Güzelliğini/yakışıklılığını sonradan kaybeden birini terk eder misiniz?

Ben onu güzelliği için değil kişiliği, iyi bir insan olması onunla birşey paylaşabildiğim için seviyorum. Eğer sadece dış güzelliğine takılıyor olsaydım en fazla FB olurdum
Cevap
9Cevap
Hiç bir güzellik yakışıklılık baki değil. Hepsi solup gidecekler😊
Sevdiysem karakterini sevmişimdir yakışıklılığını, kaslarını değil ssksjs Kimseyi bu sebele terk edecek değilim benim de başıma gelebilir çünkü.
skskkss @coiffeur34
Cok kötü bir durum bu. Tam tersi durum benim başıma gelmişti. Zayıf çiroz bi gençken spor yapıp kendime bakmamla gönül verdiğim hanım arkadaş bayağı uğraşmıştı benim için. Şekilcilik başa bela
hayır bne onu sevindirmek için varım ztn güzelliğini kaybedince de üzmem aksine iltifat ederek daha çok sevindirim
Zaten hepimiz güzelliğimizi/ yakışıklıliğımızı gün gelecek kaybedeceğiz ki.
evet
Terk etmezdim yakışıklilik güzellik için birini sevemem çünkü duyguları olan canlilariz
Seviyorsam ve iyi anlaşiyorsam terk etmem tabiki zaten elbet bir gün herkes kaybedecek yaşlanıyoruz
Sanmam , ben de cirkinlesmisimdir muhtemelen 😂 o beni birakmiyorsa ben de bırakmam 😂
Alışıp bağlandıktan sonra güzelliğin önemi kalmıyor zaten, bırakmam
Terk etmem. Ben birini sırf dış görünüşü için sevmem, karakter huy güzelliği önemli
Hayırr kalbime dokunmuş birinden kolay kolay vazgeçmemm
herkes senin gibi olsa keşke
Her sakal traşında kaybediyorum zaten. Çenemdeki şekil bozukluğunu sakalla kapatıyorum. Sivilce varsa onlarda kapanıyor. bide yüzüm öyle net ortaya çıkıyor yani gerçek yüzüm gözüküyor hahahah
Şu ederim diyenlerle hastalıkta sağlıktı iyi günde kötü günde evet dediğinizi düşünün
Bana hoş gelmiyosa evet
Birini sırf güzelliği/yakışıklılığı için seven bırakır.
Lahmacunselamı, hayır.
Kebap aleyküm selamı eyvallah
belki evet belki hayır
Buyuk konuşmiyim ama etmemeye cabalarim🙈😅
Terk etmem.
evet belki de
En İyi Cevaplar