2 yıllık ilişkim var 8 aydır nişanlıyız. Bana sürekli şöyle giyin, şöyle makyaj yap der durur. Şimdi de estetik ol burnunu yaptır diyor. :( Beni değiştirmeye mi çalışıyor? Estetik yaptırsam mı?
Nişanlım estetik yaptırmamı istiyor. Nişanlım beni güzel bulmuyor mu?
Seni degiştirmeye çalışıyosa büyük ihtimal seni beyenmiyo şimdi yaptırdın diyelim ilerde evlenince ne olcak yine bişeyin beyenmiycek ve allah korusun aldatılmaya kadar gidecek ve sen ögrendiginde yine seni suçluycak bu sebebten dolayı aldattım diycek sen bu adamı niye çekiyosun onuda anlamadım ama aklın varsa kendin istedigin için yap bazı şeyleri biri seni oldugun gibi kabul etmiyosa orda bir sorun vardır arkadaşım
İş ciddiye bindimmi seni beğenmedi galiba huylarını davranışlarını seviyordur ama güzellik açısından ona göre daha iyi olabilirsin bence istediklerini yap baktın ki haddini epeyce aşıyor yol yakınken bırak gitsin
Bir insan sana bunu söylüyorsa, seni sen olduğun için beğeniyor fakat dış güzelliğide önemseyen biri olduğu için senin buna ayak uydurmanı istiyor. Kötü birşey değil bu bence. Hemen karamsar olma. Kadın dediğin bakımlı olmalı bence
Kusura bakma ama seni olduğun gibi beğenmiyorsa ve üstelik şunu yap bunu yap diyorsa o adamdan hayır gelmez. Sende ona bakıp kendine müdahele ettirme derim
Seni olduğun halinle sevmiyorsa, estetik yaptırsan bile ileride başka yerlerden sorunlar patlak verir. Sağlıklı bir ilişki yürütemezsiniz, bu konuyu detaylı bir şekilde aranızda konuşun. Eğer, hala senin değişmeni istiyorsa koşarak uzaklaş derim ben.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sana bu kadar müdahale ediyorsa kendi için değil sanki de seni çevresindekilere beğendirmeye çalışıyor gibi ne demek estetik ol çocuk oyuncağımı herkes küçük bir operasyon gibi görebilir ama öyle değil narkoz altında saatlerce sürüyor bakımıda ağrılarıda epey zor. Hem duyuyoruz izliyoruz haberlerde ameliyat sonrası hayatını, gözlerini son olarakta izlemiştim ameliyat sonrası oluşan dolaşım bozukluğundan kızın birinin dizden aşağı iki bacağıda kesildi. Sizi üzmek için demiyorum ama yol yakınken iyice tanımadan evlenmeyin.
Senin dış görünümünü beğenmiyor muhtemelen, sadece evlilik için doğru insan olduğunu düşünüyor, karakterini beğeniyor. Ben olsam devam etmezdim öyle biriyle. Nişanlıyken şununu değiştir, böyle giyin vs diyen biri evlendiğinde şikayetlerini arttırır. Yarın bir gün başına bir şey gelse, kilo alsan ya da çirkinleşsen (ona göre) anında seni terkeder. Benden tavsiye evlenmeden önce iyice düşün..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
niyeti seni daha iyi görmekte olabilir.. Sen bunu daha iyi anlarsın... Bence onunla evleneceksen dediklerini yap... Nice evliler tanıyorum evlendikten sonra eşleri bakımsız diye aldatıyorlar... Yok eğer çekemem kendime bakmıycam beni böyle kabul eden birisini istiyorum diyorsan ayrıl derim.. Bence nişanlın bakımlı kadın seviyor... Erkeklerin çoğu sever ama dile getirmez senin ki dile getirmiş... Beni beğenmiyor mu demişsin beğenmese nişanlanır mı? bide öyle düşün:)
Sen kendini beğeniyor musun? mesela benim burnum güzel görünmeseydi ben kendim nişanlıma kalmadan derdim ki estetik yaptıracağım 😂 En güzel ben görünmek isterdim gözüne tabiki oda bu güzelliğimi hak edecekse
Kimse için değişme olduğun gibi beğensin beğenmiyorsa kapıyı göster kendi gözüne güzel görünen biriyle olsun. Ayrıca seven erkek güzelleş demez sevince zaten gözünde güzelleşir.
@Birbenvarbendenileri önyargi nerde acaba kendisi yazmış bende ona gore cvp verdim. Beğenen insan şoyle giy böyle giy onu yap bunu yap demez. Her haliyle sever ve begenir.
Bu herhalıyle sever lafına gercekten ınanıyormusnuz? ya fılım ızlemıyoruz. kadınlarda erkeklerde artık her halıyle sevmıyor. .. klişe seyler samimi olmaynıca üzlüyorum
En İyi Cevaplar