Güzellik & Bakım Dudak dolgusu yaptırmayan kadın basit midir? İtalyanKürtt Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Günümüzde estetik ve dolgu işlemleri aldı başını gidiyor, siz yaptırır mıydınız? Dudak dolgusu yaptırmayan kadın basit midir? Cevapla Dolgu Soruları İş Soruları Estetik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_İrem_11 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 58% +1 yıl Dudaklarımı seviyorum, olduğum şeklimi seviyorum..Seven de böyle sevsin ben buyum yani böyle bir kalıp olarak kabul etmeliler.. 1 0 Yorumla
hamzakemal Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 81% +1 yıl dudak dolgusu yaptıran kadın basit insandır.Allah ın verdiği güzelliğe güvenmeyip kul yapımı işlere meyleder. bu da basit olmak için yeter 1 0 Yorumla
yildizasterr Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Basitlikle ne ilgisi var ihtiyacı olan yaptırır olmayan yaptırmaz 1 0 Yorumla
Denizkızı_00 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Basit değil de özgüvenlidir. Asıl her yerine estetik yaptıran kişiler basit. 1 0 Yorumla
ᴡiɴcнᴇѕтᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl At nalı gibi oluyor TC Kadını yaptırınca iyi olduğunu sanıyorlar :D 1 0 Yorumla
boşayaşıozaq Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl değldir güzellik anlayışıda herkese göre değişir asıl dudak dolgusunda bok gibi olan kadınlar basit bence 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yok ben böyle iym 2 0 Yorumla
Kalbe_Atılan_İmza Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Hem de ne basit. 2 kere 2 ondan zor. 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 781 cevap paylaştı. Gerek yok bana ince değil 1 0 Yorumla
Timeispassing Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yaptırırım. Estetiğe , dolguya karşı değilim. 1 0 Yorumla
Zehra_Yılmaz_ Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Herhangi bir şekilde estetik yaptırmak kişinin kendi kararıdır iyi veya kötü birşey değildir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dudaklarımı seviyorum, olduğum şeklimi seviyorum..
Seven de böyle sevsin ben buyum yani böyle bir kalıp olarak kabul etmeliler..
dudak dolgusu yaptıran kadın basit insandır.
Allah ın verdiği güzelliğe güvenmeyip kul yapımı işlere meyleder. bu da basit olmak için yeter
Basitlikle ne ilgisi var ihtiyacı olan yaptırır olmayan yaptırmaz
Basit değil de özgüvenlidir. Asıl her yerine estetik yaptıran kişiler basit.
At nalı gibi oluyor TC Kadını yaptırınca iyi olduğunu sanıyorlar :D
değldir güzellik anlayışıda herkese göre değişir asıl dudak dolgusunda bok gibi olan kadınlar basit bence
Yok ben böyle iym
Hem de ne basit. 2 kere 2 ondan zor.
Gerek yok bana ince değil
Yaptırırım. Estetiğe , dolguya karşı değilim.
Herhangi bir şekilde estetik yaptırmak kişinin kendi kararıdır iyi veya kötü birşey değildir
param olsa hemen üst dudağı sisittirirdim
hayırr sjshsj
Yoo yaptırmam ne gerek var
Nope dudaklarım güzel benim
evet.