Merhabalar, ben günlük kombinelerimde ya da acil çıkmam gerektiğinde çok sık tercih ederim siz de öyle misiniz kızlar? Veya siz erkekler kızlara saç örgüsünü yakıştırıyor musunuz? 😊🌼
Çok tatlı ve çok hoş duranları var; sadece düz bir şekilde de iki tarafından salınması da hoş oluyor mesela. Ya da iki taraftan küçük yuvarlaklar da çok tatlı oluyor 😊 Sizin saç örgünüz size yakışmış mesela. Benim beğendiğim örgü tipleri de bunlar;
Ben şahsen kadınlara saç örgüsünü yakıştırıyorum. Şu ana kadar saç örgüsü yapan kişilerden gözüme kötü gelen veya aykırı olduğunu düşündüğüm biri olmadı. Bu tarz örgü yapan kadın açıkçası çok görmedim buralarda fazla tercih edilen bir şey değil ama gördüğüm kişilerde gayet yakıştırmıştım.
Saçta örgü masumiyet ve tatlılık görüntüsümü veriyor desem.(Yanlış anlaşılmasın lütfen !) Saçta tamamen örgü bence güzel durmuyor. Resimdeki gibi olduğu zaman gayet güzel, Abartılı değil, ve 1 tane.
Saç örgü modelleri gayet güzel ve tatlı olup, insanda estetiği arttıran bir unsurdur. Siz de beğeneceğiniz örgü modelini internet tarayıcılardan saç örgü modelleri içeriklerine ulaşarak uygulayabilirsiniz.