Çevremde ki kızlar yakışıklılıktan daha çok, çok tatlı , sempatik ve masumune bebek gibi yüzün var derler bazen hoşuma gitsede fotoğraf çekerken gerçektende kendini sevdirmek isteyen bebek gibi yüz ifadem var. Bugün ınstagram'a attığım fotoğrafa yeni tanıştığım kız seni alır bebek gibi besler ilgilenirim ne kadar güzel bakıyorsun masum , tatlı görünüyorsun dedi :(( 177 boy 74 kilo kahverengi göz, saç, sakal bir kişiyim bu arada. Bugüne kadar hep böyle benzer şeyler dediler özelikle o masumiyet görüntümden rahatsız olmaya başladım sanki çizmeli kedi şapkasını indiriyor ya öyle acıyor insan öyle bir görüntüm var. Küçüklüğümden bu yana özelikle benden büyük kızlar hep aralarına alıp severlerdi beni bunun için. Spor, fitnes falan yapsam gider mi bu görüntü ya da kaç estetik dokunuş yaptırsam nasıl olur bilmiyorum. Ne yapmalıyım?
Hayır karakterim öyle değil tam tersi yerine göre efendi yerine göre arkadaşım sayılabilecek birisiyim ama gel gör ki yüzümde ki görüntü hiç değişmiyor
Tabi iyi ama sıkıldım hani kadın sevglisine söyler ya karizmatik, yakışıklı, cool işte sarılır bana öyle yapan yok mıncıklama, okşama şeklinde seviyorlar genelde ufak biriside değilim kumral, 177 boy 74 kilo geniş omuzlu Xl benden tişört giyiyorum sen düşün artık ama çevremde ki kızların öyle davranmasından kendimi küçük çocuk gibi hissediyorum bundan dolayı rahatsızim
En İyi Cevaplar