Bu yaşıma kadar erkek çocuğu gibi dolaştım. Makyajdan anlamayan tarz bilmeyen bir insanım. Artık ben de güzel bakımlı ve süslü biri olmak istiyorum. İlk bakışta karşıdakinin sana olan saygısı da buna göre belirleniyor bence. Ama nerden bașlıcam bilmem. Bildiğiniz güvenilir instagram giyim sayfası var mı? Saçımı sarıya boyamayı, kaş almayı, saç düzleștiricisi, takma tırnak ve takma kirpik almayı düşünüyorum. Bunlar dışında neler yapabilirim? Aklınıza gelen neler var?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaş almak haricinde diğer dediklerinin hiçbirini yapmıyorum ve eksik hissetmiyorum bence sorunun kaynağı bu değil. İnsanların saygısı buna göre şekilleniyor gibi düşünmemeliyiz. Güzel olmak süslü makyajlı olmak demek değil bakımlı ve temiz olman da yeter. Temiz kıyafetler temiz cilt bakımlı eller ve ayaklar temiz vücut bunlar bakımlı olman için gerekenler. Takma tırnak takma kirpik ojesi düzleştiricisi ıvırı zıvırı bu bir çark buna başlarsan sonunda aynada kendini tanıyamazsın. Yani normal yüzün sana soluk cansız gelir. Makyaja çok kolay alışılıyor. Takma kirpikten sonra normalini beğenmezsin kısa gelir düz gelir. Takma tırnaktan sonra parmağın tırnağın biçimsiz gelir. Lens takarsın göz rengini sevmezsin. Saçını boyarsın dipten öz rengi çıkınca kuaföre koşturmak zorunda kalırsın sanki çok çirkin yeni bir uzuv çıkmış gibi. İnsanların daha fazlasına olan istekleri için kurulmuş hatta kadınlara karşı yapılan mutlaka makyajlı ve süslü olmalısın güzel olmak demek bu ağza yüze sahip olman gerek gibi gibi dayatmalarla desteklenmiş bir kocaman bir güzellik sektörü var. İnsanların algısını bozan ve uzun vadede güzelliğini götüren bir güzellik sektörü ama tüm her şeye rağmen yine de sen bilirsin.
21 Yorumla
Soran+1 yılSadecee bakımlı olmak için değil kendim istediğim için de yapmak istiyorum așırı hoşuma gidiyor kısmet buguneymis. Bende biliyorum makyajın bakım olmadığını.
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle saygı duyulmak ve kabul görülmek istiyorsan yapmalardan uzak dur takma tırnak, takma kirpik bunlar basit insanların işi (bana göre) düzleştiriciyi ise eğer ihtiyacın varsa kullan ama yine de satın almalısın ne olur ne olmaz diye. İhtiyacın derken saçın kabarıksa, çok kıvırcıksa ve düz saç sana yakışıyorsa kullan. Bakımlı olmak demek makyaj, boya vs değil örneğin kendine bakım maskesi yapabilirsin haftada 1, saç maskesi yapabilirsin, uygun kaş şeklini bulabilirsin, kendine has bi koku seçebilirsin benim tavsiyem kendine belirli ve güzel bi koku seç ve yıllarca onu kullan bu sayede insanlar seni kokundan tanıyabilir bende öyle yapıyorum. Makyaj yapmayı bilmiyorsan öğren eğer yüzün pürüzlüyse lekeliyse kapatıcı ve ya fondöten kullan ama tavsiyem her zaman makyaj kullanma cildini tahriş edersin. Kıyafetine gelirsek, illa kaliteli, markalı kıyafetler giymek zorunda değilsin temiz ve ütülü kıyafetler kullanıyorsan, uyumlu kombin yapmayı biliyorsan tamamdır. Sana yeni bakımlı hayatında başarılar..
11 Yorumla
Soran+1 yılTakma kirpik takma tırnagin basit görünmesi gerçekten umrumda degil. Kendim istediğim ve hoşuma gittiği için takmak istiyorum. Ayriyeten sadece bakımlı olmak değil süslü de olmak istiyorum artık biraz da öyle takılayım
- Güzellik & Bakım konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle şu yanlış algıyı düzeltmen gerekiyor:Takma tırnak, takma kirpik, saç düzleştirmek, saç boyamak bunlar bakımla alakalı şeyler değil ki. Bunu sana kim söyledi?
Bunlar seni sen yapan veya seni bakımlı yapan şeyler değil. Giyim konusuna gelince: herkesin kendine has bir tarzı var bence düzgün giyindiğin sürece zaten bakımlısındır. Biri bunu giydi diye sen de bunu giyeceksin diye bir şey yok. Yani bir kişinin giydiğinin aynısını veya ona benzer giyince bakımlı olmuyorsun. Şu takma kirpik, takma tırnak olayı da tamamen boş duran insanın icadından kaynaklanan bir tür gereksiz şey. Onlara gerek yok. Evet makyaj yapabilirsin ama abartmadan. Abartırsan bakımlıdan ziyade komik görünürsün.
Kendin ol her şeyden önce. Güzel hissetmeye çalış. Seni mutlu hissettirecek şeyler giy, başkasında gördüğünü üzerine kopyala yapıştır yapma.
Bakımlı dediğimiz kişi: Giyinişi düzgün olan insandır. Tertipli giyinendir. Makyajı abartmayan ve abartı olan her şeyden kaçınandır.45 Yorumla
Soran+1 yılBenim sorduğum soruda sadece bakım yazmıyor yanlız. Bakımlı ve süslü olmak istiyorum yazıyor. Takma kirpik takma tırnak basit görünse de aşırı makyaj abes dursa da yapmak istiyorum çünkü aşırı hoşuma gidiyor heves ediyorum. Biraz da o şekilde takılmak istiyorum. Saçımı da sarışınları çok beğendiğim ve gözüme güzel geldiği için boyamak istiyorum. Yani hepsini kendin istediğim için başkasına özendiğim ve dikkat çekmek istediğim için değil. Herkese aynı şeyi yazmaktan usandim :(
- +1 yıl
Keşke herkese aynı şeyi tek tek yazmaktansa güncelleme kısmından yazsaydın. Daha iyi olurdu yorulmazdın.😊
Soran+1 yılO şekilde yapınca yanıt gelmiyor insanlar güncellemeyi okumuyolar bile. Kendimden biliyorum o yüzden tek tej cevaplamak istedim
- +1 yıl
Sen bilirsin.
Kimseye kendini kanıtlamak zorunda değilsin. Zaten gizlisin, boş ver isteyen istediğini düşünsün.
Soran+1 yılPekiii tșklrrr
Kıyafeti falan bir kenara bırak cildinden başla eğer sivilce ya da cilt lekesi gibi bir problemin varsa göz ardı etme aşırı bakımsız gözükme sebebi
Hepsine birden yüklenme çabuk sıkılırsın sırasıyla ilerle04 Yorumla
Soran+1 yılCilt sıkıntım yok galiba. Sivilce leke suanlik yok gibi. Sadece biraz fazla yağlı
Soran+1 yılDogru olabilir haklısın. Peki cilt bakımını nasıl yapicam onu bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
19Cevap
+1 yılÖncelikle kendine güzel bir kuaför bulmalısın. Kuaföründen tavsiyeler alman gerekiyor. Kaşlarını her zaman yüz şekline uygun şekilde aldır malısın. Sonra güzel saçlarınla birlikte yüz cildine gerekli bakımı yapmaya başlamalısın. Gratis gibi mağazalardan yüz cildine en uygun kremleri al ancak dikkat et. Asidik içeren ürünler alma. Cildine yararlı kremler al. Evde günlük bakımlarını çok iyi yapmalısın. Mesela her eve geldiğinde hemen yüzünü yıkamalısın. Yüzünü sildikten sonra cildine krem sürüp yüzünü dinlendir melisin.
- Vücudunun güzelleşmesi için gerekli epilasyon, ağda vs bunlara özen göstermelisin. Tırnaklarını badem tırnak yapabilirsin.
Unutma günlük yapmış olacağın bakımlar bile seni güzelleştirir. Sen bir Kadınsın ve senin güzelleşme ihtiyacın var. Çünkü biz buna değeriz!
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teșekkür ederim bu yorumun yardımcı oldu bana ❤️
- +1 yıl
Rica ederim hayatım. Ben sana daha yardımcı olurum.
+1 yıl1 saçlarına aşırı özen vermelisin.
Doğru kesim, düzleştirme ve doğru renk tonu.
2 kaş yüzüne gözüne uyum sağlamalı bakımı yapılmalı
3 cildin temiz olmalı değilse makyajla kapatılmalı
4 göz kalbe hitap eder gözlerin çok güzel olmalı çok hoş çok tatlı bakmalısın. İnsanı bakışlarınla romantik duygusal tavırlarınla cezbedebilirsin.
5 giyim aşırı ilgi cekiyor, buna oldukça önem vereceksin.
6 fiziğin oldukça ilgi cekici olmalıdır. Doğru giyim her zaman bunu ön planda tutmuştur
7 dudak görünümü de bizler için ilgi cekicidir bir kızda göz saç yüz dudak ne kadar güzelse o kız o kadar güzeldir.
8 bunları yaparken kendini kücümsetme yoldan cıkma asla karaktersiz olma14 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yorumun için teşekkür ederim çoğu kızdan daha iyi yardımcı oldun. Yargılamadan nasihat çekmeden tșklrrr
- +1 yıl
Rica ediyorum.
Sonradan geldi aklıma Bu arada burun unutmuşum.. Minicik birde burnun olmalı hea 😂
Soran+1 yılBurnumda hafif kemer eğriligi var dikkatli bakınca belli galiba. Büyüklüğü yüzüme normal galiba 🤔
- +1 yıl
Çok eğri değilse sorun olmaz bozuntu veriyorsa ilerde kocacağın estetik yapar tememdir 😃
+1 yılBol su iç ve nemlendirici kullan böylece cildin sağlıklı olacaktır. Makyaj yapan biri değilsen ilk başta hafif makyajlar birden abartılı makyaj yapman abes kaçacaktır. Tarzını beğenmiyorsan modayla ilgili sayfaları takip et zamanla kendi tarzın oluşur zaten
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle saç bakımın ve cilt bakımından başlamalısın
sonrasında kişieel bakım
moda okuyorum kişisel bakım hakkındada bilgilerim var elbette
istersen yardımcı olurum normalden yaz istersen instagramımı veriryim
yardımcı olmayı isterim13 Yorumla
Soran+1 yılİnstagram kullanmıyorum ya burdan özelden yazsam olur mu
- +1 yıl
tabiki
Soran+1 yılTakip attım
Bence bakımlı olmak makyaj takma kirpik vs değil
Hijyejine dikkat etmek, tırnaklarını düzeltmek , güzel kokmak , güzel kıyafet giymek , hafif makyaj biraz vs gibi şeyler
Ama sen bilirsin tabi ki11 Yorumla
Soran+1 yılSadece bakım için değil kendim istediğim için de ful makyaj yapmak istiyorum ama hiç anlamıyorum işte
+1 yılBakımlı olmak için takma tırnakmış, takma kirpikmiş öyle şeylere ihtiyacın yok canım. Güzel giyin, zarif davran, bakımlı ol o bile yeter. Özel günler dışında çok sade makyaj yaparım mesela ben. Abartılı olduğunda da hoş durmuyor genelde
01 Yorumla
Soran+1 yılBen abartı seviyorum ama. Kendim sevdiğim için yapmak istiyorum
Cilt ve saç bakımından başlamalısın evde yapacağın maske ve peelingler olabilir İnternetten araştır vücuduna göre kıyafet seç alışverişini ona göre yap saçını da boyamayı düşünebilirsin veya kestirmeyi
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle yüz şekline uygun kaşlarını aldırabilirsin. Mümkünse kaş tasarım merkezlerine git.
Saçların her zaman bakımlı olsun.
Tırnaklarını uzatıp manikür yaptırabilirsin ya da protez tırnak yaptırabilirsin.
Instagramdan Influencer ları takip edip giyimine yön verebilirsin.
🙃10 YorumlaBakimli demek full makyajla olmuyor önce cildine bak sonra makyaj aşamasina gec saclarinda saglikli görünsün kırık vs olmasin
14 Yorumla
Soran+1 yılFul makyaj așırı hoşuma giden bişey. Sadece bakımlı olmak için değil kendim bunu istediğim için de yapmayı düşünüyorum. Cildime nasıl bakım yapcam bilmiyorum kozmetik ürünlerden hiç anlamam
Soran+1 yılOnlar işe yarıyor mu ya
Ben de süsü pusu çok severim makyajı falan da çok seviyorum seni anlıyorum bu o kadar da zor değil cildine uygun temel bakım ürünleri temizleme tonik ve nemlendirici ürünler ayrıca güneş kremi bir de istediğin ne varsa makyaj malzemeleri burayı sana bırakıyorum çünkü bu tamamiyle senin kendi doğal tercihin onun dışında tarz olarak kendini bir kalıba sokma derim zamanla en sevdiğini bulursun zaten
00 Yorumla
+1 yılZayıfla
Sıkılaştır vücudunu
Kıyafetlerini elden geçir
Görüşleri değerlendirmekte işe yarayabilir01 Yorumla
Soran+1 yılZayıf sayılırım zaten. 166 boy 50 kilo.
takma bir şeyleri çok kullanma. aşırı makyaj da yapma zaten güzel bi şey değil, maskeler falan yap yüzünün rengi derisi güzelleşsin yani doğalken de çok güzel bi yüzün olsun.
00 Yorumla
+1 yılModadan anlarım. Yaşını ve kendini anlat ben sana yardımcı olayım. Merak etme flört etmem senle yanlış anlaşılma olmasın.
04 Yorumla
Soran+1 yılOlur yaşım 20. Boyum 166 civarı. Kilom 50..
Kumral biriyim.- +1 yıl
Taliplerini bekliyor musun güzelim. 😂. Nerde yaşıyorsun neler yapıyorsun onu anlat. Istersen instadan da konuşuruz yani.
Soran+1 yılNerde yaşayıp neler yaptığımı napacaksin acaba? Amacın fiziksel özelliklerime göre bakıma tarza yardımcı olmak mi yoksa beni tanımak mi? Çattik abi ya
- +1 yıl
Hey yumurtaya can veren Allah'ım! Ben sana yardımcı olmaya çalışiyorum ama sen itham ediyorsun yani. Ben seni taniyacagim ki ona göre konuşcam. Ha istemezsen gidip moda dergilerinin içinde boğulabilirsin.
Artık değişme günün geldi. İşin basit imitasyon tekniği. Yani taklit edeceksin. Beğendiğin kızı bul taklit et.
00 Yorumla
+1 yılBen bir erkek çocuğuyum ama ailem arkadaşlarım eski esim yani hep kızların içinde büyüdüm az çok anlarım yani ama nereden başlasam bilemiyorum 😂😂😂
00 YorumlaYouTube da bir sürü video var onları izleyerek bir yerden başlayabilirsin
10 Yorumla
+1 yılGel, sana rehberlik edeyim, ama terzi kendi söküğünü dikemez
01 Yorumla- +1 yıl
Takma tırnak ve takma kirpikten önce mevcut olanları güzelleştır bence
+1 yılTek başına bocalarsın bakımına düşkün bir kız arkadaşından yardım iste
00 YorumlaKaş yüz vücut kıllarını alabilirsin tırnaklarını uzatabilirsin saçını yapabilirsin takma tırnak lirpik olayları exstra saçma dogallık dışı görüntü kadar takma işine girme
01 Yorumla
Soran+1 yılAșırı seviyorum onları çok hoşuma gidiyor. Kısmet buguneymis
Gizli Üye(25-29)+1 yılHafif makyaj yapmayı öğrenmeye ve cildine maske de yapmaya baslayabilirsin.
10 Yorumla
+1 yılSaçı sarıya boyamak neden bakım olarak anlaşılıyor 😂
23 Yorumla
Soran+1 yılBakım için değil kendim istediğim ve hoşuma gittiği iicn yapcam
Soran+1 yıl@Estheroxy aynen öyle teşekkürler. Sarının bakımı zordur biliyorum ama çok hoşuma gidiyor kullanmak istedim
+1 yılGit ilk bir duş al ve cildini nemlendirerek başla
10 Yorumla
+1 yılmakyaj konusunda ben yardımcı olabilirim diğerlerini kendin uğraşman lazım 🤗
00 Yorumla
+1 yılOncelikle cildinden ve sacindan basla bakim yapmaya
00 YorumlaBakımlı olmak İçin ruj fondöten rimel kafi diğer takma tırnak vb gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılNeden yapmadın ki tatlim her kadın bakimli olmalıdır
00 Yorumla
+1 yılÖnce kişisel bakımını yap el ayak bakımı tırnak kaş bıyık gerisi kolay
00 YorumlaHanzonun cinsiyet değiştirmiş halisin yani
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet hdjsj
+1 yılTakma kirpik takma tırnak sahtelik yükleniyor
04 Yorumla
Soran+1 yılSahte mi olayım doğal mi diye sormadım canım bunları yapmak istiyor sizene yahu aklınıza başka bişey geliyorsa yazın yoksa yazmayın abi bu kadar basit
- +1 yıl
Takma tırnak takma kirpik takip bakımlı olmazssin canım cilt bakımıyla başla ise
- +1 yıl
Saçlarına bakım yap kestir değişiklik yap boya
Soran+1 yılCilt bakımı nasıl olacak peki ben hiç yapmadım daha önce
Gizli Üye(30-35)1 yılYemin ederim bende aynıyım bildiğn erkek gibi görüyorlar utanmasalar kavgaya çağırıcaklar...
00 Yorumla
+1 yılÖnce kuaför koltuğuna oturarak başlamalısın
00 Yorumlabakımlı olunmaz bakımlı doğulur
00 Yorumla
+1 yılHakszlk etme canım kendine
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılBakımlı olayım derken yapmacık oluyorsunuz..
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmacık mi diye sormadım
- +1 yıl
Pekala..
Senin için ne yapabiliriz
02 Yorumla
Soran+1 yılÖneri
Gizli Üye(30-35)+1 yılöyle yapınca herkesi reddedersin muahhahahahazzz
00 Yorumla
+1 yılGeçti bosver
00 Yorumla
+1 yılBakımla?
00 Yorumlakaş almak haricinde diğerlerine gerek yok bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstanbul'da misin?
00 Yorumla
+1 yılBak o zaman kendine
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte neler yapabilirim başka soruyorum detayı okuyun ya xper kasmayın
- +1 yıl
Özele gel ben sana detaylı anlatayim
Soran+1 yılGeliyorum
Saç sonra yüz
00 Yorumla
+1 yılImaj maker ın olayım
00 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Çok bakımsızım artık bakımlı ve süslü olmak istiyorum, nereden başlamalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat