Selam,
Kaşlarınızı cımbızla mı daha iyi alıyorsunuz yoksa ağdayla mı? Hangisi daha uzun süre dayanıyor?
Kaşlarınızı cımbızla mı daha iyi alıyorsunuz yoksa ağdayla mı? Hangisi daha uzun süre dayanıyor?

Ağda yüze sürülmemeli. En ufak bir yanlış çekmede yanıp leke kalma ihtimali var bunu yaşayan bildiğim insanlar da var. Ve zamanla deride sarkma da yapar, tabi zamandan kastım 20 sene gibi.
Ben esmerim tüylerim fazla oluyor ister istemez kaşımın altı hariç heryer ini ağdayla alıyorum kalanları cımbızla alıyorum şeklini bozmak veya kaşımı fazla almak istemiyorum maalesef pandemi var ben 14 yaşındayım kendi kaşımı kendim alıyorum sadece kaşıma şekil verdirtmek amacıyla 1 kere kuaföre gittim sonra hep kendim alıyorum
Cevap
20Cevap
ağda ile almak daha sonra yüzde sarkmalara sebep oluyor diye kullanmıyorum ben. Cımbız da daha rahat geliyor
Ağda berbat deneme bile cımbız da her ne kadar kökten almıyor kırıyorsa da cımbız nispeten daha iyi içlerinde en iyi ip ama
Düzgün kaş yapım olduğu için almıyorum ama genelde cevremdekiler ip veya cımbızı sık kullanıyor
İple alınıp cımbızla üzerinden geçilmesini tercih ederim. Ağdayı kaşlar için doğru bulmuyorum.
Kaşlarım seyrek olduğu için bana cımbız yeterli oluyor. Ağda ve ip hiç kullanmadım.
ağda daha uzun dayanıyor ve daha kolay cımbızla sadece tek tük kalanları temizliyorum
Ağda ile daha uzun sürede çıkıyor ama en hassas yer, oraya ağda sürülmese daha iyi
Ağda daha pratik gibi görünse de ben cımbızla alıyorum.
Ağda ile alınır cımbız ile şekil verilir
Benim için cımbız yeterli, ama ip daha kolay. Ağda hiç kullanmadım.
Ben kendimi bildim bileli kaşlarımı cımbız ile alıyorum bir kaç defa kuaförde ağda deneyimim oldu ama açıkçası pek memnun kalmadım
Hem cımbız hemde ağda kullanıyorum , ağda ile alıyorum bazen tam almıyor kalıyor onları da cımbızla alıyorum 3 4 hafta sürüyor tekrar çıkması
Cımbızla ince ayrıntılar halledilir, ağdayla kabası alınır pwğsisşs
cımbız. ağda çok acıtıyor ama aynı görevi görüyor aynı zamanda cımbız çok daha pratik.
ağda ile alacak kadar sık kaşın yoksa benim gibi cımbız mecburiyet 🤷♀️
Kaşları cımbız ile düzeltirim yanaklarımı koltuk altı sırt vs ağda ile
Yeni. Moda , için ağda olsun
Küçük ayrıntılar cımbızla bence
Merhaba✨
Ben iple almayı tercih ediyorum
Cımbız. Ağda da dikkatli olmak gerekiyor.
Kaşlarımı almıyorum ama alacak olsam iple alırdım.
Sir ağda en iyisi diye düşünüyorum çok memnunum.
Pamuk iplik ve cımbız
İple cımbızla anam ağlar
ip veya cımbız..
İple almayı bilsem iple alırım ama cımbız tercihim
Ağda yetmediği yerler cımbız
Ağda o kadar hassas bir yerde sorun olmaz mi 🤔
ağda döküntü yapıyosa cımbızla...
Ben sadece kaş aralarını alıyorum onu da ağdayla
Agda daha pratik ama ikisi de gerekiyor
İkisiyle de alınabilir
ağdayla kabasını alıyorum cımbızları ince yerleri
Agdayla zamanla sarkar☺️