Makyajlı iken sevgilinizin sizi öpmesi rahatsız eder mi?

İşin eğlencesi o zaten diye düşünüyorum. Öpüştükten sonra ruj'un dudağıma sinmesi ve birbirimize baktıktan sonra bir daha öpüşmek gibisi olmaz diye tahmin ediyorum, ıslak mendil ile temizlerdim sonrasında :)
:) güzel yorum eig yapacağım
Teşekkürler, hayatım boyunca hiç öpüşmedim sadece hayallerimi söyledim
makyajlıykenn biryere gideceksek hayvannn gibi yapışmam dudağına ama gidip geldikten sonra allah ne verdiyse offf diyorum 😂😂
Bak yaa 😁
ama nabim şimdi yalan mı sölim 😊
Cevap
56Cevap
makyaj yapmıyorum öpüşmüyorum da aslına bakarsan sevgilimde yok neyse ben gideyim asdfk
Hehe ayni ben :)
Hayır asla etmez..
Hayır asla olmam 😘❤
@BenBal muck 😘❤️
Etmez😂
YOO Hayır Neden Rahatsız Olayım ki? 🙂 sevdiğim Kız Beni Öpmesi Makyajı olsa bile çok mutlu Olurum Zaten kız beni öpünce Heyecandan Mutluluk aşktan kalbim küt küt atar 🤭💖 Düşünmesi bile çok güzel Gerçekten kız gelecek beni öpecek vayy bee 😊 @Hilalsarac
Haha neden öpmesin :)
@Hilalsarac Yaa Utandırmasna kızı beni 🤭😂💖🤭🤭🤭 Tabiki Öpsün Ben Sevdiğim olsa beni Öpsemisini Çok isterim 😊 Bende onu öperim Sevdiğim benim canımın içi hayatımın anlamı Kalbimin sahibi O benim can parçam o yeter ki Mutlu olsun Bitanem hiç üzülmesin ben onun Üzülmesine dayananam kıyamam
Ya ne anlatıyorsun?
@Bilirkisi33 Nasıl Ne anlatıyorum Arkadaşımın sorusuna görüş paylaştım kötü bir şey mi? Dedim Sevdiğim makyaj yapsa beni rahatsız etmez öpse rahatsız olmam dedim ki soru bu zaten neden kızdın ki Sapık mi? Zannetin beni
Hayır rahatsız etmez. Bunu sürekli yapıyor. :) Sadece yüzümde sıkıntı olur diye arada aynaya bakıyorum. <3 Zaten makyajı çok abartmıyorum. Öyle dağılacak gibi değil.
- Yinede aynada kontrol etmek önemli. <3
Kız arkadaşımın tercihine saygı duyardım ancak seven insan makyajlı , makyajsız her haliyle sever. Ee o zaman ne gerek var kimyasala? 😁 Bu arada özellikle Türkiye de bir çok kadının makyajsız halini daha güzel buluyorum. Bunda makyaj yapmaktaki amatörlük ve aşırı abartılı makyajların etkisi büyük ( Özellikle düğün, nişan makyajları 🤦♂️)
Kesinlikle öyle bana makyaj videosu çek diyorlar ama ben makyaj yapmayı bilmiyorum videolarımda gördüysen hep çok hafif makyaj yapmışımdır
Kesinlikle :)
Açıkçası böyle bir durum beni rahatsız etmez ama doğruyu söylemek gerekirse bazı kadınlara aşırı makyajı sevmiyorum böyle bazı kadınlar var ki Sabah uyanır uyanmaz makyaj yapıyor bence bir kadının güzelliği doğal olmalı
Bence her erkek yazın sıcağında yüzüne sürdüğü makyajı terle birlikte şıp şıp akan kızın o güzel yüzünü öpmeyi ister
Pislesmenin anlami yok
yaa tövbe tövbe resmi görünce midem bulandı ya 😂😂
hahaah fotoğraf çok kötü😆. sadece rujum varken sevmem.
evet ya çok merak ediyorum
erkekler kadında ruj varken öpüşünce büyük ihtimal sadece ruj yiyormuş gibi oluyorlardır
kötü bence ajdnsjdn
Öpülmek değil de makyaj olsun ya da olmasın yüzüme dokunulması rahatsız eder beni. Her yere dokunup bir de yüzüme ıyh.
Yoo hiçde rahatsız etmez makyajlı makyaşsız insanın sevdiğine en güzel göstergelerinden biridir onu öpmek
Biriyle birlikte olamayacağım için, olsa da rahatsız etse gibi bir durum söz konusu benim için galiba ya.
Pek yoğun makyaj yapmam, ya da hiç yapmam. O yüzden rahatsızlık vermez. Şahsen ben de öyle birini öpmek istemezdim.
Rujum dağılıcak diye sıkıntıya girerim ama öpüşmeme taraftarıyım
Haha resim çok komik. Bence makyaj rahatsız eder ama rujumu istediği kadar emebilir
Henüz öpüşmedim makyaj da yapmam.. zaten sefgili de yok 😅
Öpüşme denilince aklıma bayi toplantısında doğu demirkolun büşranın alnı ile sevişmesi geliyo 😂
Sjsjjs sorun ederdi
Ben makyajı değil seni öpmek istiyorum derdi😂
En İyi Cevaplar