Kızlar biraz üşengeç biriyim açıkçası bacak , bıyık vb. Derken zaten birsürü yerimizi alıyoruz , kollarımdaki kıllardan rahatsız oluyorum. Kapalıyım ve sadece bileğimin birazdaha altına kadar alıyorum ellerimi ama ilerde eşim böyle olmasından rahatsız olurmu bilmiyorum. Onun için şimdidenmi bütün kolumu almalıyım yoksa evlilik düşünmeye başladığımda mi almalıyım?
En önemlisi kollarınızı ne ile alıyorsunuz?( Jilet hariç)
En önemlisi kollarınızı ne ile alıyorsunuz?( Jilet hariç)
Kızlar Ne Diyor
Roll on ağda ile alıyorum. Aşırı rahatım. Al neden evliliği bekliyorsun ki. Ayrıca ilerde sorun yaşayacaksan evlilik yoluna girdiğinde lazere gidersin.
Dediğim gibi biraz üşeniyorum bacağımı zaten sürekli alıyorum bide kolum bilemiyorum 😅🙈 peki ne zamanda bir alıyorsun? Tamamen çıkmasını bekliyormusun?
Üşenme ben yaz geldi alıyorum 😂 Benim kısa sürede çıkıyor o yüzden tam bir ay olmadan alıyorum
Ben epilasyon aleti ile alıyorum ağdanın daha çok ağrıtacğını düşünüyorum. Epilasyon ile sürekli alındığında ilerde kıl dönmesi gibi sorunlar olduğunu duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama biraz düşündüm senin dediğin Roll on ağdayı deniycem çok ağrımıyorsa 😅
Asla ağrıtmıyor. İlk sivilceler yapıyor ama çok pürüzsüz oluyor seviyorum. Epilasyon aletine alerjim var paramparça ediyor cildimi kan içinde kalıyor
Ben çok seviyorum 2 gün kırmızı noktalar bile kalmıyor ağda yapış yapış olduğu için geri duruyordum
Temiz yaparsan ve agda yağı kullanırsan yapışkan olmaz
Bide bir yeri 2 defa ağda yaptığında o bölge tahriş oluyor ve yara gidi oluyor bıyık için denediğimde böyle olmuştu o zaman bıraktım ağdayı sizdede oluyormu aynı yere 2 defa ağda yaptığında sorun oldumu?
Hem de nasiiill bıyık bölgem hep yanıyor 😂 fazla sıcak olduğu icin sanırım korkuyorum yaparken 😂diğer bölgelere kıl kökü kalın olduğu icin ikinci defa yapmadım hiç ama bitik bölgesi ince kıl olduğu icin ikinciyi yapmaya korkuyorum
Aslında sorum 2. Defa aynı yere ağdayı yapıştırdığın zaman tahriş oldumu? Bende yara gibi oluyordu onun için uzak durdum ağdadan
Evet oluyor
Anladım teşekkür ederim yorumların için 🥰