kavramini gec kucuk gogus her turlu avantajli. (Kucuk goguslu oldugum icin yazmadim bunlari. Objektif baktim olaya. Abazalar gelip seninki kucuk galiba, seninki kac ki vs vs seyler yazmasin)
70 Yorumla
+1 yılBeden ölçülerinden ziyade bir kadının kadınlığının ne kadar farkında olduğu çok daha önemli bir husus.
Mesela 75b ölçüsüne sahip olup öyle bir dişi duruş sergileyen kadınlar var ki inan 90b'ler oturup ağlasın yanında 😂
Bir kadını çekici yapan tek şey duruşudur.80 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılGüzellik göreceli bir kavramdır. Belli kalıplara girmez. Senin güzel bulmadığına başkası çok güzel der. O yüzden böyle tartışmalar bile gereksiz bence. Bir kadın her şekilde güzeldir. Yeter ki kendine inansın.
30 Yorumla Kadını yıllardan beri bir meta bir obje olarak gören sığ düşüncenin bakış açısı
Kadında göğüs anneliği simgeler cocukla en sıcak teması sağlayan unsurdr
Kadın icin bir annelik ibaresiyken erkek egemen getto da bir seks cinsellik organıdır
Bunun büyük ya da küçük olması bakış açısıyla alakalıdır
Şahsen benim için insanı Kadını tamamlayan bir unsurdur31 YorumlaHayır değil aksine büyük göğüsler sarkar ve kaba görünür. Mankenlik kriterinde bile küçük göğüslü olma şartı var.
91 Yorumla- +1 yıl
1 dislike büyük göğüslü kız 😀
Küçük göğüs dekoltesi mükemmel bir şey. Bence çok zarif duruyor, benim göğsüm küçük olsa hiç kafama takmam.
80 Yorumla
+1 yılSanmıyorum, küçük göğüslü tonlarca güzel kadın var yani küçük ve büyük diye ayrıştırmaya gelmez ayrıca güzellik ve çirkinlik tamamen göreceli insanın zevkleri ve renkleri ile alakalı.
60 Yorumla
+1 yılBen çok büyük olanları itici buluyorum acikcasu vücutla orantılı olmalı, cok küçük nokta gibiyse de hoş değil ama Allah vergisi herkesin farklı yapacak bir şey yok
60 Yorumla
+1 yılBence marifet sadece dolgun kalçalar da ve göğüslerde geniş omuzlarda sütun gibi bacaklarda değil bunlarla sadece cinsel obje olursun, bütün espri burada 👉👀🙎❤ tabiki insanlıktan nasibini alanlar için geçerli bu insanız biz hayvan değil duygularımız olmalı boyundan aşağısına değil yüze bakmalıyız.
Kalbine bakmalıyız ilk önce
Düzgün fizikli kadın temeli sağlam icralık araba gibidir.20 Yorumla
+1 yılEksiklik değil hatta avantaj sarkma vs olmuyor rahatça straplez giy çık hahah ama şöyle dolgun göğüslerde ayrı bir seksilik katıyor görüntü olarak kıyafetler daha kit duruyor dişiliğin simgelerinden biri old için.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence degil canm benim bedenm 70 en kucük beden sevmiyorum bnde göğüslerimi ama kapali oldgum icin yani dekolte giynmedgm icn pek dert etmiyorum güzelligi kapatmiyo goğuslern kucuk olmasi hersey göğus degil misal eski sevgilim bana senden önce hep koca memeler severdm kadnda ama seninkiler kücük benim istedgime göre degil ama bi önemi yokmuş bunun seninle tanştktan sonra dedi yani hersey dıs görunusten ibaret degil canm..
14 Yorumla- +1 yıl
Kapalıysan eğer sevgilin nereden biliyor da yorum yapıyor diyecektim ama vazgeçtim o da senin sorunun tabikide.
Cevap sahibi+1 yıl@SporcuMan18013 sorunlumusn acaba görünmüyormu kıyafet altndan farkedilmuyomu gögüs dedgmz şey
- +1 yıl
Hıhı peki.
Cevap sahibi+1 yıl@SporcuMan18013 ayy cok ta tın seni inandıracktm bide ztn dimi
+1 yılBüyütürüz
0 Sorun
Küçük Göğüsler Kadınlarda genetik ya da el değmemiş olmasından kaynaklı. Kadının Göğüsleri değil Ruhu Kalbi büyük olsun.
Dürüst olsun
Doğru olsun
Yalansız olsun.
Hanım Hanımcık olsun.
Asıl kıymetli olan bunlar10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok ve zamane kadınların ve genç kızların çoğunun göğsü küçük zaten. Göğsün küçük olması avantaj aslında çoğu kıyafeti rahat giyer. Sadece bazı kadın elbiselerinde büyük göğüs şart gibi bir şey onlarda sıkıntı. Zaten büyük göğüslerin de hepsi hoş durmuyor, önü geniş halkalıysa mesela. Seksilikte de pek etkili değil göğüsler.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçük göğüs evlenmelik, büyük göğüs eğlenmelik. 🤪😂 Şaka bir yana küçük olması benim açımdan daha iyi. Küçük derken minicik değil tabi. Büyük olursa daha çabuk sarkar. Tamam büyük olmasını seviyoruz, ilgimizi cekiyor ama fark etmez yani nasıl olduğu. Göğüsle mi evleniyoruz sanki? 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır değildir. Önemli olan vücuda göre dengeli ölçüde olmasıdır. Çünkü bazı kadınların da aşırı büyük göğsü olunca sarkmalar oluyor, kıyafet giyerken seçerken zorlanıyor göğüs küçültme ameliyatı yapanlar dahi var.
Yani uzun lafın kısası bana göre önemli olan büyüklüğü küçüklüğü değil vücuda göre ölçüde olması, dik durması40 Yorumla
+1 yılGöğüs, saçı, kaşı, güzelliği bunlar geçici şeyler.
Her insan güzeldir. Herkesin kendine göre bir albenisinin var olduğunu düşünüyorum.
Yaratılanı severim yaradandan ötürü.40 Yorumla
+1 yılYooo ne alaka... Gayet güzel seksi küçük memeliler çoğu zaman ilgi çekici...
70 YorumlaKonu kucuk ya da buyuk olmasi degil dik olmasidir. Dimdik kule gibi olmali. Ayni sey penis icin de gecerli buyuk ya da kucuk degil dimdik olmali. Eger sarkik ise kucuk gogus, dik ise buyuk gogus iyidir. Siralama yapacak olursak, sarkik buyuk gogus (SBG) < sarkik kucuk gogus (SKG) < dik kucuk gogus (DKG) < dik buyuk gogus (DBG) dir. Bu konuyu ogrenin sinavda cikacak. Sonra enzimler konusuna gececegim. :)
00 Yorumla
+1 yılEksiklik degil ama guzelligini etkiler diyelim.
Buyrun size örnek. Bence boyle bir fizige bu gogusler cok kücük.
Yani fiziki uyumluluk önemlidir.
00 YorumlaFiziki şekillere çok da takılmamak gerek Sonuçta hep öyle kalacak diye bir şey yok Neden artık insanların insanlığına adamlığına kadınlığına Naif Line konuşmasına aklına bakmıyorsunuz artık bu kadar da saf olmayın sonra da ağlıyorsunuz neden Terk edildim neden Aldatıldım her iki taraf için de söylüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFark ettiğim kadarıyla çoğu erkek küçük&orta meme ve büyük kalçadan hoşlanıyor. Tabi erkeklerin ne sevdiği bir güzellik kıstası değildir.
Bence aşırı derecede küçük olmadığı sürece ve aşırı derecede büyük olmadığı sürece büyüklüğü fark etmiyor sadece şekli yaratır bir fark yaratırsa. Bu bahsettiğim aşırılar hoş olmuyor maalesef.30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAksine küçük göğüslü olanlar daha kibar daha güzel daha hoş geliyor. Ne o öyle inek gibi koca koca bir de yetmiyor gidip slikon falan taktırıyorlar. Komik olduklarının farkında değiller yaa 😂😏
61 Yorumla- +1 yıl
sizin göğüsleriniz kaç beden
+1 yılNasıl her büyük göğüslü kadın çirkin değil ise her küçük göğüslü kadında güzel değil yani göreceli ve vücut orantısına göre değişen bir kavram. Kişisel tercihim ne çok büyük, ne çok küçük orta boy her zaman idealdir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde küçük 75b ama çok güzel duruyor bence göğüs şeklide önemli bunda. Güzellik fiziklede alakalı mutlaka
70 Yorumlaçok küçük olmadığı sürece küçük göğüsler daha estetik geliyor bana, aşırı büyük göğüsler hem estetik olarak kötü hemde sağlık acisindan kadın için iyi değil
20 YorumlaHayır bence b-c cup üstü hoş durmuyor. İlginç bir düşüncem var bu konuda büyük göğüslü kızlar kültürsüz gibi geliyor 😂 Küçük göğüslüler de asil ve zarif duruyor.
20 Yorumla
+1 yılHayır göğüsün boyutu tamamen zevk meselesi. Ki benim göğüslerim 85 c ama daha küçük bir göğüsüm olsun istemişimdir hep o yüzden bunu eksiklik olarak görmeyin bedeninizi sevin.
50 Yorumla
+1 yılBence değildir, göğüsü küçüktür ama belki kalçası geniştir, bacakları güzeldir
50 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılHayir değildir, bence herkes kendine yakışan vücut şekline sahip. Küçük göğüsler daha seksi ayrıca
51 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
+1 yılVücutla orantılı olduktan sonra çokta önemi yok bence
50 Yorumla
+1 yılBence vücudunda herhangi birşey az veya çok olsa bile kişi kendine özgüdür ve bence kişi önce kendini sevmelidirki insanlarda onu öyle kabullensin ve bence güzellik algısı kişiden kişiye değişir hepimiz farklı insanlarız bunlar normal şeyler.
60 YorumlaNiye eksiklik olsun ki? Bence kizlarin bu konuda erkeklerin gorusunden cok ozguvene ihtiyaçları var. Benimde goguslerim kucuk ve cevremde de kucuk goguslu cok arkadasim var. Ama ben kotu hissetmek yerine boyle olmalarini seviyorum. Kisi oncelikle kendiyle barisik olmali bence🤗
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSONUNA KADAR KÜÇÜK MEMEYİ SAVUNACAĞIZ!!! ÇÜNKÜ BÜYÜMÜYOR :D
25 Yorumla- +1 yıl
@Godo_Kral Cahil misin sen? İlişkiyle gogus buyumuyor bunu doktorlarda acikliyor. Dogumdan sonra buyuyor. Cocuk icin.
Cevap sahibi+1 yıl@Godo_Kral boş yapma kardeş çekil kenara
- +1 yıl
Kaç beden
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKüçükler daha iyi
Hem taşımak kolay hem saklamak😁😁😁
Genç yaşta sarmaz, büyük olanlar gibi sıcakta tahriş olmaz
Eksiklik mi değil ama kadınlardaki kıskançlıktan dolayı eksiklik hissediyorlar
Özgüveni olmayan eksiklik hisseder20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBüyük meme çok itici bence o ne öyle inek memesi gibi sütyen çıkınca biri anyaya biri konyaya bakıyor
Küçük meme sütyensizde dik durur zarif ve asildir 😄30 Yorumla
+1 yılBizim için güzellik kavramı huydur ahlaktir bir tatlı gülüş samimiyettir. Ama kızların keendileri için tabiki büyük bir kısmı için büyük bir eksiklik çünkü kendi bedenleriyle ticaret yapiyolar
30 Yorumla
+1 yılBence evet, cok küçük olması görsel açıdan hoş durmuyor allahtan dolgulu sutyenler var :)
32 Yorumla- +1 yıl
@Melikealkan görsel efekt :)
vücuda ne kadar uyduğuna göre değişir eksiklik olduğunu sanmıyorum
30 YorumlaKadını memeden ibaret görenler için göğüs küçüklüğünü bakanın beyin küçüklüğü olarak yorumlayabiliriz. Bir insanı fiziksel özellikleri ile değil zekası becerisi içindeki insanlığk ile ayırmayı öğrenmedikçe ilerlemeyiz
10 YorumlaSarkık olacağına küçük olmasını isterim bir erkek olarak ne o öyle birde çocuk falan dogurursa yoğurt torbası gibi aşağı sarkiyorrr iyyy 🤣🤣
16 Yorumla- +1 yıl
Mal misin snki buyuk olmasi onun elinde
- +1 yıl
Cocuk falan dogurursa yogurt torbasi gibi asagiya sarkiyor demissin bu yorumun gogusleri buyuk kadinlari üzebilir yorum yaparken de dikkat edin biraz
- +1 yıl
Ustelik iyy demissin
- +1 yıl
Evet sarkabiliyor buyukler ama iyy demeni gerektirecek bir durum degil
- Güzellik & Bakım konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabi... bazı kişilerde daha güzel duruyor. şahsen benim ilgimi daha çok çekiyor.
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılhayır değildir kimilerine çok yakışıyor kimilerinde kötü durabiliyor tıpkı kimilerinde büyük göğüs harika durduğunda kimilerinde iğrenç durması gibi
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 505 cevap paylaştı. Eksiklik değildir tabi ki. Önemli olan vücuttaki uyumdur göğüsler vücut hatları ile uyumlu olduktan sonra güzelliğe aykırı birşey olmaz bence
10 Yorumla
+1 yılDumduz olmadigi sürece fotodaki kadin gibi flnsa yine iyidir. Kiyafetlerin durusunu bile değiştiriyor bu yuzden güzelliği etkilediğini düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir güzellik kavramı herkes için farklı, kimisi sever kimisi sevmez. Tıpkı bazı kızların özellikle uzun erkek istemesi gibi..
10 Yorumlayok değil ya bir çocuğu emzirecek kadar olması yeterli eğer yok denecek kadar azsa eksikliktir ama fotoğraftaki gibiyse sıkıntı olmaz
15 Yorumla- +1 yıl
bir çocuğu emzirecek kadar olup olmaması diye bir şey yok çok aşırı küçük göğüslü kadında da süt bezi bulunur her kadında vardır süt bezi ve gebelikte göğüsler sütle dolar göğsü yok gibi olan kadında süt bezi yoktur çocuğunu emziremez diye bir şey yok yani
- +1 yıl
@Nicksiz_birisi_iste bunu bilmiyordum o zaman eksiklik yoktur ama şunun kadarsada eksikliktir
www.google.com/url - +1 yıl
hamile olunca 2 kat büyür zaten
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadın göğüslerinden ibaret değildir ama şu da bir gerçek ki bizi erkeklerden ayıran en önemli iki şeyden biridir
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKüçük göğüs elitliktir demişlerdir hep ama bence estetik olarak nazik ve hoş görülen ama erkeklerin gözünde büyük bir eksiklik olan bı durum
40 Yorumla
+1 yılKucuk goguslu kadinlar genelde daha guzeller.
buyuk goguslu kadinlarin bel ve popolari neredeyse istisnasiz kotu oluyor. Binde 1 bile degildir iyi olan.22 Yorumla- +1 yıl
Evet genelde bel kıvrımları olmuyor ve kalça küçük oluyor ya da biçimsiz
- +1 yıl
Aynen V seklinde oluyor popolari. popo iyi olmadiktan sonra brl incelmedikten sonra gerisi bos
Küçük göğüsler çok güzel
çok çekici ya
neden eksilik olsun20 Yorumla
+1 yılGuzellik değil de seksepalite yönünden eksiklik tabi
20 Yorumla
+1 yılHayır yani güzellik göreceli olduğu için zaten birine güzel birine çirkin gelebilir ama bazı erkekler hepsi değil olaya tamamen cinsel olarak baktığı için daha hoş buluyorlar...
yani olaya öyle bakmayıp hoş bulanda vardır00 YorumlaNe alaka ya. Bu arada soruyu soran bence halinden hiç hoşnut değil yorumlarına bakınca öyle bir izlenim bırakıyorsun. Takıntı haline getirmişsin ki böyle soru soruyorsun. Aman takmayın yaa olduğunuz gibi sevin kendinizi
00 YorumlaTabiki saçma belli yaşa kadar gelişim sağlar ve küçük olmasınrahatlıktır ağrı yapmaz yormaz terletmez her türlü rahatlıkdır çok rahatsız olursan ameliyat olursun anne olunca gelişmeye başlıcak saten her türlü iyi olur canını sıkma
00 Yorumla
+1 yılGögüs küçük ya da büyük insan insanı sevmeli ama şöyle bir durum var erkeğin penisi de küçük oluyor ama kadın yine seviyor dert etme
31 Yorumla- +1 yıl
Memelerim büyük bu arada...
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim sırtım ve belim dar , göğsüm iri. Boyum da kısa 160. Bazen tuhaf duruyo gibi hissediyorum bazen de seviyorum. Ama erkekler hep çok beğeniyo. Bu konuda yoğun iltifatlar var. Böylece bana cinsel obje gibi bakan erkekleri kolay eleyebiliyorum.
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkadının güzel olması için memelerinin büyük olması gerekmiyor.
hatta bence büyük memeli kadınlar sadece kullanım açısından şanslı oluyor.
bana göre güzellik olarak küçük memeli kadınlar daha hoş.30 Yorumla- Devamını Gör (229)
Devamını Gör(274)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Göğüslerin küçük olması kadının güzel olmasında eksiklik midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler