Güzellik & Bakım Hangi Emma daha güzel? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Bu 3 Emma'dan hangisi daha güzel sizce 😅 ? Emma Watson Emma Roberts Emma Stone Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi Emma daha güzel? Cevapla 8 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
İtalyanKürtt Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Emma Roberts yüz hatları, gözleri, dudağı ile her zaman önde fakat diğer kadınları da pas geçemeyiz. Hepsi birbirinden güzel ama Emma Roberts her halükarda efsanevi bir kadın :) 1 0 Yorumla
sadececengiz Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 80% +1 yıl Emma stone tabiki. Emma watsonu kim seviyor anlamış değilim. Harry potter izlerken çocuk olanların belki çocukluk aşkı olabilir anca 1 0 Yorumla
s _ΛqresiF_Fenomen Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 3,5b cevap paylaştı. emma stone 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Emma Watson 2 5 Yorumla sadececengiz +1 yıl Nesi var şu kadının Allah aşkına. Güzel olmadığı böylede erkekler beğenebildiği içinmi hayransınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Artık zevkimize de mi karışır oldunuz Yorumla sadececengiz +1 yıl Bişeyinize karışmıyorum cidden merak ediyorum. Erkek arkadaşlarımdanda çok hayranı var çocukluk aşkından başka bişey değil bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Harry Potter hiç izlemedim sadece kadın tatlı olduğu için onu beğeniyorum Yorumla sadececengiz +1 yıl Açıkçası bana hala çocukmuş gibi geliyor. Ona alıcı gözle bakınca kendimi kötü hissediyorum 😬 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Emma Roberts yüz hatları, gözleri, dudağı ile her zaman önde fakat diğer kadınları da pas geçemeyiz. Hepsi birbirinden güzel ama Emma Roberts her halükarda efsanevi bir kadın :)
Emma stone tabiki. Emma watsonu kim seviyor anlamış değilim. Harry potter izlerken çocuk olanların belki çocukluk aşkı olabilir anca
Stone
emma stone
Emma Stone
Emma Roberts
Emma Watson, daha iyisi var mıdır? Sanmam.
Emma Watson
Nesi var şu kadının Allah aşkına. Güzel olmadığı böylede erkekler beğenebildiği içinmi hayransınız
Artık zevkimize de mi karışır oldunuz
Bişeyinize karışmıyorum cidden merak ediyorum. Erkek arkadaşlarımdanda çok hayranı var çocukluk aşkından başka bişey değil bence
Harry Potter hiç izlemedim sadece kadın tatlı olduğu için onu beğeniyorum
Açıkçası bana hala çocukmuş gibi geliyor. Ona alıcı gözle bakınca kendimi kötü hissediyorum 😬