İnsana bakım yapmayın diye ima eder gibi "erkek adam" denilmesi en saçma durum.
Cinsiyeti ne olursa olsun insan kendine bakmalı bakımını yapmalı. Abartıya kaçmamak üzere.
Tek kaş seviyorum diyenler yine tek kaşlı birini bulur kendine ✍️
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Adam kişisel bakımla ölçülmez ve alabilir kupede takabilir tayt da giyebilir insanlar yeterince mutsuz yasiyorken dierlerinin de onlara baski yapmasina karsiyim agdada yapabilir bunlar tamamen kisisel bakimdir bakım yapmanin cinsiyeti yok sacmalamayin artik
Kaşlarını da alır ağda da yapar. Adamlık bunlarla ölçülecek bir şey değil. Şahsen ben bunları yapıp yapmadığına bakmam, karakterine bakarım. Bence bunlar bakımla alakalı şeyler zaten, bakımlı olduğunu gösterir başka bir mana aramaya gerek yok bunda.
eğer seviyorsa hoşuna gidiyorsa kaşlarını da alır, ağda da yapar, makyaj da yapar, oje de sürer bunlar tamamen kişisel tercihtir cinsiyet ile hiçbir alakası yoktur cinsiyetçilik yapmayın
Ortada birlesicek kadarsa belki ortari icin olabilir. Ama ben erkeklerde kas almanin bakima girdigini dusunmuyorum. Eger bu bi bakim sayliyosa erkek için (kaşlar için soyluyorum bunu) bakimsiz oluversin. Erkege kadinsi bi hava katiyo bence.
Kötü bir görüntü varsa tabi ki ufak dokunuşlarla müdehale edebilir.. Onun haricinde bariz şekilde alınmasına karşıyım çok abes duruyor.. Keyifli geceler..
Kaşlarımın ortası çok çok az da olsa çıkıyor düzenli ortasını alıyorum. Kılla tüyle yünle çükle vs delikanlılık erkek adamlık olmaz. Bunları ne zaman aşacağız acaba?
Yanlis dusunuyorsun demek haddim degil ama, ben oyle dusunmuyorum :) Yeri geliyor evcil hayvanlarına bile bakım yaptiriyor insanlar. O yuzden erkeklerde bakimina dikkat etmeli 😊
Bakımlı olmak iyidir her zaman aşırıya kaçmadan.. Mesela kaşlarda düzeltme yapmak normal geliyor bana lakin komple alıp kaş kalemi kullanan erkekte bana nasıl söyleyim kadınsı feminen geliyor.
Bir yandan itici gibi geliyor ama diğer yandan da güzel daha yakışıklı olacaksa yani. Herman Tommeraas gibi mesela
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Aynı görüntüye sahip iki erkekten efendi olan kaşını alırsa kadınlar ona ivne damgası vurur. Ama kötü çocuk alırsa bakımlı sayılır. Efendi adam kaş almazsa pis ve bakımsız olur. Kötü çocuk kaş almazsa erkeksi ve doğal olur. Kadınlar işte böyledirler.
Bunun erkek kadın diye ayrımı olmaz, ben de kaşlarımın uzayan kısımlarını kesiyor ortada boğaz köprüsü olmaması için orayı alıyorum
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ee sanane öyle düşünüyorsan? Bizene senin düşüncenden? Böyle algı yapamazsın. Sen hiç bir kadının bu sitede; "Dişi kadın kaşlarını alır mı?" diye soru sorduğunu gördün mü? Sen eril olabilirsin, testosteron zehrinde boğulmayı tercih edebilirsin, Ama bunu topluma algı yaparak dikta edemezsin! Erkek adam herşeyi yapar. Erkek adam CANININ İSTEDİĞİ HERŞEYİ yapar.
Cok kötüyse ortasini alabilir Ama kenarlara fazla dokunmamali
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bildiğim kadarıyla erkeklerin de eli cımbız tutabiliyor ve kaç aralarına gidebiliyor erkeklerin de gözler aynaya bakabiliyor tabii maymunsanız ve ince motor hareketlerde zorlanıyorsanız anlarım :)
Çok bakımsız duruyorsa aldırabilirler hafiften ama kadınlardan daha ince aldırmasınlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Almamasından yanayım. Küpedir kaş almak filandır bana ters geliyor. Ama önyargım yok bu konuda. Geçmişte vardı. Bir çocuk vardı alt sınıftan erkekliğe yakıştıramadıgim her şey onda vardı açıkçası adam yerine koyup uzun süre konuşmadım. Bir gün tesadüf eseri diyalog kurduk sonrasında birkaç kez daha. Tüm önyargılarımı yıktı. Hayatımda tanıdığım en delikanli adamlardan biriydi. Hâlâ o önyargılı yıllarımı hatırladıkça utanırım. Karakter somutlastirilacak bir şey değilmiş.
“Erkek Adam” bana cok komik bi tabir gibi geliyo en hasta. Bide neden olmasin? Bazilarininkini ben gonullu olarak kuafor salonuna goturup masraflarini karsilamak bile istiyorum o derece gerekli oluyo. Fikrimce
niye sadece kadınlara özgü olsun pardon da? hani bi seyi de kaliplara sokmazsaniz ölürsünüz sanki. erkek de alabilir kendileri isterse. ki bence almalilar.