Ya göbeğimde böyle minik minik tüyler var lazer icin gittim tüyü cihaz görmez dediler, ağda da gürleştiriyormış nasıl alacağız bu tüyleri? 2. si ve daha önemlisi piercing yapılırken uyusturmak icin sıktıkları sprey yanık yaptı. 2 buçuk aydır anca bu kadar azaldı sizce geçer mi leke? :(((((
O kadar tüy beni erkek olarak rahatsız etmez karşı cinsimde, sen kendin rahatsız oluyorsan bilemem tabi. Görüntü muhteşem bence. Göbek ve piercing ikilisine bayılıyorum ben zaten.
Bence çok tatlı duruyor, gerçek hayatta görüyorum ve hiç de kötü değil 💁♂️ Hiç alayım deyip de çoğaltma asla alma tüy bu hiç kötü değil hangi insan kusursuz? O yanık için de kremler var onu kullanmışsındır da o kadar kötü de değil gayet güzel 🥰
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Göbek deliğinin sana bir zararı falan mı vardı veyahut piercing yaptırmak zorunda mıydın?, Düşünmeden hareket edersen böyle de çaresiz kalırsın dostum
Zorunda değiliz diye çikolata da yemeyelim o zaman? ya da tatile çıkmayalım? Zevkler ve renkler sonuçta
O kadar tüy beni erkek olarak rahatsız etmez karşı cinsimde, sen kendin rahatsız oluyorsan bilemem tabi. Görüntü muhteşem bence. Göbek ve piercing ikilisine bayılıyorum ben zaten.
Bence çok tatlı duruyor, gerçek hayatta görüyorum ve hiç de kötü değil 💁♂️ Hiç alayım deyip de çoğaltma asla alma tüy bu hiç kötü değil hangi insan kusursuz? O yanık için de kremler var onu kullanmışsındır da o kadar kötü de değil gayet güzel 🥰
Böyle tam anlayamadım malesef biraz daha üstten çekseydin xd
Dediğin anlaşılmıyor üstündeki çıkarda konus diyrceksin aandım bir an djdkd
@Piçfendi onun daha kibar versiyonunun dedim aslında xdxd sapık sanmasın şimdi ben yardımcı olabilmek adına xdxd
Anladım bro jfkfkf
Yaa piercing nasıl deldiriyorsunuz ben bakamıyorum bile
Ben çok seviyorum ama ilk defa bir yanıkla karşı karşıya kaldım :(
Acımadı mi ben fotoya bile bakamıyorum sanki benim göbeğimde var gibi geliyor 🤣😍
Yok hiiiç acımadı ve benim canım tatlıdır normalde ordan hesapla :) canım yanık iz kalacak gibi duruyor mu sence bayağı azalmış hali bu
Valla belli bile değil bence takma kafana 😀
Bu tüyleri alman gerekmiyor
Ama yakından bakarsan minik minik de olsa çoklar rahatsız edici :(
Beni rahatsız etmedi. Sen tüyleri yapay yöntemlerle alıp kalınlaştırmak istersen bilemem.
Güzel duruyor tüyler de rahatsız edici değil
Ama minik minik de olsalar çok fazlalar yakından bakarsan daha net görürsün ve bu yanık izi geçer mi?
Dediğim gibi rahatsız etmiyor
Tüy falan görünmüyor ki.
Biraz yakından bakarsan farkedersen çok küçükler aslında ama fazla olmaları rahatsız edici
Her insanda öyle ufak tüyler olur zaten. Bence sen takıntı yapmışsın.
Kalsın kötü görünmüyor
Hiç sevmiyorum. Sevgilimde yaptiracakti bırakmadım
Kalsın böyle.. gayet iyi
merhaba durumunuz nasıl lekeyi geçirebildiniz mi
iyi duruyor. kafana takma
Üzerine çıkmayı isterdim
ben tüy göremiyorum
Göbekte tüt görmemişsin.
Tüy nerede 🙄
Ne çoook güzel