Vücudumun başka hiç bir yerinde tüy yok neredeyse kollar göğüste falan fakat bacaklarım Amazon yağmur ormanları gibi ince tüylerim ama çok sık öyle esmer, kürt, doğulu falanda değilim beyaz tenli kumral bir erkeğim fakat hiç bir yerimde tüy yokken bacaklar orman gibi. 1,5- 2 ayda bir makine ile kesiyorum ama bıktım artık lazere gitsem azalır mı? Kız bacağı gibi de pürüzsüz olsun istemiyorum sol bacağım gibi amacım çok tüylenmeden kurtulmak biraz tüy olmalı. Mümkün mü böyle bir şey?Sağ mi sol mu? :))
Bacaklarımda ki tüyleri nasıl azaltabilirim? Kızlar bakar mısınız?
Kahverengi falansa görür makine. Sapsarı olan tüyleri görmez demişti bana ama bir sor istersen. Şey diyorlar bir de karınca yağı mı karınca yumurtası yağı mı ne ama küçücük şişelerde satılıyor aldıktan sonra 3 gün falan onu bıyık bölgesine sürenler oluyordu sanırım ama bacakta işe yarar mı bilgim yok.
Soldakini kadın bacağı sandım 😂 Sağdaki de orman gibi o ne abi. İkisinin ortası iyidir erkeklere
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
İşte bende onu istiyorum makine ile yeni kestiğim için öyle görünüyor solda ki. Soru sorma amacımda bu zaten nasıl yapabilirim? Sağ mı sol mu derken eğlence katsın diye dedim :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
şimdi bu fotonun sol tarafını kırpıp geceye malzeme çıkarırlar ha söylemedi deme.
Yemin ederim ki aklıma gelmedi değil öyle abazanlar çıkar ya.
Maddi imkanın varsa lazer yaptırabilirsin. Kıllar sarı değilse siyahsa görür demişti lazere gittiğim yerde.
Tüylerim siyah değil kumralım zaten sarı -kahverengi arası bir şey ama renk ile alakası var mıdır?
Kahverengi falansa görür makine. Sapsarı olan tüyleri görmez demişti bana ama bir sor istersen. Şey diyorlar bir de karınca yağı mı karınca yumurtası yağı mı ne ama küçücük şişelerde satılıyor aldıktan sonra 3 gün falan onu bıyık bölgesine sürenler oluyordu sanırım ama bacakta işe yarar mı bilgim yok.
Dediğin yağ tüy dökücü mü? Kız arkadaşım bir kür verdi bana ama hiç bir etki göstermedi. Kalıcı olarak azaltıyorsa denerim dediğinide.
Öyle söylüyorlar aldıktan sonra 3 gün sürüyorlarmış ama net bilgim yok.
Teşekkürler
Rica ederim.
Soldakini kadın bacağı sandım 😂 Sağdaki de orman gibi o ne abi. İkisinin ortası iyidir erkeklere
İşte bende onu istiyorum makine ile yeni kestiğim için öyle görünüyor solda ki. Soru sorma amacımda bu zaten nasıl yapabilirim?
Sağ mı sol mu derken eğlence katsın diye dedim :))
ne güzel olur sağ taraftakine ağda yapmak ha cart curt çekeceksin şenlik 😂
Olmaz hayır. Lazer etki gösterir mi bu bacakta?
evet
Tek seans 2 bin TL nasıl İstanbul'da?
tek seans alırsan pahalıya gelir paket olarak al koltuk altı genital bacak gibi
Tamamdır çok teşekkür ederim. Hala ağda ile almak istiyorsan sağ bacağı bı daha ki zamana dokunmam sana söylerim 😬
rica ederim , espriydi o
Anladım çok teşekkürler iyi günler dilerim
Çok da kadın gibi durmuş dostum bence azalt ama kökten kazıma
Yeni kestiğim için öyle görünüyor 2 güne yine yeşerirler 😂
😅😅😅
9 seansta bitiyor ama sen 5 seans git azalsın
orta.
Midem bulandı mk