Evet fazlası gerçekten abartı oluyor bakıyorsun bambaşka bir insana dönüşüyorsun bu zamana kadar kusurlarımı kapatacak kadar büyük bir makyaj yapmadım genel olarak kusurlarım belli oluyor ya da bambaşka bir insana döndüğüm bir makyaj yapmadım yapsam dışarıdaki tepkilerden rahatsız olacağım için büyük ihtimal fazla dur durmazdım Yüzümde
Ama şöyle bir şey var görsellerde hep gelin makyajı ve kusurları olan kişiler Bunları sadece görsel üzerine yorum yapıyorum o gün İnsanın en özel günü Sonuçta birden fazla kamera tarafından çekileceksin ve O gün gerçekten güzel olman gerekiyor isterse Evet insanlar dolandırıcılık diyebilir ya da o gün derler ki ay nasıl değişmiş Nasıl makyaj yapmış diyebilir desinler de Çünkü o gün gerçekten hani ilk ve genel olarak son olan bir gün o yüzden güzel olmalısın makyajı abarta bilirsin Bunlar gayet normal şeyler ama gündelik hayattan bu şekilde bambaşka bir insan olup Daha sonrasında evin içinde bambaşka biri olmak dolandırıcılık özellikle hayatındaki insanı hiçbir zaman makyajsız görmeyip dediği gibi evliliğin ilk günü sabah makyajsız ilk defa gördüğünde karşı cinsin şaşırmasınada şaşırmamak lazım
Girer tabii ki, abartı makyaj ciddi anlamda maske gibi. Yapan kişiye fiziksel olarak zarar vermesini geçtim, psikolojik olarakta zararlı olduğu düşüncesindeyim. Hadi çevredekileri kandırıyorsun da kendin o makyajı sildiğinde altında ki suratı görüyorsun, gerçek suratından nefret etmeye başlarsın bir yerden sonra. Çoğunda da zaten makyajsız bakkala dahi gidememe gibi olayların bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
kesinlikle girer😃
Bence fazlası karşı tarafı kandırmaya giriyor.
Bir yüze sahipsin ama makyajla apayrı bir insana dönüşüyorsun. Bildiğin maskeyle gezmek gibi.
Cevap
19Cevap
Yapsınlar
Canları ne isterse onu yapsınlar
Güzel varlıktır kadın. Giysin, kuşansın, taksın takıştırsın.
Erkek olsam hayran kalırım. Saygı duyarım.
Siz tam tersine herşeyi ellerinden alma derdinde, evlere kapatma peşindesiniz.
Acayip nefret ediyorum böyle tiplerden
Merhaba <3
Bu iki resimde gerçekten çok aldatıcı olmuş. Resmen dolandırıcılık. :)
- Bu kadarda abartılmamalı diye düşünüyorum. Makyajı aşırı abartmış ve kendi yüzü tamamen değişmiş. Bu kadarda olmaz ki ama. :) Çok fazla yapılmamalı ve makyaj yüzünü değiştirmemelidir.
makyajsız görün derim... ben makyözüm... kocaman burunları hile ile yüzde elli kucultuyorum , düşukleri kaldırıyorum..😆 olmayan kaşı harika bir hale sokuyorum şiir yazılması😆 olmayan dudişi şisiriyorum... olmayan yanakları çıkık yapıyorum daha sayimmi 😆😆
Hayır değildir ama birisi badana yaparsa evet bu dolandırıcılık
Kadınların güzelliklerini görmezsen, kadınların güzelliğini sadece makyaj yaptıklarında onaylarsan tabii ki dolandırılırsın. Kadınların başyapıtları gözleridir. Eğer bakmayı bilirsen içinde evren saklıdır ve her kadın gerçekten güzeldir.
Bence girmez. Bir erkek dikkatli bakınca bir kadının çok fazla makyaj yapmış olduğunu farkedebilir. Bu sayede çok makyajın altındakine hazırlıklı olması gerekir. ''kandırıldım'' deme lüksü yok yani :D
Evet aldatmaca var ama bunda erkeklerin de payi var insan evlendigi kisiyi hic makyajsiz gormez mi erkekler yok kirmizi dudak buyuk goz vs diye seyler istedigi icin kadinlar gidip o kritere uymaya calisiyo ya estetikle ya da makyajla ama bana sacma geliyo ve ben yapmiyorum
Makyajla bitse neyse bunun destekli südyeni dötü toplayan taytı beli incelten korsesi daha neleri var
Bence girmez. Büyük bi kusur kapatmadığı sürece makyaj güzellik katıyor diyemeyiz
Evet. Hatta mümkünse ilk buluşmaya makyajsız gidin.
Niye olsun canım makyaj kadının süsüdür hem dürüst olun erkeklerde makyaj yapan kadınları beğenip istiyor
Hem de niteliklisinden
Bence girer. Ben çillerim olduğu için sadece fondöten kullanıyorum.
Her kadını bir kere makyajsız görmek gerekiyor çünkü senin yanında sürekli makyajlı dolaşan kadını sabah makyajı sildiği zaman bir garipsemek çok normal Snapchat efekti gibi
Fazla makyaj dolandırıcılığa girebilir. Hafif yapılması gerekiyor çok yapılırsa kendine zarar ileriki yaşlarda sorun çıkarır
Bu dolandırıcılık burnu bile değişmiş ama çevremde gördüklerim hafif makyajlı kadınlar onlar dolandırıcı değil
Giriyor kadınların önceki ve sonraki hallerine bakarsak fotoğraflarda açık bir şekilde görünüyor zaten
Porselen, Avşar tarzı makyaj yapanlar girebilir bu kavrama
Kim be derse desin bu girer, kaşlar dahi değilmiş, çok fazla olanlar dolandırıcılık.
artık gerçek yüzlerini görmek için yanlışlıkla yüzlerine su dökeriz ya da havuza iteriz 😂
Ben görmedim bu kadar makyaj yapanı ya da gördüklerim bu kadar makyajlı mıydı kafamı karıştırma 😅
Şimdi dolandırıcı diyemeyiz ama bu abartı bana göre değil
Yüz hatları değişmiş hepsinin normalde bu kadar fazlası zarar
Çok abartıldığında evet olabilir..
kesinlikle girer dava açmak lazım
Bu ne laaa
doğal haliyle de çıkıyorda dışarı, hayır etmez
Bence öyle pek girmez ya
Erkekler de bu kadar saf olmasın o zaman 😃
Makyaj yaparak kendilrrini kandırıyorlar
Bunlar estetik resmen :D
Bu artık dolandırıcılık, soldaki kim sağdaki kim birbirinden farklı iki kadın ne diyim ben şimdi
Normalde kendini öyle hoş buluyorsun yapıyorsun ama her şeyin fazlası zarar
Bence girer ve iğrenç
nitelikli dolandırıcılık hem de :)
Kadın değişmiş, ben konuşmayacağım bu konuda
Evet tabi ki girer
Bir noktadan sonra giriyor elbette
Keisnlikle girer
Giriyo bence
Girebilir tabi
Abi bu makyaj değil bu kılık değiştirmiş bu ne
Tabii ki de giricek
Gelir