Ayrılmakla haklı olursun kardeşim nişanlıyken böyle söylüyorsa bi memnuniyetsizlik varsa evlenince de olur sinir olmaya başlarsın artık ya da sen sabrettikçe o daha da üsteler üstüne gelir daha çok şey söyler daha da beğenmemeye başlar. Ama hakkında hayırlısı olsun tabii 🌹
alacağın güzelliği sana kul yapımı olarak verecekler ve Allah ın sana taktir ettiğinin beğenmeyeceksen sen neden yaşıyorsun? hem o nişanlın denen kişi seni sevmediğini dış görünüşüne göre sana değer verdiğinini dolaylı yoldan sana söylemiş. hem Allah ın takdirini beğenmessen daha beteri başına gelecek ileriki zamanlarda sıkıntılar çekeceksin ve bu geçici güzellik için değmez. karar senin
Kusur buluyorsa ya para istemekte ya da ayrılmakta haklısın Ne kadar güzel olsan da 3 gün sonra senden daha güzelini gördüğünde dibi düşecektir. Ne durumdasınız bilmiyorum ama yol vermek en iyisi
Kendini kimseye beğendirmek zorunda değilsin ki. Bir evlilik yoluna girmişsiniz evet ama evlilik yüzünün güzelliğine bakarak devam etmez ki. Muhabbet, kafa yapınızın uyumu en gerekli olan şeyler değil mi? Bugün estetik yaptırsan Allah korusun sonraki gün bir kaza geçirsen ve yüzünde yara olsa yine aynı şeyleri diyecek. Bu yaptığı şey sadece psikolojik baskı, belki de başkasını küçük düşürerek egosunu tatmin etmekten bile hoşlanıyor olabilir. Karşındaki kişi de dünya yakışıklısı bir insan değildir büyük ihtimalle. Bugün 2 göz 1 burun için bunca laf söyleyen insan yarın neler neler yapar. Ayrılabilme şansın varsa yani bu evliliğe ailen zorlamıyorsa ayrıl gitsin. Senden önemli değil ya? Orman gibi olmuş bacaklarının kıllarını alamayan bazı erkekler için kendinizi üzmeyin bence.
Madem seni güzel bulmuyor, belli ki sana da saygısı yok bunu sana açıkça söyleyebiliyor, o zaman seninle ne diye nişanlanmış. Elbette ki estetik olma, bu adamdan ayrıl, kesinlikle ayrıl. Bu vasıfsızdan kurtul. Para ödemeyecek olsan bile asla bıçak altına yatma.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
kilo olunca bunu karşi tarafın dile getirmesi normal. benimde nişanlım çok kilo aldı ver demekten kendim bıktım. soğuyor insan bi yerden sonra. ama senin nişanlının yaptığı ayıp. sevmemiş demek. bence en güzeli parasıyla kendininde sevmediğin bi yerlerin varsa yaptır ve ayrıl sç ağzına Kimsenin zoruna gitmesin ama özgüvenimi sarsamaz kimse. sarmaya çalışanada tekmeyi koyarım
Gerçekten mi ya? Böyle bir insanla hayatını birleştirmek için tekrar tekrar düşün. O özelliklerin sana ait. Seni neden olduğun gibi sevemiyor? Estetiği de sadece sen kendin rahatsız oluyorsan ya da sağlığını tehdit eden bir durum varsa yaptır. Onu memnun etmek için acı çekmek zorunda değilsin. Hem fiziksel hem duygusal...
Her kadının kendine ait bir güzelliği vardır ve seninde güzel olduğuna eminim. Karşındaki kişinin senin için doğru insan olduğunu sanmıyorum. Sana daha iyi davranan ve seni olduğun gibi kabul edicek birisini bulabiliceğine eminim.
Seven, seni "Sen" olduğun için sever, kendi istediği kişiyi sen de görmek istediği için değil. Eğer sen de aynaya bakınca onun istediğini görmek istiyorsan, para istemende bir haksızlık göremiyorum.
Evlenmeden o kadar yatırım yapmazdım ya nişanı atarsan? Sonra benim estetik parasını verdiğim güzelliklerin sefasını başkası sürsün. Ha bu arada nişanlın malmış beğenmiyorsa evlenmesin. Nişanlıya sürekli böyle eleştiri getirmek saçma.
Ee sonra bi süre sonra estetikli görüntünden sıkılınca ne olcak? Her bişeyini beğenmediğinde bıçak altınamı yatcaksın? Ajda pekkan olur çıkarsın. Nişanlın kendini Brad Pitt sanio heralde
ne zamana kadar estetikle kurtaracaksın durumu bir süre sonra bunlar yetmeyecek bence seni olduğun gibi beğenen seven birini bul adamın istediği hayali sen değilsin çok belli
Bence hayır bunu hep dile getiriyorsa sizin kendinize olan güveninizi kırabilir ama kendiniz rahatsız oluyorsanız estetik olun o beğenmiyor diye değil bence.
Seni sevmiyor benden söylemesi. Sonra seni baska biri icin terk edince ayy beni sevmiyormussss diyip aglama söylüyorum iste seni sevmiyor ayril o senden ayrilmadan
Ayrılman daha mantıklı madem bu şekilde aşşağılıyo sözle sana şiddet uyguluyo ayrılmalısın oldu kendileri sevsin diye herşeyi yapalım beğenmesinler yaptıklarımıza değmesinler sen kendini sev kendine değer ver emin ol en iyisi karşına çıkacaktır seni üzmesine asla izin verme
Lütfen sacmalamayin siz çok özel ve değerli birisiniz. Sizi kimse uzemez. Sizi biliyordu zaten evlenirken. Kendinize değer vermeyi ihmal etmeyin. Siz çok değerli bir kadınsıniz
Oran güzel değil şuran güzel değil diyor ve sen hala onunla beraber olmaya devam mı ediyorsun? Hiç inandırıcı gelmedi bana kanka burada bir yalan dolan olayı var da hayırlısı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sana hakaret etmek için yer arıyan birisiyle gelecek düşünmek yerine ayrılman daha mantıklı ama illa ayrılmam diyorsan o zaman hakaretleri işitmeyede devam edersin
Sonuna kadar haklısın, seni öyle kabul etmesi gerek
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Haksızsın. Bir kadın güzel değildir çünkü öz bakımını iyi yapmıyordur. Sağlığına iyi bakmıyordur. Gerekli supplamentleri almıyordur. Bu yüzden güzel değildir.
Onun için kendini değiştirmeye ne gerek var , çoluk çocuk yok ortada sonuçta ayrıl gitsin. İlerde de sıkıntı çekersiniz bu kafayla yaşıyor ise nişanlın. Zaten sıkıntılı.
Madem o kadar kusurlu buluyor versin parayi da guzellestirmek istedigi kadini guzellestirsin cok sacma bir kavram yani herneyse ama isin esprisi bi yana ayrilman daha doğru bu adamdan