Güzellik & Bakım Ensem normal mi kötü mü duruyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ensem neden böyle çok rahatsızınm tüy dökücü kullandım kökleri belli oluyor bir de açık tenliyim jilet kullanmadım Ensem normal mi kötü mü duruyor? Cevapla Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Neden enseni almak için tüy dokucu kullanirsin ki. Enseyi kimse gormuyor sonucta ben kokten alma da demiyorum ama çok yanlis yapmışsın. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl ağda çok acıtır ve kızartır diye zaten hassas tenliyim ve beyazım ve tüyler çok uzunlar sence çok mu kötü duruyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet kötü duduyor maalesef Yorumla Soran +1 yıl kıllı gezmek istemediğim için aldım yaz geliyor açık şeyler giyemiyorum bu kıl tüy yüzünden sanırım ağda en mantıklısı Yorumla
Milennay Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Tüyleri almasaydın keşke 0 1 Yorumla Soran +1 yıl açık tenli olduğum için kötü duruyordu kalın değiller tüyler ama uzunlardı Yorumla
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Ayıptır sorması enseni nasıl jiletledin görmeden 0 6 Yorumla Soran +1 yıl kullanmadım jilet Yorumla YalvarBarışalım +1 yıl Tüy dökücü eşittir jilet bir farkı yok Yorumla Soran +1 yıl kötü mü duruyor mide bulandıracak kadar Yorumla YalvarBarışalım +1 yıl Şimdi onlar sertlesir bida alma kötü duruyor ama mide bulandırıcı kadar da değil Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim ağdayla mı alsam bir dahakine denize gittiğimde filan vs. Yorumla YalvarBarışalım +1 yıl Alabilirsin onla evet Yorumla
SarıSakallıKumral Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Genden gelen bişi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl itici mi sence Yorumla SarıSakallıKumral +1 yıl Hayır değil bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Neden enseni almak için tüy dokucu kullanirsin ki. Enseyi kimse gormuyor sonucta ben kokten alma da demiyorum ama çok yanlis yapmışsın.
ağda çok acıtır ve kızartır diye zaten hassas tenliyim ve beyazım ve tüyler çok uzunlar sence çok mu kötü duruyor
Evet kötü duduyor maalesef
kıllı gezmek istemediğim için aldım yaz geliyor açık şeyler giyemiyorum bu kıl tüy yüzünden sanırım ağda en mantıklısı
Tüyleri almasaydın keşke
açık tenli olduğum için kötü duruyordu kalın değiller tüyler ama uzunlardı
Ayıptır sorması enseni nasıl jiletledin görmeden
kullanmadım jilet
Tüy dökücü eşittir jilet bir farkı yok
kötü mü duruyor mide bulandıracak kadar
Şimdi onlar sertlesir bida alma kötü duruyor ama mide bulandırıcı kadar da değil
teşekkür ederim ağdayla mı alsam bir dahakine denize gittiğimde filan vs.
Alabilirsin onla evet
Kötü duruyor maleesef.
Lazer epilasyon yaptırman şart
Genden gelen bişi
itici mi sence
Hayır değil bence
Tüyler sert ondandır
Ensene kim bakar ki