Güzellik & Bakım BTS in neden sakalı yok? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Erkeklerde sakal illaki çıkar ama bunlarda niye yok yoksa korelilerin sakalı yok mu Güncellemeler+1 yıl Top oldukları için mi Güncellemeler+1 yıl Toplar bence BTS in neden sakalı yok? Cevapla Erkek Soruları Sakal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
caramelmacchiato25 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Bildigim kadari ile korelilerde pek kıl çıkmıyor köse gibi insanlar traş oluncada kıl kökleri kalın olmadığı için gözükmüyor veya btsde ki genc erkekler belki lazer yapıyordur daha pürüzsüz gözükmek için 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Top diyenlere cevabınız? Yorumla caramelmacchiato25 +1 yıl Bir cevabım yok banane milletin fikrinden kimseninde avukatlığını yapamam 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ahahhs Yorumla
lilithauroraa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Pek kil cikmiyor diye biliyorum veya oranin guzellik anlayisina gore almiyorda olabilirler keske sakala degilde muzige odaklansaniz. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Merak ettim sordum BTS umrumda değil Yorumla lilithauroraa +1 yıl ilgilenmiyorsan koreli erkekler yaz soruya bts umrunda degilse niye onlari yaziyorsun? ahahha komedi Yorumla Soran +1 yıl Kore diyince aklıma BTS geliyor hahsg Yorumla
MZynp Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Korelilerde sakal çıkmıyor. Köseler yani. Çok nadir 1-2 ünlüde görürsün sakal bıyık olduğunu. 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl korelilerin sakalı olmuyo kanka wğflmwigörwçfçe 1 1 Yorumla Furkan_k31 +1 yıl Ayn genlerinden dolayı hqhfjwjf Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Asyalılar genellikle Köse oluyur 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ama kim jun un çok seksi sakalları car Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne diyorsun canım Yorumla Soran +1 yıl Kim Jun>BTS Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne bilim kim o ya Yorumla Soran +1 yıl Kim kraldır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bildigim kadari ile korelilerde pek kıl çıkmıyor köse gibi insanlar
traş oluncada kıl kökleri kalın olmadığı için gözükmüyor veya btsde ki genc erkekler belki lazer yapıyordur daha pürüzsüz gözükmek için
Top diyenlere cevabınız?
Bir cevabım yok banane milletin fikrinden kimseninde avukatlığını yapamam 😅
Ahahhs
Pek kil cikmiyor diye biliyorum veya oranin guzellik anlayisina gore almiyorda olabilirler keske sakala degilde muzige odaklansaniz.
Merak ettim sordum BTS umrumda değil
ilgilenmiyorsan koreli erkekler yaz soruya bts umrunda degilse niye onlari yaziyorsun? ahahha komedi
Kore diyince aklıma BTS geliyor hahsg
Onların güzellik anlayışı öyle hatta makyaj yapıyo erkekler
Korelilerde sakal çıkmıyor. Köseler yani. Çok nadir 1-2 ünlüde görürsün sakal bıyık olduğunu.
korelilerin sakalı olmuyo kanka wğflmwigörwçfçe
Ayn genlerinden dolayı hqhfjwjf
karı gibi olm alayı ne sakalı :d
Asyalılar genellikle Köse oluyur
Ama kim jun un çok seksi sakalları car
Ne diyorsun canım
Kim Jun>BTS
Ne bilim kim o ya
Kim kraldır
Ağdalı gibiler
Top oldukları için
Hmmm