bende yok bu durum.. ki halimden gayet memnunum, neyseki de şu güne kadar fotoğraftaki gibi isteyen hiç bir kadına denk gelmedim.. veya belki de çok da fark etmiyordu onlar için.. bilemiyorum.. ama istisnasız hepsi ben sevmiyorum göğsü kıllı erkek falan derlerdi.. muhtemelen esmer yağız adamlardan hoşlanan kızlar daha çok bu tarzı tercih ediyordur bence..
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çoğu kişi erkeksiliği çağrıştırdığını düşünüyor bana da garip geliyor kılsız erkeğe erkek demem diyen bir. Sürü kadın var
kılsız erkek deyince köse ve vücudunda tüyü bitmemiş adamlar aklınıza gelmesin.. o ayrı bir şey.. kız gibi bir bedenden bahsetmiyoruz sonuçta. ama erkek dediğin de kıllı göğüslü orman adamı misali demek de olmamalıdır mesela.. sarışın beyaz tenli insanlarda daha azdır bu tip şeyler.. daha çok esmer kara kaş kara göz adamlarda daha yaygın.. işte tercih meselesi demek. ama sevdiği zaman adamı, bence çok da önemsemez bunu kızlar.
Göğsümdeki kıllarımla mutluyum çekici ya da itici olması umurumda değil insanları kılıyla tüyüyle ağzıyla burnuyla saçıyla başıyla kategorize etmekten ne anlıyoruz bilmiyorum kıldır çıkar saçtır dökülür psikolojidir bozulur kilodur alınır dönercidir döner keser Bülent Ersoydur şarkı söyler herkes işine baksın krşm