Arkadaşlar göbeğimi deldirmek istiyorum çok acıyor mu 1 gün sonra da tatile gidicem denize degil havuza denizde su tuzlu oldugu için yanma yapar ama havuzda bir sorun çıkmaz değil mi yaptıranlar varsa detaylı bilgi verebilirler mi fiyat aralığı da ne kadar?
denize girebilirsin ama havuza kesinlikle girme 6 senedir piercing takıyorum ilk gün hiç denize falan girmedim ama 2. günden sonra sorun olmuyor ama ilk piercingi 3 ay çıkarma ve krem sür
Bende bugün deldirdim 1hafta sonra tatile çıkıyorum piercingi yapan kişi bana havuza asla girme denize de giremezsin mikrop kapar en az 4 hafta sonra girebilirsin demişti de siz nasıl girdiniz sonrasında sorun oldu mu
Göbekte pirsing kışın yapılır. Yapildiktan sinra pansuman ile kapatilir bir müddet, enfeksiyon kapilmamasi için. Ertesi gün denize girersen ciddi sorunlar yaşarsın
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Deniz degil havuz ertesi gün değil 15 gün sonra gidicem
15 gun cok çok az. En az 5 6 ay önce yaptırman lazım ki delik iyice belirginlessin. Ayrıca havuz denizden daha pis çünkü her türlü insan giriyor. Büyük sorunlar yaşarsın
Deldirdikten 2 hafta sonra gidebilirsin mikrop kapar yoksa fiyatları da 50-100 arası değişiyor yaptırdığın yere bağlı ve uyuşturuyorlar sonradan da fazla acımaz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır acımıyor, ama deldirdikten sonra çok oynarsan sıkıntı olur.
En İyi Cevaplar