Aşk İlişkileri Göbekli erkekler de çekici midir? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Hap kadınlar sorulacak değil ya 😂Göbekli fotografı bulamadım, göbeksizine bakalım gözümüz bayram etsin😂 Göbekli erkekler de çekici midir? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Hayır değildir. kızlar genelde tipe ve boya bakarlar ama paraya bakanlar göbeği pek de dert etmezler 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl ben göbegimle mutuyum çekici ya da değilim bilmem:) 2 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Erkeğin kaslisi kadinin kalçalısı demişler dksjs gerisini bilmem ben 1 0 Yorumla
Seyyah_Derviş Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Şişirince ve çıplak olarak ayağa kalkınca göbeğim belli oluyor 😅 fakat kıyafet giyince bana fitsin diyorlar 😄 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Gözüne güzel geliyorsa neden olmasın çok şükür göbekli değilim 😬 1 0 Yorumla
Larkzkaoon Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Karın kası yoksa da en azından düz olmalı göbek 10 yaş daha yaslı gösteriyor insanı 1 0 Yorumla
tekinaymelisa Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 101% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. Parası varsa göbek çok seksi duruyor sjshsjsjhshsj 4 12 Yorumla Soran +1 yıl Bencede parası varsa hiç sorun değil Yorumla tekinaymelisa +1 yıl 🖤♥️ Yorumla tekinaymelisa +1 yıl Ya bu "yanağından öpim kalplerinin niye biri büyük bir küçük çıkıyor Yorumla tekinaymelisa +1 yıl Canım bir şey diyeceğim manyağım biri beni darlıyor. Cenk'in engelini kaldırır mısın diye sormamı istiyor. Yorumla tekinaymelisa +1 yıl Sana Yorumla Soran +1 yıl Asla Kaldırmıycam engelini boşuna uğraşmasın Yorumla tekinaymelisa +1 yıl Tamam bunu ileticem 😅 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla tekinaymelisa +1 yıl Başka biri mi var diyor ne diyeyim 😅 Yorumla Soran +1 yıl Hahahahah aslında yok ama evet de de kudursun 😂😂😂 Yorumla tekinaymelisa +1 yıl Öyle dedim 😅 Yorumla Soran +1 yıl Hahahaha Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Asla birilerine şık görüneyim diye spor yaparak sağlıklı kalmadımaynı kadınların başkaları için giyim kuşam makyaj yapmadığı gibi düşünün 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl bu erkek değil ki bildiğin keko mk :d ben kızlar kekolardan hoşlanıyo desem linç ederler :d 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Başka bulamadım ne yapayım Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Nasıl bulamadın ya şibili dom dom yes yes adam var ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aaaa unutmuşum 😂😂😂 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Ayıp ayıp reisi nasıl unutursunuz Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Göbekli insan çekici olamaz en azından zayıf olmalı. 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Herkes kaslı olmak zorunda değil 1 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Al göbeğim senin olsun 1 0 Yorumla
eysnn Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Çok bira içen erkekler aşırı göbek yapiyo hayır çekici durmuyor 0 0 Yorumla
beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Resimdeki çekiciyse ben ultra iticiyim 🙄 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Başka foto bulamadım ultra çekici bey Yorumla Soran +1 yıl Arz ı endam edinde görelim Yorumla beyt_16 +1 yıl Bi dünya resmim var sayfamda pp de bana ait tom cruise ile karıştırıyorlar bazen 😅 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla beyt_16 +1 yıl Çok güldün başına kesin biri gelecek bugün 😈 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. En büyük tc kızı yalanıdır 0 0 Yorumla
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Değildir. 1 0 Yorumla
azra__genc Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Biraz göbek hoş duruyor 1 2 Yorumla azra__genc +1 yıl Ne alaka Yorumla Mehmetterece +1 yıl Espri sjsbbsbs trolluk yaptım ya 😂 Yorumla
yavşağım Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl ısırılmalık 1 1 Yorumla yavşağım +1 yıl kızların gözünden dedim gay değilim :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Mesaj bekliyorum 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Çok beklersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi uyuyakaldim diye abartıyorsun bence Yorumla Soran +1 yıl Uyumaya devam et Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sensiz asla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keşke evli olsaydık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Hayır değildir. kızlar genelde tipe ve boya bakarlar ama paraya bakanlar göbeği pek de dert etmezler
ben göbegimle mutuyum çekici ya da değilim bilmem:)
Erkeğin kaslisi kadinin kalçalısı demişler dksjs gerisini bilmem ben
Şişirince ve çıplak olarak ayağa kalkınca göbeğim belli oluyor 😅 fakat kıyafet giyince bana fitsin diyorlar 😄
Gözüne güzel geliyorsa neden olmasın çok şükür göbekli değilim 😬
Karın kası yoksa da en azından düz olmalı göbek 10 yaş daha yaslı gösteriyor insanı
Parası varsa göbek çok seksi duruyor sjshsjsjhshsj
Bencede parası varsa hiç sorun değil
🖤♥️
Ya bu "yanağından öpim kalplerinin niye biri büyük bir küçük çıkıyor
Canım bir şey diyeceğim manyağım biri beni darlıyor. Cenk'in engelini kaldırır mısın diye sormamı istiyor.
Sana
Asla Kaldırmıycam engelini boşuna uğraşmasın
Tamam bunu ileticem 😅
😂😂😂
Başka biri mi var diyor ne diyeyim 😅
Hahahahah aslında yok ama evet de de kudursun 😂😂😂
Öyle dedim 😅
Hahahaha
Asla birilerine şık görüneyim diye spor yaparak sağlıklı kalmadım
aynı kadınların başkaları için giyim kuşam makyaj yapmadığı gibi düşünün
bu erkek değil ki bildiğin keko mk :d ben kızlar kekolardan hoşlanıyo desem linç ederler :d
Başka bulamadım ne yapayım
😂
Nasıl bulamadın ya şibili dom dom yes yes adam var ya
Aaaa unutmuşum 😂😂😂
Ayıp ayıp reisi nasıl unutursunuz
Göbekli insan çekici olamaz en azından zayıf olmalı.
Herkes kaslı olmak zorunda değil
Al göbeğim senin olsun
en çekici onlar :D
Çok bira içen erkekler aşırı göbek yapiyo hayır çekici durmuyor
Resimdeki çekiciyse ben ultra iticiyim 🙄
Başka foto bulamadım ultra çekici bey
Arz ı endam edinde görelim
Bi dünya resmim var sayfamda pp de bana ait tom cruise ile karıştırıyorlar bazen 😅
😂😂😂
Çok güldün başına kesin biri gelecek bugün 😈
Zayıf ya da göbekli zevkler kişiye göre değişir
En büyük tc kızı yalanıdır
Hızlı ve göbekli olacaksın bu hayatta.
Değildir
Değildir.
Biraz göbek hoş duruyor
Ne alaka
Espri sjsbbsbs trolluk yaptım ya 😂
ısırılmalık
kızların gözünden dedim gay değilim :D