• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Güzellik & Bakım

"Çirkin olduğun için üzülüyor musun?" diyen birine ne denir?

Yrgn1byn
Yrgn1byn Takip Et
Xper 1 Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
208
Yapay Zekaya Sor
Üzülmüyor musun çirkin olduğun için, çocuğun olmaz çünkü kimse evlenmez diyen birine nasıl karşılık verilir
Evlilik Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
28 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • barraquda
    barraquda Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 58%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.

ah canım beğenmedin mi beni.. kıyamam , tutan yok seni git sen güzellerle muhatap ol , benimle muhatap olma derim.. ve güler geçerim.. daha bir kaç saat önce kızın biri burada yoruma yazmış benim için , şeytan suratlı sevimsiz diye.. ne yapmalıyım , ağlamalı mıyım üzülüp? ? :)
    veyahut şunu da diyebilirsin.. patlat bir kahkaha.. bu iyiydi işte gerçekten , hiç güleceğim yoktu , beni güldürdün ya çok yaşa , sevdim bunu , kullanacağım dersin.. olur biter..
    bir insanın yüzüne bu tip şeyler söyleyenler zaten aşağılık insanlardır ve amaçları zaten kötüdür.. emin ol , aslında seni gerçekten çirkin bulan bir insan bunu yüzüne söylemez aslında.. sadece içinden geçirir.. yüzüne söylüyorsa, amacı zaten seni aşağılamak ve rencide etmektir.. olay senin çirkinliğin değildir yani.. böyle insanların sözlerine asla aldırış etmeyeceksin ve bu tip kelimeler kullananan insanı daha o an hayatından tamamen çıkaracaksın.. devam mı etmeye çalışıyor.. o sanki bir hayaletmiş gibi davranacaksın.. göz temasına bile girmeyecek, asla cevap bile vermeyeceksin.. bir iki üç deneme sonra, kendisini s. lk gibi hissetmeye başlayacaktır , kaale bile alınmadığı için ve kendliğinden uğraşmayı bırakacaktır. bu insan her kimse, yakın çevrendeyse bile tamamen sil at hayatından.. sosyal emdyalardan whatsapp tan heryerden kalıcı olarak engelle.. ve asla ama asla bir kelime dahi muhatap olma bundan sonra... karaktersiz insanlar lazım değil bize..

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bana hoşlandığım ve bir cesaretle acildigim bir erkek arkadas seni kim ne yapsin demisti.(ilk acildigim erkekti) Ondan beridir kimseye acilmiyorum. Ilk ve son oldu yani. Bir sey diyemedim. Boyle bir karsilik beklemiyordum. Evet cirkin oldugumu kabul ediyorum. Evet benimle kimse evlenmez, cikmaz, sevgili olmaz. Bunu bizzat yaşadım. Yapacak bir sey yok. Herkes dış görünüşe bakar olmuş. Yaninda biblo gibi durmadikca kimse koluna takmıyor. Cirkinsen birak erkekleri toplumdan bile yok oluyor, gorunmez oluyorsun. Cirkinlik zor. Kadin icin daha zor. Cunku erkek tipsiz ve cirkinse açığı parayla, kariyerle, iki tatli soz, iltifat, kibarligiyla yani kadinin ruhuna dokunarak kapatabiliyor bir nebze. Ama cirkin bir kadınin parasi da olsa, kariyeri cokta iyi olsa, kibar nazik, hoşgörülü de olsa erkegin radarina takılmıyor bir turlu. Cirkin kadin o açığı parayla, kariyerle kapatamıyor erkek gibi. Yani kisacasi cirkin kizlar olarak hic sansimiz yok. Eger elin yuzun biraz duzgun ve ortalamanin üstündeyse şansın varsa var. Yoksa seni kim ne yapsin oluyor işin sonu.

1
    4 Yorumla
    • Hakikigurl
      Hakikigurl
      +1 yıl

Aşkım eminim ki güzeller güzelisindir yazış şeklin bile bana nasıl güzel bi insan olduğunu gösterdi onun iğrenç davranışına rağmen bunu nazikçe anlayabiliyorsun harikasın ve çok güçlüsün karşına seni çok beğenip seven gerçek aşkın bir gün çıkacak o çirkin kalpli insan iyi ki geri çevirmiş seni. Çünkü o seni hak etmiyor sakın kendine haksızlık etme ben de çok reddedildim ama özgüvenimi yükselttim zamanla. Saçını boya kestir kilo al kilo ver güzelliğine güzellik kat. Dış görünüş ne ki ya ruhun çok güzel senin. Zaten seni sevecek kişi ruhunu sevecektir ve seni sevince sen ona dünyanın en güzeli geleceksindir lütfen söz ver bana kendini seveceksin tamammı? Çok darılırım böyle güzel bi kızın kendine haksızlık etmesine ❤️

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Hakikigurl cok teşekkür ederim. Cok guzel, degerli cumleler yazmışsın. Inşallah dedigin gibi karşıma beni ben oldugum icin seven ve saygi duyan biri çıkar. Toplumumuzun deyimiyle yoksa evde kaldim😋😊 kendimi sevmeye çalışacağım. Sende cok guzel bir kızsın. Tanimadigin birine moral vermeye çalışmak, yardimci olmak, destek olmak artık günümüzde bunu bile yapmayan o kadar insan var ki. Seninde yuregin cok güzel. Allah karşına iyi insanlar çıkarsın.❤

Yorumla
    • DaysOfBeauty
      DaysOfBeauty
      +1 yıl

Tipini aşırı merak ettim ha

Yorumla
    • Hakikigurl
      Hakikigurl
      +1 yıl

Senin de inşallah inan bana seni çok sevecek birisi çıkacak karşına beni hatırlayacaksın hislerim kuvvetlidir seni mutlu edebildiysem ne mutlu bana ❤️ şu sıralar duaya çok ihtiyacım var dua okursan çok mutlu olurum mahkemeye çıkacağım bi hafta sonra

Yorumla
  • dreamerssss
    dreamerssss Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Hayat sadece evlenmek değil evlenmeyecem senin gibi bi koca düşkünü erkek delisi biri değilim hepimiz güzel ve yakışıklıyız Allah'ımız (C. c) bizi çok güzel yakışıklı yaratmış hepimiz eşit güzel yakışıklılarıyız bi farkımız yok çocuğunun senin gibi bi annesi olursa çok üzülücek önemli olan içindeki karakterin kalbindeki ruhun merhametin insanoğlunun evladı gerçek iki aşıkların çocuğu olmalı çünkü bi çocuk sevmek ve sevilmek ister bi çocuğu büyüteceksen ve onu yetiştireceksen ahlakın saklandığı şefkatin dikenine bağlandığı kadar kalbinin gömdüğü merhameti ile büyüt ama senin duyguların yok ki insan olasın su kadarcik ne insanlığın var ne kalbin o atan kalp atışların yılan atıyor onuda kullanamiyon bı işe yaramıyor kibir duygusuyla bağlanırsan çok yalnız kalırsın sana bi tavsiyem insanları yargılarsan yaşananları yaşatirsin diyip gülümseyip saçlarımi rüzgar eserdi ellerimi soğuğa karşı alerjim olduğu için kanardi ve arkama bakmadan giderdim.. Allah Kuran-ı kerim Peygamber aşkına böyle sorular sormayın yaa

0
    0 Yorumla
  • Gizlikullanicii66
    Gizlikullanicii66 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 59%
    +1 yıl

Allah ın yaratıp benimle hiçbir alakası olmayan bir olayla beni yargılarken sen hiç zekanla yanıma yaklaşamadığını gördüğünde üzüldün mü ki ben kendi yapmadığım bi şey için üzüleyim denir. Çirkinliğim bi makyajla geçer ama zeka doğuştandır denir. Çirkin olup evlenen aşık olunan çok gördüm de bu karakterde onu mutlu edecek herhangi birini bulan pek görmedim. Aptal çocuk.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

154

Cevap

107

Cevap

• benkendall
    benkendall Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    +1 yıl

Merhaba,

Böyle insanların varlığı nefes almamı zorlaştırıyor. Öncelikle böyle bir kişiyle konuşulmaz bile. Lâkin içinde kalmasın diye "bilmem? Sen hiç üzülmüşe benzemiyorsun." diyebilirsin.

Böyle kişiler gururlu, kibirli ve kendini beğenmiş kişilerdir. Öyle insanlarla karşılaşmaman dileğimle...

25
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bana biri demişti çirkin değilde seni beğenmedim. demişti genelde herkes beğenirdi bunu diyen adam çirkin kıllı bir orman kaçkiniydi günlerce üzüldüm ama sonra böyle şerefsiz dedi diye çirkin olmadığımı anladım o tür kişiler ya kendi ile sorunları var ya da ezik bir hayat geçrimiş başkalarinı da bu şekilde ezmeye çalışıyorlar edebsize eden gerek onlardan uzak durarak haddini bildirmek en iyisi olur bende ona sende kelsin saç ektirmişsin keşke bunu yapana kadar az daha insan olmayı öğrenseydin dedim zoruna gitti seni şikayet ederim diyor bana dedim ağlama kel. kafali eksik yerinden vurunca köpeğe dönüyor böyle

1
    0 Yorumla
  • bendeakrebim
    bendeakrebim Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 35
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 435 cevap paylaştı.

Böyle bencil, kötü kalpli birinin seviyesine inip de cevap bile verilmez. Birini görüşüne göre yargılamak kimsenin haddi değildir. Onun çirkin bulduğunu başka bir sürü insan güzel bulur.

2
    0 Yorumla
  • Bunnyhoop
    Bunnyhoop Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 95%
    +1 yıl

benim rus bir kız arkadaşım vardı aşırı güzeldi ve ona bile çirkin diyen bir erkek arkadaşım oldu kendini kim köpek sanıyoda mükemmel bir rus kızına çirkin diyebiliyordu anlamadım ya kıskançlıktan kuduruyordur ya da psikolojik sorunları vardır boşver güzelleri asla kıskanmam kıskanmadımda birinede asla ve katta çirkin demedim demediğim haldede öyle algılayanın kendi problemidir kendini çirkin bulduğu halde iyi davrandığım teselli ettiğim insanlarda oldu her neyse

2
    2 Yorumla
    • Bunnyhoop
      Bunnyhoop
      +1 yıl

bu arada ben gürcü yüm rum um neyse ne

Yorumla
    • Bunnyhoop
      Bunnyhoop
      +1 yıl

yalnış anlayan birisi olmuş çirkinlere boş yere çirkin diyen insanları kınıyorum ama çirkin diyen birisinin herhangi bir insana psikolojik sorunları ve kendisini yetersiz hissedişi vardır net

Yorumla
  • Afraa2727
    Afraa2727 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Peki sen çirkin bir kalbin olduğu için üzülüyor musun? Diyebilirsin.

50
    5 Yorumla
    • Professore
      Professore
      +1 yıl

👋👋👋👋👋

Yorumla
    • İnci_tanesiii
      İnci_tanesiii
      +1 yıl

Kiz neştersiz ameliyat yapmış

Haklı dağılın 😎

Yorumla
    • Afraa2727
      Afraa2727
      +1 yıl

@İnci_tanesiii 😅😅😅

Yorumla
    • Professore
      Professore
      +1 yıl

Begenmeyenler neyi beğenmemiş acaba 😃

Yorumla
    • aaeroglu
      aaeroglu
      +1 yıl

Kral yorum?

Yorumla
  • MutluOlmayıİstiyorum
    MutluOlmayıİstiyorum Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23 , eic 90%
    +1 yıl

Küfredebilirsin karşındaki insana (!) eğer sana böyle diyen bir insan (!) varsa. İnsanların çoğunun beyinsiz oluşuna üzülüyorum. Sen çirkinsin bunun için üzülüyor musun diyen bir insanın beyni yoktur. Vicdanı ise hiç yoktur. Dolayısıyla kimsenin sözünü ciddiye almanı gerek yok. Çünkü ciddiye alınabilecek bir şey söylememiş arkadaş. Sadece zekâ seviyesini ortaya koymuş.

0
    0 Yorumla
  • Hasan-ARSLAN
    Hasan-ARSLAN Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Şunu söyle o soran kişiye;
    Çirkinler olmasa, güzeller kimin sırtından seyrederdi dünyayı.
    Yüreği güzel o insanlara, çirkin diye tabir etmek yerine, dış görünüşü ile güzel görünenlerin saygı duyması gerekiyor.
    Çirkinler olmasa, güzelliğin asla bir anlamı olmazdı.

0
    0 Yorumla
  • Mrkutluata9
    Mrkutluata9 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

Kime göre çirkin? Belki bana göre dünyanın en güzel kişisi sensin? Bu kesinlikle göreceli bir kavramdır ayrıca çok güzel bir şanstir seni seven isteyen sen olduğun için ister dış görünüş lun için değil.. dünya güzeli olup 2 gün sonra başın a birşey gelse o zaman seni isteyip peşinde koşanlar yinede sana bakar mıydı? Allah gönül güzelliği versin gerisi boş

0
    0 Yorumla
  • asi-esmer
    asi-esmer Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 43%
    +1 yıl

Sen güzelsin de ne b. ka yarıyor de. Daha baskın ol bence. Ben lisede daha kaşları ve bıyıkları almadan önce pala remzi diye dalga geçen erkekler oldu. Dedim Aferin şöyle yola gelin. Miktirtmeyin abinşze bilmem ne falan demiştim. Hem de büyükler de vardı. Büyük tartışma oldu ana safi yediler diye bir daha da laf edemediler bana.

0
    0 Yorumla
  • Blackjack666
    Blackjack666 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 52%
    +1 yıl

Evet, çirkin olabilirsin. Dış güzellik kişinin bakışına göre değişir. Ama onun içinin çirkinliği evrensel kabul edilmiş bir gerçek. Keşke benim kadar göze hitap etmeseydin de için bu kadar çirkinleşmemiş olsaydı gibi şeyler söyleyebilirsin.
    Yazık ona...
    Garip insalar çok garip.

0
    0 Yorumla
  • Cyloc
    Cyloc Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl

Görmezden gel, bu kadar umursamaya değmez ki? Bunu bu kadar takıyor olman, kendine olan güveninin pek de sağlam olmadığını gösteriyor olabilir. O yüzden bu konularda başkalarından aldığın iyi ya da kötü eleştirilerle modun değişmesin. Çünkü bu eleştirilerin altında birçok sebep olabilir.

0
    0 Yorumla
  • Hakikigurl
    Hakikigurl Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 87%
    +1 yıl

Kimse çirkin değildir herkes kalbiyle görür insanları, beni çirkin görüyorsan o senin kalbindir. Bunu söyle eminim çok güzelsindir böyle insanlarla muhatap dahi olma yaratılan her canlı ayrı güzellikte ben herkesi çok güzel buluyorum bu gibi insanlar midemi bulandırıyor kalplerinin pislikleriyle görüyorlar insanları , sen kimsin ki bu cümleyi kuruyorsun seviyesiz

0
    0 Yorumla
  • persordinary
    persordinary Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 23
    +1 yıl

Hayır seviniyorum kimse bana yavşamayacak ve ruhen yaralanmayacağım bu yüzden seviniyorum

1
    1 Yorumla
    • Hakikigurl
      Hakikigurl
      +1 yıl

Neye seviniyorsun? çok güzelsin❤️ insanlar sen yüz vermezsin diye yavşamıyordur kendileri çok bi halta benziyor sanki sinirlendim sakın kendine haksızlık etme

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Biliyor musun estetik ameliyatları beyin için yok ne yazık ki? Sana yardım edemem. derdim
    Açıkça konuşmaya başladığında cahillikten nasıl ölmüyorsun şaşırtıcı derdim. Veya direk dalardım ya da muhattapa almazdım beyinsizlerin hala yaşıyor oluşu sinir bozucu saygılar zeki insanlar muck

1
    0 Yorumla
  • VOLKANİNANMAZ
    VOLKANİNANMAZ Takip Et
    Bilge Yaş: 39
    +1 yıl

Sizi de Allah yaratmış başkalarınıda neden herkesi dış görünüşüne göre yargılarlar anlamam kiloluysa şişko derler saçı dökükse kel derler her şeye birşey bulurlar çirkinse bakmazlar belki bir sıkıntısı ya da hastalığı vardır nerden bileceksiniz engellilere de özürlü derler hep her konuda onlarla dalga geçerler ben bunun gibi birşeyler söylerdim

0
    0 Yorumla
  • 34Beyoğlu
    34Beyoğlu Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 95%
    +1 yıl

Uzun laf sokabilirim baya da becerebilirim bunu diyen birine simdi ama kisaca
    Dogru soyluyosun diyerek bos egosuna gaz basmayi tercih ederim ne kadar ucarsa o. kadar yuksekten cakilir catlar beni mutlu gordugu zaman

1
    0 Yorumla
  • Karamellikekk
    Karamellikekk Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25 , eic 94%
    +1 yıl

Ben olsam "kendi kendine konuşma deli sanarlar evlenme şansın daha da azalır" derdim sanırım. Böylesi kendini bulunmaz hint kumaşı sandığından acımamak gerekiyor. Tevazuyla cevap verince tepesine çıkıyorlar insanın, daha da ezmeye çalışıyorlar.

1
    0 Yorumla
  • Cruzeiros
    Cruzeiros Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 41%
    +1 yıl

İyi kalpli ve kültürlü biri böyle bir şey söylemez o yüzden bu şekilde konuşanların nasıl insanlar oldukları ortada. Radyasyondan bile zararlıdır böyle insanlar o yüzden dinlemek ve kafaya takmak bir yana , yanına yaklaştırmamalı

1
    0 Yorumla
  • İnci_tanesiii
    İnci_tanesiii Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

Ne kadar kötü insanlar var ya, yazik çok yazık daha görüşme onla ona ne diye bilirsin ki nefesini tüketmek bile ziyan

4
    0 Yorumla
  • Basarısızınsan
    Basarısızınsan Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Karşılık verilmez böyle insanlara. Allah'ın hiçbir kulu çirkin değildir ve hickimse de dört dörtlük değildir. Herkes kusurlarıyla kusursuzdur. Seninle böyle konusmadan önce aynanın karşısına geçip bir kendini bir güzel incelesin bakalım kendisi mükemmel miymis. Ki mükemmel olsa bile kalbi çirkin bu daha kötü

2
    0 Yorumla
  • fsocietyy242
    fsocietyy242 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 96%
    +1 yıl

Merhaba,

Bir insan birine bunu diyebiliyorsa kalbi körelmiş, sevgi görmemiş zalimin tekidir. O yüzden sana tavsiyem böyle birini kaale bile almaman olur keza belliki onun da kalbi çirkin.
    Güzellik geçicidir, mesele kalp kazanmakta.

0
    0 Yorumla
  • Acılıkoala
    Acılıkoala Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    https://youtu.be/9Deg7VrpHbM

Mesajda söylediyse bu video atılır yüz yüze dediyse bu video izletilir.

0
    0 Yorumla
  • switchwitch
    switchwitch Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 78%
    +1 yıl

sen ne kadar çirkin olduğuna üzülüyorsan bende o kadar üzülmüyorum de geç ya da hiç muhatap olma ruhu çirkin bir insan böyle şeyler diyebilir ruhu çirkinse yüzü güzel olsa ne yazar o kendini kurtarmaya baksın

0
    0 Yorumla
  • Kendiniara
    Kendiniara Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Bence bu kişinin sıfatına bile düşmeye gelmez elbet birgün herkes yaşlanıcak. Ozaman geriye kalan tek şey kişiliklerinin olucak ve bundan yoksun insanlar yaşları ilerledikleri çirkinleşirler. Yani aslında ben güzelleştikçe sen çirkinleşiceksin diyebilirsin sonra bırak kendi haline çözene kadar uğraşsın bu tarz insanlar asla kendilerinde sorun görmezler çünkü

1
    2 Yorumla
    • Kendiniara
      Kendiniara
      +1 yıl

Kişiliklerimiz demek istemiştim yanlış yazmışım☺️

Yorumla
    • Kendiniara
      Kendiniara
      +1 yıl

Bu yüzden üzülmüyorum çünkü zaman hep akar geri alamazsın diyebilirsin

Yorumla
  • FelFire
    FelFire Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 384 cevap paylaştı.

Muhatap olunmaz, ille olacaksan bunu söyle.

1
    0 Yorumla
  • SmellSmoke
    SmellSmoke Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 90%
    +1 yıl

Senin beyinsiz olduğun gerçeğine üzüldüğüm kadar değil diyebilirsin.. Keyifli akşamlar..

4
    0 Yorumla
  • Naz_006
    Naz_006 Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 95%
    +1 yıl

Ben bir şekilde düzeltirim tipimi estetikle filan da sen bu içini nasıl temizleyeceksin derdim godumun herüfüsüne

2
    0 Yorumla
  • Cherrytanuki
    Cherrytanuki Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

ckljkldskl gülerdim herhalde çok da umursamazdım. Benimle uğraşmaya çalışıyorsa umursamamak en iyi çözüm.

2
    0 Yorumla
  • mavimiilena_1
    mavimiilena_1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 84%
    +1 yıl

Tek üzüldüğüm senin gibi insanların tipiyle alay edenlerle aynı ülkede yaşamak.. Diyebilirsin ;)

2
    1 Yorumla
    • Yrgn1byn
      Yrgn1byn
      +1 yıl

Ağır değil ama bu

Yorumla
  • nilufercicegi2
    nilufercicegi2 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    +1 yıl

bazen böyle mesajlar insanin özgüvenini zeredeleyebilir ama asla izin verme ne kadar özgüvenli cevap verirsen karşı taraf o kadar etkilenir senin kırmak icin diyor olabilir eger kirilmadigini karsi tarafa mesajinla iletirsen bi nevi onu umursamadigini soylemis olursun

0
    0 Yorumla
  • bizbitmisiz
    bizbitmisiz Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    +1 yıl

Dostum karakterin nasıl? Böyle bir şey duymak biraz rahatsız edici.. Sana bunu diyebilecekleri konuma kendin mi kendi getirdin acaba? Yoksa bu lafı duymadın ama duymaktan mı korkuyorsun? Sana bunu diyen insanlar aile/akraba mı? İnan detaylarını merak ediyorum ve sohbet etmek isterim.. Bu detaylar bilinmeden yardımcı olunamaz. Buradaki yorumlar hep film klişesi, sektir et ve bana ozelden derdini anlat. Tabi istersen

0
    0 Yorumla
  • Karisik12345
    Karisik12345 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 95%
    +1 yıl

Sen canım olduğun için üzülüyorum. Benimki estetikle düzelir ( ki çirkindiye bir kavrama inanmıyorum) ama senin gerizekalılığın ömür boyu sürecek maalesef de

0
    0 Yorumla
  • Delirdimi
    Delirdimi Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    +1 yıl

"Teşekkür ederim, hergün ayna karşısında sivilcelerini -kusurlarını- kapatmak için atletini harcayan ve makyajsız halinden utanan ama başkalarını aşağılamaktan geri durmayan insan!" diyebilirsin ama muhtemelen bu tarz bişi söylendi ve sende sessiz kaldın şimdi bunu düşünüyorsun ama genelde böyle olaylarda aklımıza bir cevap gelmez. Akşam kafamızı yastığa koyduğumuzda bir ton laf dolar kafamıza. Yani en iyi söz ya da seni en tatmin edecek söz aklına sonradan gelecek olan sözdür.

0
    1 Yorumla
    • Delirdimi
      Delirdimi
      +1 yıl

ya da "bu halimle gayet mutluyum. Düşünceni süzgeçten geçirmeden söylediğin için teşekkür ederim. "Çirkinliğim sayesinde insanların benliklerini kolaylıkla görüyorum" diyebilirsin

Yorumla
  • Vivtora
    Vivtora Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 62%
    +1 yıl

Desin ne olmuş yani şansla cirkinligin ya da kısmetse çirkinliğin hiçbir alakası yok cirkin şansını hic duymadinmi hem o dedi diye çirkinmiş olacaksın srn kendini begeniyirsan bisver digerlerini

0
    0 Yorumla
  • Huxley17
    Huxley17 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 95%
    +1 yıl

“Allah bir yerden alıp bir yerden veriyor işte ya senin kadar akılsız oldaydım... Asıl buna çok üzülürdüm. “ diyilir ve bundan sonra bir daha muhatapa alınmaz 👍

0
    0 Yorumla
  • sananeeerrhhhh
    sananeeerrhhhh Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Benim gerçekten çok ama çok çirkin bir akrabam evlendi göreceli filanda değil kendi gibi ona uygun biriyle evlendi ve o tipiyle bussuru sevgili değiştiriyordu

0
    0 Yorumla
  • meraklimelehat49
    meraklimelehat49 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Kalbi cirkin olanla ömür geçerse benimle hayli hayli geçer de terbiyesiz ya eminim ki bunu söylediği kişi gayet güzel biridir iste yüz güzeliği kadar kalp güzelliğinin önemi kötü insanlar

0
    0 Yorumla
  • Mobydisk
    Mobydisk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl

Senin ise taş gibi katılaşmış bir kalbin var sen üzülüyomusun diyebilirsin bu laf onlara anlık olarak koymaz ama herzaman akıllarında kalır bunu kimse unutamaz tabi icinde azıcık bi insanlık kalmışsa

0
    0 Yorumla
  • MysteriousssGirl
    MysteriousssGirl Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 70%
    +1 yıl

Bir şey deme biraz bekle uygun bir zamanda gizlice ifşasını al (saçma bir yüz ifadesi ya da hoş görünmeyen bir açıdan çekilen yüzü kastediyorum) sosyal medyada paylaş etiket yaparak

0
    3 Yorumla
    • Noluyoya
      Noluyoya
      +1 yıl

Yalnız suç bu başına bela alır

Yorumla
    • MysteriousssGirl
      MysteriousssGirl
      +1 yıl

@Noluyoya doğru suç ama hakediyor böyle kötü kalpli insanlar. Yine de yapmasa daha iyi.

Yorumla
    • Noluyoya
      Noluyoya
      +1 yıl

Boş bi insan için başına bela almaya değmez.

Yorumla
  • Ayvenüs
    Ayvenüs Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Ona deki "hayır tabikide sana baktığımda kendime şükrediyorum" 🤭

3
    0 Yorumla
  • Desol
    Desol Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Bir insanın gözü görmuyorsa bu onun problemidir. Mesele kalp gözünün açık olmasıdır. Bazı şeyler dışarıdan görünmez.

1
    0 Yorumla
  • icouldbetheperfect
    icouldbetheperfect Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Cevap vermene gerek yok kendince laf sokmuş hiç uğraşma öyle tiplerle laf soksan da o kafayı değiştiremezsin zaman kaybetmene değmez

1
    0 Yorumla
  • uomoitaliano
    uomoitaliano Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 61%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.

1 kişinin demediyle üzülünmez kaldı ki kimse bunu soramaz bana göre de çirkin gelebilirsin ama başkası beğenir seni göreceldir güzellik

1
    0 Yorumla
  • Lykia_TeD
    Lykia_TeD Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Güzelliğe aşırı derecede değer veren birisi çaresiz birisidir. Demek ki güzelliğinden başka bir şey vaat edemiyor.

1
    0 Yorumla
  • Renowation
    Renowation Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 65%
    +1 yıl

La havlee allahın hangi kulu çirkin ki?

Bosver sen onları sanki 50 yasina gelince dış guzelligimizmi kalacak?

1
    0 Yorumla
  • Parcalibulutlu97
    Parcalibulutlu97 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 91%
    +1 yıl

seninde kalbin çirkin senin durumun daha vahim derim

2
    0 Yorumla
  • Hayallerdiyarı
    Hayallerdiyarı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Güler geçerim ben olsam. Prensip gereği aptallarla tartışmıyorum da;)

2
    0 Yorumla
  • DreamWhileAwake
    DreamWhileAwake Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

Sen beyinsiz olduğun için üzülmüyor musun desen 🙄 Ne cevap verirdi acaba.

2
    0 Yorumla
  • enchantress1firtwer
    enchantress1firtwer Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

hayır ben üzülmüyorum peki sen bu kadar beyinsiz olduğun için üzülmüyor musun? insanlar seni ciddiye alıyor mu bu gerizekalılıkla :D

0
    0 Yorumla
  • ilaydasena06
    ilaydasena06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 81%
    +1 yıl

''Hiç düşünmemiştim istersen bu soruyu sen cevapla çünkü baya üzgün görüyorum seni özgüvensizliğini aşmak istersen yanındayım her zaman'' derdim

0
    0 Yorumla
  • 3NGÌN
    3NGÌN Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 97%
    +1 yıl

Hayır cirkin oldugumu dusunmuyorum beni cok begenen oldu bu yaşıma kadar deyip zeytinyagı gibi üste cıkmalısın

0
    0 Yorumla
  • Benjamin542
    Benjamin542 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 82%
    +1 yıl

Bence hiçbir cevap verme... Bu nasıl bir ithamdır, insan değil herhalde ki cevabı da anlayamaz zaten boşver. Herkes kendi hayatına devam etsin

0
    0 Yorumla
  • Balkız__
    Balkız__ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Eger bunu söyleyen kisi evliyse diyecegin su " neden seninlede evlendiler ki senin halin daha vahim"

0
    0 Yorumla
  • beyazyakalıanarşist
    beyazyakalıanarşist Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 94%
    +1 yıl

G. r. zekalı olmak senin için bir eksiklik değilse eğer evet ben de çirkin olmak benim için bir eksiklik değil

0
    1 Yorumla
    • beyazyakalıanarşist
      beyazyakalıanarşist
      +1 yıl

Evet çirkin olmak da benim için bir eksiklik değil

Yorumla
  • Raccoon
    Raccoon Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Sen bu kadar sığ ve aptal olduğun için üzülmüyor musun diye sorsaydım çünkü soru tam bir canım Ergen sorusu😂

0
    0 Yorumla
  • vav_elya
    vav_elya Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl

Açıkçası umursamam. Ayrıca evlilik dış görünüşe bakmıyor. Evliliği hayatın anlamı olarak görenleri zaten hiç anlamıyorum.

0
    0 Yorumla
  • mutsuzben47
    mutsuzben47 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Birisi bana bunları sürekli söylüyor, bu da zaten sinir, stres, üzüntü yaşadığım hayatımı daha da kötüleştiriyor. Bu kişi bizzat ben oluyorum.

0
    0 Yorumla
  • üye645811
    üye645811 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Djdgskshdkdhskshskdh çok uzulmuyom alıştım derim dkdhdkdhdkdbd

1
    0 Yorumla
  • denizkizi0600
    denizkizi0600 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Sen bu karakter yoksunluğu ile üzülmüyorken ben neden çirkin olduğum için üzüleyim derdim

1
    0 Yorumla
  • invictu_s
    invictu_s Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl

Peki sdn beynin olmadığı için üzülüyor musun? Derdim

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (201)
Devamını Gör(246)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > "Çirkin olduğun için üzülüyor musun?" diyen birine ne denir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

“Üzülme, üzülürüm.” diyen biri var mı hayatınızda? 18 cevap verildi
Bilerek kendinizi hüzünlendiriyor musunuz? 7 cevap verildi
Biri size Mal dediğinde üzülürmüsünüz? 22 cevap verildi
"Zayıflamışsın, çok kötü görünüyorsun" diyen birine ne denir? 63 cevap verildi
Aşıru üzgün olduğunuzda naparsınız? 10 cevap verildi
Üzülünce bayılıcak gibi oluyor musunuz? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kolay ağlayabilenlerden misiniz yoksa duygularını tutanlardan mısınız?
  • Türk sinemasının büyük usta oyuncusu Kadir Inanır'ı kaybettik. Onun hangi karakteri sizde unutulmaz bir iz bıraktı?
  • Gününüz aydın olsun. nasılsınız. Ben iyim şimdiden diyimmm. Herkese iyi dileklerimi sunarım 🙋‍♀️🌸🤍☀️?
  • Evinin manzarası güzel mi?
  • En son hangi saç rengini deneyimlediniz?
  • Arkadaşlar ilgi dairesi nerede?
  • Sivas'ta 50 TL'lik lahmacun sattığı için şikayet edildi! Sizce 50 TL'ye güzel lahmacun olur mu?
  • Makyaj yapma süreniz ortalama ne kadar?
  • İlk buluşmanın evde olması uygun mudur?
  • Birisinin sizden vazgeçtiğini nasıl anlarsınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨