Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Ahahah bende bu şekilde düşünüyorum 😁
Kapali isen gizlersin bir skeilde de bilek biraz sıkıntı kol olsa da dışarıdan gözükmez.
Tesettürlü olduğum için o şekilde yaptıramıyorum malesef 🥺
Sonuçta bir yerine yaptıracağın için açmak zorundasın kadın dövmecileri seçebilirsin zaten tesettürlü olduğun için koluna da yaptırsan uzun kollu giydiğinden gözükmez problem olmaz
😊🙏🏻
Bileğime istiyorum görünür yer de olduğu için tedirginim açıkçası aşırı karşılar
O zaman saklamana imkan yok... Ama bu senin vücudun, dövme tamamen senin kararın olmalı.
🥺
Ben de sevmiyorum dövmeyi ama hos duruyor tesettürlü olmasan yap gitsin derdim belki de tesettüre uyacağını sanmıyorum
Tesettürlü olup yaptıran çok bu mantıkla düşünmüyorum ben aslında hoş durması benim için yeterli oluyor zaten öyle büyük bir dövme de değil düşündüğüm
Yani illa ki içine siniyorsa yaptır iki üç gün laf ederler sonra kabullenirler.
Yonca falan mı yaptircan 😂
Daha güzel küçük bir model ama göz alıcı bence 😍
Merak ettim şimdi 😂😂
Gizlemen pardon
Evt 🥺
Saklayabileceğin bir iki yer var aslında bel ve popo ancak yeri iyileşene kadar nasıl oturacaksın o da var
Ancak saklayabileceğin orası geldi aklıma
Aman bırak aklına bişey gelmesin senin
Bileğime yaptırmayı düşünüyorum
O zaman gizlemen zor
Bileğime
Saklayamazsın o zaman görürler er ya da geç
Bir müddet saklayabilirim zaten er ya da geç görürler o zmn da yapcak bişey yok 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47Ahahah bende bu şekilde düşünüyorum 😁
Kapali isen gizlersin bir skeilde de bilek biraz sıkıntı kol olsa da dışarıdan gözükmez.
Tesettürlü olduğum için o şekilde yaptıramıyorum malesef 🥺
Sonuçta bir yerine yaptıracağın için açmak zorundasın kadın dövmecileri seçebilirsin zaten tesettürlü olduğun için koluna da yaptırsan uzun kollu giydiğinden gözükmez problem olmaz
😊🙏🏻
Bileğime istiyorum görünür yer de olduğu için tedirginim açıkçası aşırı karşılar
O zaman saklamana imkan yok... Ama bu senin vücudun, dövme tamamen senin kararın olmalı.
🥺
Ben de sevmiyorum dövmeyi ama hos duruyor tesettürlü olmasan yap gitsin derdim belki de tesettüre uyacağını sanmıyorum
Tesettürlü olup yaptıran çok bu mantıkla düşünmüyorum ben aslında hoş durması benim için yeterli oluyor zaten öyle büyük bir dövme de değil düşündüğüm
Yani illa ki içine siniyorsa yaptır iki üç gün laf ederler sonra kabullenirler.
Yonca falan mı yaptircan 😂
Daha güzel küçük bir model ama göz alıcı bence 😍
Merak ettim şimdi 😂😂
Gizlemen pardon
Evt 🥺
Saklayabileceğin bir iki yer var aslında bel ve popo ancak yeri iyileşene kadar nasıl oturacaksın o da var
Ancak saklayabileceğin orası geldi aklıma
Aman bırak aklına bişey gelmesin senin
Bileğime yaptırmayı düşünüyorum
O zaman gizlemen zor
Bileğime
Saklayamazsın o zaman görürler er ya da geç
Bir müddet saklayabilirim zaten er ya da geç görürler o zmn da yapcak bişey yok 😂