Güzellik & Bakım Yüz kesesi kullanmak sizce doğrumu? Kullanıyor musunuz? sadist_sereyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yüz, vücuttan daha hassas şahsen ben doğru bulmuyorum pek Yüz kesesi kullanmak sizce doğrumu? Kullanıyor musunuz? Cevapla Vücut Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
siyahkelebekkk252 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl ana bu yüz kesesimiydi ben bunu yıllardır kullanıyorum yüz kesesi olduğunu yeni ogrendim:d 0 1 Yorumla sadist_sereyyy +1 yıl Hahahah napıyodun Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. kullanıyorum özellikle alnım yağlanıyor diye 0 5 Yorumla sadist_sereyyy +1 yıl Bence bunlardansa küçük tırtışlı fırçaları dikkat ederek kullanmak daha doğru Yorumla uomoitaliano +1 yıl yüzün temizlenmesi lazım sürekli farketmesekte toz kaplıyor güneşten yanıyor kese şart o yüzden yüze makyajda yapmıyoruz kızlar gibi temiz olması lazım Yorumla sadist_sereyyy +1 yıl resimag. com/p1/eb9ee5a99f2a. jpeg Buda aynı hesap bence cildini çizmektense bunu kullan Yorumla uomoitaliano +1 yıl link açılmıyor Yorumla sadist_sereyyy +1 yıl bu Yorumla
taytayko1 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Çok bastırmadan kullanilabilir 0 4 Yorumla sadist_sereyyy +1 yıl Kese bu ama bastırılmasada sert 🤷♀️ Yorumla taytayko1 +1 yıl Cild tipin nasil Yorumla sadist_sereyyy +1 yıl Hassas Yorumla taytayko1 +1 yıl Sur sadece sen lif kullan ya da Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ana bu yüz kesesimiydi ben bunu yıllardır kullanıyorum yüz kesesi olduğunu yeni ogrendim:d
Hahahah napıyodun
kullanıyorum özellikle alnım yağlanıyor diye
Bence bunlardansa küçük tırtışlı fırçaları dikkat ederek kullanmak daha doğru
yüzün temizlenmesi lazım sürekli farketmesekte toz kaplıyor güneşten yanıyor kese şart o yüzden yüze makyajda yapmıyoruz kızlar gibi temiz olması lazım
resimag. com/p1/eb9ee5a99f2a. jpeg
Buda aynı hesap bence cildini çizmektense bunu kullan
link açılmıyor
bu
çok yanlış. yüz çok hassastır
Çok bastırmadan kullanilabilir
Kese bu ama bastırılmasada sert 🤷♀️
Cild tipin nasil
Hassas
Sur sadece sen lif kullan ya da
Kullanıyorum. Gayet de memnunum
Hayır, kullanmıyorum